Jaunums: Garnier Pure Active Intensīvais skrubis ar aktīvo ogli

30.04.13

Ziemas periodā es biju vispār pārstājusi lietot skrubjus sejai, jo tie ikreiz man izraisīja sarkanos izsitumus un iekaisumus. Īsāk sakot, skumjš stāsts. Pirms aptuveni 2 nedēļām veikalos jau pārādījās jaunais Garnier skrubis ar aktīvo ogli. Izmēģināju, un man tas iepatikās, bet detalizētāk būs zemāk.
Vispār šis skrubis ir paredzēts taukainai sejas ādai ar noslieci uz pumpu veidošanos. Tā sastāvā ir aktivētā ogle, kas, kā jau mēs zinām, absorbē sevī visas kaitīgās vielas, kuras nav nepieciešamas. Piemēram, netīrumus un lieko ādas sebumu.
Sastāvā ir arī 2% salicilskābes šķīdums, kas palīdz sadzīt pumpiņām.
Lietot šo skrubi var ikdienā, protams, mēra daudzumos. Es skrubi lietoju ik vakaru pēc kosmētikas nomazgāšanas.
Man ļoti patīk, ka iepakojumā ir redzami  tādi kā burbulīši no aktivētās ogles.
Pēc konsistences tas ir visai pašķidrs( ne biezs, ne šķidrs). Pēc aromāta atgādina diezgan vīrišķīgu smaržu. Lai arī iepriekš esmu lietojusi Garnier sejas mazgāšanas līdzekļus, vienīgi šis tā smaržo.
Var redzēt, ka skrubim ir tādas kā sasmalcinātas abrazīvas daļiņas, kas arī veic visu darbu. Skrubējot seju, tas nav nedz ass vai raupjšs nedz gļumīgas un nekāds. Tās ir perfekta lieluma, šķīstošas daļiņas.
Es seju skrubēju līdz tam brīdim, kad daļiņu vairs praktiski nav. Kā rakstīt uz iepakojums - vēlams lietot problēmzonās.
Lietojot veselu nedēļu un skrubējot seju ik vakaru problēmzonās, ievēroju, ka seja ir vairāk attīrīta un ļoti maiga. Lai gan ar melnajiem punktiņiem, kas atrodas uz deguna tas netiek galā, pat nedēļas laikā.
Mazgājot nost, tas neticami puto, man ir sajūta, ka pilna izlietne ar putām. Nu nē, pārspīlēju jau!
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Drogas un lielveikalos (Rimi, Maxima)
  • Cena/ tilpums - Ls 3.99/ 150 ml
  • Rezumējot -ļoti maigs un saudzīgs skrubis, kas sniedz arī solīto tīrības sajūtu sejai un brīvu ādu no pumpām. Visu laiku kamēr lietoju man uzmetās tikai divas sīciņas pumpas. Protams, pa kādai pumpai uzmetīsies, jo tas nav apstādināms process, it īpaši ja tie ir pusaudžu gadi (līdz 18). Man vairs vispār pumpas tik traki nemtās, jo nomainījās "vecuma" grupa. Skrubis lieliski puto, saudzīgi attīra ādu, neradot iekaisumus. Noteikti var lietot jūtīgas ādas īpašniecēm, kas drīkst lietot sejas skrubjus.

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Man Garnier vienmeer ir diezgan labi paticis :d

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī esmu bijusi ilgtošus gadus Garnier sejas kopšanas līdzekļu fane! ;)

      Dzēst
  2. nebūt nav tā, ka pēc 18 pumpas vairs nemetas. tas ir ļoti individuāls un ne no vecuma atkarīgs process.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai tad es teicu, ka process apstājas? Skaidri un gaiši rakstīts, ka tas nav apstādināms process, bet visvairāk izsitumu un piņņu ir pusaudžu gados. :)
      Protams, ka tas ir individuāli, bet vairumam tomēr ir tā, ka līdz tiem vismaz 20 vēl būs tās izteiktās ādas problēmas, bet pēc tam mainās āda, jo cilvēks sāk jau citu gadu desmitu posmu un tad ir citas problēmas sejas ādai.

      Dzēst
  3. katru dienu lietot skrubi? man liekas,tas ir pārāk agresīvi priekš ādas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis skrubis ir ļoti maigs, var lietot katru dienu.
      Katram pašam pēc sava ādas tipa ir jāizlemj cik bieži lietot skrubjus un vai vispār to vajag. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan