Jaunā kopjošās kosmētikas zīmola MOSSA prezentācija

02.04.14

Šodien man bija tāda iespēja iepazīties ar jauno Madara apakšuzņēmumu, jaunu kopjošās kosmētikas zīmolu, Mossa, kas Latvijas tirgū jau būs pieejams no nākamās nedēļas 39 "Drogas" veikalos. 
Man bija iespēja satikt un iepazīt ne tikai šī zīmola izveidotājus un cilvēkus, kas šo sapni iznesa realitātē, bet arī satikt savas kolēģes, blogeres. 
Kas ir pirmais ar ko asociējas šis nosaukums Mossa? Laikam jau galvā sāk skanēt Michel Teló slavenais hīts.. 
Tomēr ,nē, "Madara", tagad arī Mossa, dibinātāja Lotte Tisenkopfa Iltnere, apgalvoja, ka vārds "moss" (nezināšu kā pareizi jaraksta) no skandināvu, un vēl no citu zemes valodām nozīmē "sūnu zeme" jeb vieta, kur ir daudz sūnas, un tad nedaudz jau jokojot, Lotte teica, Mossa ir tā iemītniece, kas dzīvo šajā sūnu zemē. 
attēlā - Lotte Tisenkopfa-Iltnere
Mossa ne tikai dzīvo vietā, kur atrodas sūnas, bet arī ņem no zemes spēku, jauc to kopā ar dažādām ogām, un lūk, jaunais Mossa produkts ir gatavs. (Labi, nē, tā ir tikai mana fantāzija)
Bet, ja godīgi, tad daļa patiesības jau tur ir, jo Mossa produkcija tik tiešām tiek veidota uz dažādu Ziemeļu areāla ogu bāzes. 
Mossa kosmētika ir sertificēta organiskā kosmētika, kuras produkti ir radīti, balstoties uz unikālām, Ecocert sertificētām ziemeļu ogu vitamīnu formulām. Pamatā visai kosmētikai ir baltā jāņoga, lācene, kas ir C vitamīna avots, mellene, kura ir pasaulē bagatā oga ar antioksidantiem, kazene, kas ir vēl bagātāka ar Omega 3 nekā zivju eļļa, un visbeidzot, mežrozīte, kurā ir proretinols A, kas tik ļoti ir nepieciešams nobriedušai ādai.
Kopumā būs piedāvāti 11 sērijas produkti, sākot ar attīrīšanu un tonizēšanu, un tālāk, sekojot ar mitrināšanu. Ir divu veidu sērijas dažādām vecuma grupām - Youth Defence, kas ir perfekti radīts jaunai sejas ādai, sākot no 20 līdz pat 30 gadiem ( tad būs tas efektīvākais rezultāts). Šajā līnijā ietilpst divu veidu sejas krēmi - mitrinošais antioksidantu sejas krēms ar melleņu vitamīnu E, un otrs, barojošs sejas krēms ar lāceneņu vitamīnu C. Kā arī šajā sērijā būs attīrošas krēmputas, nomierinošs vitamīnu toniks un arī mitrinošs acu krēms. 
Savukārt, otra līnija saucas Age Excellence, kas ir perfekti radīta sievietēm, kurām nepieciešama jau daudz intensīvaka kopšana ar liftinga efektu. Šo līniju var lietot no 30 gadu vecuma līdz pat 60 gadiem. 
Šajā līnijā visvairāk gribas izcelt tieši sejas serumu, ko ieteica ne tikai pati Lotte, bet līdz ar pirmo pemēģināšanas reizi ir skaidrs, ka šis ir fantastisks serums sejai. 

 Beidzoties prezentācijai mums bija iespēja parunāties ar ikvienu, kas šajā jaunā zīmola radīšanā ir pielicis darbu, un šeit man visvairāk, gribas teikt to, cik ļoti es apbrīnoju Lottes apņēmību un degsmi. Tas ir pārsteidzoši kā jaunai meitenei pirms 9 gadiem izdevās iekarot un uzsit "pa jumtu " visiem ne- eko un eko kosmētikas ražotājiem, tad tagad viņa to dara atkal, bet soreiz, lai jau klauvētu pa plaša patēriņa kosmētikas zīmolu durvīm, un ar tiem konkurētu dabīguma ziņā. 
Jāpiebilst, ka šī kosmētika būs budžeta klases kopjošā kosmētika, kuras produktu cena svarstīsies no
10-17 €.
Man tika dota iespēja izmēģināt jaunos:
  • Youth Defence barojošs antioksidantu dienas krēms ar lācenes vitamīnu C, ko starp citu no visas šīs sērijas visvairak arī gribējās izmēģināt
  • Age Excellent intensīvs liftinga dienas serums ar bioaktīvo mežrozītes proretinolu A
Es jums iesaku pirms pirkšanas izmantot iespēju un veikalos paņemt šādu bukletiņu, kas augstāk redzams, kuram iekšā ir paraudziņš ar mitrinošo sejas krēmu ar mellenes E vitamīnu, un šī Age Excellent seruma paraudziņs. 


Jaunā zīmola produkcija būs pieejama tikai veikalos Drogas jau no 7. aprīļa 

&z

16 comments:

  1. Nu ļoti interesanti! :))
    Cerēsim, ka man pieejamās Drogās arī būs! :)
    Cik saprotu tos paraudziņus var dabūt Drogās no pirmdienas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tos paraudziņus domāju varēs uzreiz dabūt vai pie kases par jebkādu pirkumu vai kā savādāk kopš tā brīža kad parādīsies veikalos :)
      Es ceru, ka Drogas nebūs skopi ar paraudziņu dalīšanu un tiešām tos cilvekiem dos, nevis kā bieži esmu redzējusi, ka nemaz visiem nedod.

      Dzēst
    2. Es nekad neesmu Drogās saņēmusi paraudziņus! :( Man gribas to melleņu krēmu izmēģināt pirms pirkt.
      Malači, ka kaut ko jaunu piedāvā, tādi patīkami iepakojumi, sastāvs varbūt arī būs labs! ;)

      Dzēst
    3. Lūk, par to es arī runāju! Drogas bieži vien tos paraudziņš sagrābj sev, lai arī izplatītāji praktiski visus veikalus nodrošina ar paraudziņiem.
      iepakojums ir ļoti glīts un sastāvs vispār pasaka, ja salīdzina ar citiem produktiem no plaša patēriņa kosmētikas. Protam,s mums uzreiz teica, ka sastāvā būs šāds tāds konservants, bet tas ir tas pats kā bērt salī pārtikai klāt, kas arī būs konservants, tomēr Mossa nebūšot tas zīmols kas pārlieku pārbāzīs produktus ar to kaitīgo un sintētisko.

      Dzēst
    4. Nu tad vispār super, cenas arī, manuprāt pieejamas! :)
      Tikai atkal žēl, ka ne visās drogās būs pieejama produkcija, 39 veikali nav pat puse no visiem drogu veikaliem! :(
      Paldies, tev, ka pastāstīji iespaidus no prezentācijas! ;)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Man arī bija dikti liels prieks visas kaut uz brīdi satikt! Par Mossu ir prieks un patriotisms reizē, kā nekā savējo latviešu ražots, un solās būt dikti labs. Nu ko, mēģināsim! :)

      Dzēst
    2. Tā tiešām ir tāda sajūta, ka Mossa ir savējie, viss tas sirsnīgums un patiesums, kas tur ir ielikts - laikam jau patriotisms, kā Signe saka :)

      Dzēst
  3. Viss izskatās dikti jauki un apraksts ļoti interesants :)

    AtbildētDzēst
  4. Būs jāizmēģina Age Excellent serums, izklausās daudzsološs :)

    AtbildētDzēst
  5. hmm, interesanti, noteikti būs jāpapēta tuvāk.

    AtbildētDzēst
  6. Riktīgi forši palasīt ir bijis tiešām super pasākums! :) Saprotu, ka visas meitenes vēl nav īsit pazīstamas, tad nu man jau sen ir tāda doma, ka vajadzētu visām sanākt kopā un papļāpāt un pačalot un iepazīties un apmainīties ar ieteikumiem un citām pozitīvām lietām :)

    AtbildētDzēst
  7. M.Telo gan dzied: "Nossa....", un man tā vien tiešām sūnas nāca prātā. Vai tā arī ir eko kosmētika?
    Biju vakar Drogās Spicē, paraudziņus nedeva.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja pārzina vairākas valodas, un tieši skandināvu, tad, protams, asociēsies ar sūnām, ar ko gan citu.
      Nu vispār jau ir, jā, tāpēc jau es rakstu, ka šai kosmētikai ekoloģiskas kosmētikas sertifikāts EcoCert, un sastāvs ir draudzīgs, bez lielākas daļas ķīmiskajiem līdzekļiem, kas ir citos.
      Ne es, ne Mossa neatbild par to kāpēc Drogas nedod tos paraudziņus. :) Tas viss ar viņiem jārunā kāpēc tā :)

      Dzēst
    2. Nu, līdz skandināvu man vēl tālu :D Angliski arī sūnas ir "moss".
      Nu būs jāiet vēlreiz uz Drogām, dikti jau gribas noprovēt.

      Dzēst
    3. Starp citu, Tev taisnība! Ak, es aita! Biju piemirsusi, ka angļu valodā tā pat :D
      Jā, es jau pirmdien droši vien došos pakaļ vel kārotājām lietam no Mossa. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan