Ilgnoturīga grima noslēpums: MAC Fix+

23.07.18

Lai arī cik ļoti lieto labu un noturīgu sejas pamatu, 30+ grādu karstumā tas viss tik un tā ātri vien nokūst no ādas. Pirms atklāju MAC Prep + Prime Fix+ grima fiksatoru, mana vienīgā metode, kā noturēt ilgāk grimu uz vietas, bija lietot daudz pūdera (cepšanas metode), bet, ejot gadiem uz priekšu un izvērtējot savu ādas stāvokli, es saprotu, ka manai ādai veselīgāk bija meklēt citus variantus, jo pūdera lietošana lielos apjomos tiešām aizsprosto poras. Viens variants ir lietot sejas bāzes, bet otrs - labi fiksēt grimu. Šodien pastāstīšu par produktu, kas apvieno abas īpašības un patiešām ir atklājis jaunas virsotnes.
MAC Prep + Prime Fix+ grima fiksators ir pasaulē viens no populārākajiem grima fiksatoriem, kas palīdz nofiksēt visus pūdera un krēma produktus, lai siltuma, mitruma un citu apstākļu iespaidā, kosmētika noturētos maksimāli ilgi uz ādas.
Tātad, pēc būtības, ikdienā grima fiksators noderēs visiem tiem, kuriem kosmētika ātri nozūd no sejas - dejotājiem, dziedātājiem un citiem cilvēkiem, kuriem kustību vai aktivitāšu iespaidā meikaps ātri pazūd. Vai vēl vienā gadījumā: karstā vasarā, kā šogad, kad būsim godīgi, lai arī ko liktu uz sejas, tas viss noteikti nokusīs.
Mani vienmēr atturēja MAC Prep + Prime Fix+ grima fiksatora iegāde tā iemesla pēc, ka visās atsauksmēs tika norādīts, ka šis ir fiksators, kas patiks sausas ādas īpašniekiem, jo tas mitrina, nematē ādu. Man patīk fiksēt grimu un lielā mērā, man patīk matēta seja, bet tagad esmu spējīga pieņemt arī savu eļļaini spīdīgo seju, tāpēc bija īstais laiks pamēģināt MAC kulta produktu.

MAC Prep + Prime Fix+ grima fiksatora noslēpums ir sastāvs, kas bagātināts minerālvielām un vitamīniem, kas atsvaidzina, mitrina un nomierina ādu. Sastāvā ir kumelītes, zaļās tējas un gurķu ekstrakti, kuri rūpējas par maigu ādas nomierināšanu un atsvaidzināšanu. Dermatoloģiski un oftomoloģiski testēts.

Universāls līdzeklis, kas uz šo brīdi manā kosmētikas rutīnā ir must have. Pēc sejas krēma lietošanas, kā bāzi uzsmidzinu uz ādas, un tas uzreiz sniedz atspirdzinoši vieglu vēsumu un mitrinošu sajūtu ādai. Kad uzreiz pēc tam tiek uzklāts tonālais krēms, šķiet, tas vienmērīgāk un labāk "saplūst" ar ādu. Liekas, ka gluži piekūst un sniedz otras ādas efektu, lai arī tiek lietots augstas sedzamības produkts.

Kad krāsoju acu grimu un lietoju acu ēnas, izmantoju Prep + Prime Fix+ grima fiksatoru kā bāzi acu ēnu pigmentu paspilgtināšanai. Uzpūšu līdzekli uz plakanās ēnu otiņas, iebraucu ēnās un, klājot uz plakstiņiem, ēnu intensitāte palielināsies vismaz 2 reizes.
Nu un, protams, grima fiksatoru izmantoju kā pašu pēdējo grima soli, kad visi sejas produkti uzlikti, seja nofiksēta ar pūderi, tad uzpūšu vairākas reizes un gaidu, kad līdzeklis nožūs. Lietojot Prep + Prime Fix+ grima fiksatoru pašās beigās, tas palīdz noņemt lieko pūdera kārtu, "sakausējot" visu vienā masā. Līdz ar to, āda izskatīsies vienmērīga, bet nebūs lieka pūdera kārta uz ādas. Kā arī, protams, grima noturība paildzināsies.

Un visas turpmākās dienas laikā, Fix+ mierīgi var lietot atkārtoti, noņemot ar kosmētikas sūklīti lieko taukainumu un uzpūšot pa virsu fiksatoru atkal. Tas ne tikai padarīs ādu mundrāku, bet arī atsvaidzinās no karstuma.
Ja man jāsaka par to efektu, ko sākumā minēju, ka lielākoties derēs sausas ādas īpašniekiem, es teikšu, ka precīzāk ir teikt - visiem ādas tipiem, un īpaši, dehidrētas ādas īpašniekiem, jo Prep + Prime Fix+ grima fiksators ne tikai fiksē grimu, bet iedod trūkstošo mitrumu, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc āda intensīvi taukojas. Jo vairāk ādai trūkst mitruma, jo vairāk tā taukojas. Lietojot MAC fiksatoru katru reizi, pat dienas beigās palūkojoties spogulī, es redzu svaigas sejas ādas izskatu, pat pie nosacījuma, ja āda ir sataukojusies. Un grims noteikti turas daudz labāk.


MAC Prep + Prime Fix+ grima fiksators nopērkams U/V Stockmann, veikalos Douglas (gan internetā, gan lokāli). Cena: 20€

1 komentārs:

  1. Ļoti labs produkts, pati to izmēģināju. Biju braukusi uz Jūrmalu un seju fiksēju ar MAC Prep + Prime Fix un godīgi atstaigāju visu dienu, peldējos, sauļojos karstajā dienā(+27 C)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan