Izlietotie produkti - marts

01.04.13

Marta mēnesī izlietoju ļoti daudz matu kopšanas līdzekļus, kas mani patiesībā ļoti priecē, jo visu laiku gribās izmēģināt kaut ko jaunu.
Kā neierastu sastāvdaļu pievienoju izlietotajiem produktiem arī mutes skalošanas līdzekļus, jo tie ir tādi kā TOP produkti pašlaik.
  1. Beauty Formulas mutes skalošanas līdzeklis - tas nebija stiprs, bet skalojot muti, man likās, ka tā nav pietiekami atsvaidzināta, cik man gribētos.
  2. Colgate Plax mutes skalošanas līdzeklis - tas nebija baigi spirtots un stiprs, bet mani mulsināja tas, ka tas varēja nokrāsot zilus zobus, ja uz tiem bija aplikums. Nu it kā es to neievēroju, bet ja es nesāju līdzi mutes skalošanas līdzekli, man vajag tādu kas netonē zobus. 
  3.  Чистая линия sejas krēms ar alveju - otrais iepakojums, kas izlietojās neticami ātri. Sāku lietot trešo iepakojumu, pēc tam gan meklēšu kādu citu, citādi sejas āda pieradīs. 
  4. Rimmel BB krēms - pats labākais BB krēms, kuru esmu lietojusi. Lai arī pēc tekstūras ļoti līdzīgs Garnier BB krēmam, tas nevirpinājās un man labāk patika tā klājums.
  5. Dzintars Antibakteriālā roku želeja ar Aloe Vera - iesākumā man nepatika aromāts, bet pēc tam apradu. Kā jau antibakteriālā želeja, baktērijas tā likvidēja labi un tas arī viss. 
  6. Garnier Fructis Puren Glanz kondicionieris - vests no Vācijas, bet mums Latvijā tāds arī ir. Lieliski palīdzēja matiem neelektrizēties. 
  7. Eveline dušas želeja ar orhidejām - orhideju fanei, protams, man svarīgākais ir aromāts. Mazgāja jau kā parasta dušas želeja un tas arī viss. 
  8. Sculture sprejs matu spīdumam - lietoju pēc matu fenošanas, lai piešķirtu veselīgu matu spīdumu. Ātri izlietojās, bet man nepatika arī tas spirtotais aromāts.
  9. Andrew Barton The Straight Answer termo sprejs matiem - lietojot man mati tiešām mazāk lūza un bojājās. 
  10. Особая серия dušas želeja-skrubis - jau pagājušājā mēnesī minēju, ka man šāda veida dušas želejas iet uz urrā pašlaik, jo tās ne tikai nomazgā ādu, bet arī to attīra, to netraumējot. 
  11. Dr. Sante nakts sejas krēms - pēdējā laikā sāku lietot tikai pieraduma dēļ, jo klājot tas radīja vieglu sūrstēšanu jūtīgajās sejas daļās, bet izlietot jau gribējās.
  12. BLACK serums - 100 ml tilpumu izlietoju pa nepilniem 5 mēnešiem. Mani mati daudz prasa. Lietoju parasti mitros matos, lai pēc fēnošas mazāk pinķerējās, un tas tiešām nostrādāja. 
  13. Garnier Ultra Doux kondicionieris ar lavandas ēterisko eļļu un rožu ekstraktu - laikam manam degunam ļoti patīk lavanda, bet kā kondicionieris tas nebija slikts. No sākuma likās, ka tas ļoti labs, bet vairāk loietojot man sagribējās kaut ko biezāku pēc tekstūras. 
  14. Garnier Ultra Doux šampūns ar rozmarīnu un olīvkoka lapām - ja sākumā domāju, ka šampūns ir mazāk vai vairāk viduvējs, tad vairāk palietojot sapratu, ka tas labi attīra galvas ādu un sniedz ļoti nomierinošu sajūtu. Tiesa, mati drusku ātrāk taukojās nekā parasti, bet šampūns mani pārsteidza. Ar lielu prieku izlietoju.
bučas
&z

19 comments:

  1. oho, man BLACK serums pat nav vēl pusē. giggle
    maniem plānajiem matiem pietiek ar ļoti mazu daudzumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acīmredzot mani mata daudz prasa. [giggle]

      Dzēst
  2. Man karstuma sprejs pietiks vēl kādam pusgadam.
    Alvejas krēms gan ātri izlietojas. Parastie 50ml krēmi iet ilgāk, kaut gan šitam tikai 40ml, bet mēnesī viens iepakojums aiziet.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai ne? Es arī nevarēju saprats kāpēc mēneša laikā man izlietojās 40 ml sejas krēms. Liekas tā kā drusku pa daudz. Dīvaini. ;)

      Dzēst
  3. Man ir Dr. Sante toniks arī nevaru teikt, ka ko līdz vai dod, atgriežos pie vecā labā rožūdens.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gaidu, kad savas rozes dārzā ziedēs, tad arī sākšu gatavot rožūdeņus sejai. :)

      Dzēst
  4. Kur var iegādāties Black serumu?
    Tas nogludina matus? Meklēju kādu labu produktu, kas nogludina matus un ir pret pūkošanos :))

    http://mansbeautyblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to serumu pirku Baltic Beauty izstādē, bet viņu var iegādāties arī vienā veikalā. Rekur oficiālā mājas lapa - http://miksplus.eu/lv

      Kad lietoju mitros matos pirms fēnošanas, mati pēc tam kļūst gludāki, protams, minimāli likvidē arī pūkainību, bet būsim reālas - tiem cilvēkiem kam no dabas ir spuraini mati zina, ka pūkainību ir ļoti grūti noņemt. :)

      Dzēst
  5. Nu gan ražīgi! Man ne puse tik daudz jelkad mēnesī nav izlietots, heh. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no sākuma likās, ka nekas nebūs, jo es nemaz pa mēnesi neskatos, kas man tur sakrājies, tik lieku vienuviet un mēneša beigās ņemu visu laukā, lai sabildētu.

      Ļoti daudz produkti matiem, tādēļ ir vairāk nekā parasti. :)

      Dzēst
  6. Es arī sāku lietot Alvejas sejas krēmu ) ir labs, bet man labāk patika gēls ar kliņģerītēm..kuru vairs nevaru to atrast veikalos (

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nemaz tādu nebiju lietojusi. Varbūt iepkojumu nomainīja? Tā bieži mēdz būt. :)

      Dzēst
  7. Andrew Barton sprejs man arī kā reiz beidzās - ļoti, ļoti patika, smarža arī neapnika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, atkārtoti pagaidām nepirkšu. Izmēģināšu citus un tad salīdzināšu kurš bija labāks. :)

      Dzēst
  8. Garnier šampūnam man ir divi lieli fuj!, pirmais par neattaisāmo korķi, kas ir kā paredzēts nagu laušanai, otrais par lielo caurumu. nepatīk iespiest pilnu sauju šampūna. bet varbūt tas viņiem tā viltīgi, lai ātrāk izbeidzas un var pirkt nākamo, he :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to gan es nevaru nepiekrist! Man jau ar īsiem nagiem bija diezgan grūti atvērt, bet ja ir gari un dabīgi audzēti nagi, tad viens un divi var nolauzt.
      Par to caurumu es arī tā padomāju, lai speciāli ātri izlieto un pērk vēlvienu! Viltnieki!

      Dzēst
    2. pilnīgi tādas pašas domas,par to lielo korķi vēl tā,jo šampūns nemaz nav tik dārgs,uz labām atlaidēm var noķert par apmēram latu. :) bet par to nagu aplaušanu,uj,kādas dusmas bija,kad nolauzu nagu un noskrāpēju nagu laku. no sākuma teica,ka tas pat palīdzēšot,bet re kā. fuj,fuj.

      Dzēst
    3. Nu briesmas! Nabaga nadziņš! :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan