Mēneša atskaite: februāris

06.03.18

Ir jau pienācis marts, bet šis ir pirmais mēneša atskaites raksts. Nebija atskaites ne par decembri, ne janvāri, jo bija vairāki favorītu raksti, un pēc tam vairs, gada sākumā, brīva laika nebija, bet re, saņēmos un uzrakstu tagad par februāri, jo tik daudz kas mēģināts, bet vēl vairāk izlietots, ka vairāk krāt nu pavisam nevar. Un man pašai patīk tādas mazas dzīves atskaites katru mēnesi, tāpēc nesatraucieties - ar lielāko prieku turpinu ierasto tradīciju, katru mēnesi apkopot kosmētikas bilanci un parunāt riņķī apkārt par ikdienā padarīto un piedzīvoto.
Favorīti
Šoreiz mēneša favorītos iekļāvu gan janvāra, gan februāra iemīļotos produktus, jo par patiesi lieliskiem produktiem gribas parunāt tā vairāk.

Ekel Natural Clean Peeling Gel eksfoliējoša želeja sejai: par korejiešu zīmola brīnumlīdzekli jau rakstīju atsevišķu atsauksmi, bet nebaidos vēl un vēl par to runāt, jo šis gēls mainīja manu ādas kopšanas rutīnu līdz nepazīšanai. Gēls absolūti saudzīgi noņem visas atmirušās ādas šūnas, nekairina sejas ādu (pat visjūtīgāko), un pēc lietošanas padara ādu tik perfekti gludu, ka katrs nākošais produkts, kas tiek lietots, burtiski samtaini slīd pār ādu. *Iespējams iegādāties Drogās.

Mixa Pro Tolerance Soothing Mositurizer Rich intensīvi mitrinošs sejas krēms: par šo brīnumaino krēmu man jāsaka paldies manai kolēģei Martai, kas sarunas laikā par krēmiem atklāja, ka šis Mixa krēms ne tikai lieliski mitrina ādu, bet kalpo kā perfekta sejas bāze, jo tonālais klājas uzreiz daudzreiz labāk. Protams, mani pārliecināja arī fakts, ka Pro Tolerance sērija ir perfekta jūtīgas ādas īpašniekiem, ar noslieci uz atopiju. Pēdējie divi solījumi bija izšķirošie, un pie pirmās izdevības devos iegādāties.
Lai nesāktu rakstīt veselu nodaļu par to, cik krēms ir perfekts (varu veltīt atsevišķu rastu, ja ir interese), Mixa krēms ir mans ziemas glābiņš. Tas ir perfekti biezs, bez aromāta, nekairina ādu, lieliski rūpējas par vēja savilktu vai apsārtušu ādu (nomierina), un tiešām lieliski strādā kā dekoratīvās kosmētikas bāze. Tik ļoti dievinu Mixa krēmu, ka jau esmu iegādājusies otro iepakojumu. Ja meklējat veikalos, tad neapmulstiet, jo ir pieejami divi veidi: Light un Rich, Es lietoju Rich, jo ir ziema un ādai nepieciešama īpaša aizsardzība. 

Maybelline x Gigi Hadid Collection Liquid Eyeliner šķidrā acu līnija, melna: man parasti nav īpašas emocijas par acu laineriem, īpaši tiem flomastera veida, jo vairāk lietoju gēlveida, tomēr, pamēģinot Maybelline jaunāko laineri, kas tapis sadarbībā ar modeli Džidži Hadidu, mani patiesi pārsteidza, jo tam ir perfekts galiņš, pigments ir intensīvi melns, un pats galvenais: man nekad dzīvē nav sanākušas tik smukas acu līnijas, izmantojot parastu melno flomastera tipa laineri. 
Superīgs laineris, ko lietoju katru reizi, kad velku melnas līnijas. Es tik ceru, ka šī limitētā kolekcija vēl kādu laiku būs pieejama, jo pašlaik to iespējams iegādāties ekskluzīvi tikai Mylook.lv mājas lapā.

NYX Professional Makeup Slip Tease Full Color Lip Oil šķidrā lūpu krāsa | I Woke Up Like This: pašā sākumā, kad ieraudzīju nosaukumu un lūpu krāsas aprakstu, es nodomāju, kā vispār var būt matēta lūpu eļļa, kas ir tomēr lūpu krāsa. Jo līdz šim ir pierasts, ja matēta lūpu krāsa, tad sausina, ja eļļa, tad nekāda noturība, bet Slip Tease formula ir perfekta ar to, ka, pateicoties sastāvā esošajām 4 eļļām (vīnogu kauliņu, džodžoba, mandeļu un avokado), tā klājas izcili vienmērīgi un sniedz lūpām barojošu sajūtu, pat arī tad, kad jau lūpu krāsa ir nožuvusi matēta.
Ja salīdzina ar Lip Lingerie formulu, tad Slip Tease ir daudz komfortablāka nēsāšanai, tā vispār nesausina lūpas, un neizceļ sausumus. I Woke Up Like This tonis ir mans šī brīža iecienītākais lūpu produkts, jo tas izskatās perfekti dabiski, padara manas lūpas vizuāli pilnīgākas, un es laikam nekad dzīvē neesmu saņēmusi tik daudz komplimentus un jautājumus, kas tā par lūpu krāsu. Izskatās, ka tik naski lietojot, būs jāpērk vēl viens iepakojums, jo būs izlietots pa sauso. Superīga lūpu krāsa, ko iesaku ikvienam! Piedāvājumā ir dažādi toņi, tā kā noteikti ir tik jāiet un jāmēģina, lai arī iemīlētos šajā formulā. 

Šajā grimā var redzēt, kā izskatās pielietojumā gan Maybelline melnais laineris, gan Slip Tease lūpu krāsa.

NYX Professional Makeup Duo Chromatic Lip Gloss | Spring It On: dienās, kad nenēsāju Slip Tease lūpu krāsu vai tā nepiestāv pie konkrētā acu grima, lietoju Duo Chromatic lūpu spīdumu. Spring It On tonis ir perfekts ar to, ka, lai arī zelta gabaliņi ir intensīvi redzami, līdz ko uzliek uz lūpām, spīgulīši skaisti dejo gaismas staros, padarot vizuāli lūpas lielākas, un būsim atklātas: kuram tāds efekts nepatīk? Klājas vienmērīgi, neveido baltās līnijas, spīguļi nav fiziski jūtami, noēdas pakāpeniski, pēc laika atstājot tikai mazos spīgulīšus uz lūpām. Kolosāls lūpu spīdums, kas pilnīgi kliedz pēc pavasara (laikam tāpēc arī tāds nosaukums). Diemžēl, bildēs to ir diezgan grūti parādīt, jo dzīvē tas izskatās 1000 reizes labāk. 
uz lūpām tonis Spring It On
Izlietotie produkti
Marion Hair Color Shampoo tonējošs šampūns matiem: iepriekš es biju lietojusi tikai Syoss tonētāju, bet, jau pēc izlietotiem 5 vai vairāk iepakojumiem, man sagribējās kaut ko citu. Staigāju pa Drogas matu kopšanas aili un ieraudzīju šādu paciņu. Paņēmu, jo neko jau nezaudēšu pamēģinot. Ieklāju matos (forši, ka tam līdzi nāk arī cimdiņi), paturēju 30 minūtes, lai tā kārtīgi ieķeras un wow! efekts bija kolosāls. Mati izskatījās kā pa jaunam nokrāsoti, lai gan patiesībā, es jau biju nostaigājusi 6 nedēļas ar veco krāsojumu. Notonēja ļoti vienmērīgi, izskalojās pēc kādas 2. reizes tā pilnībā. Tagad pērku tikai šo tonētāju, jo katru reizi mati izskatās kā svaigi krāsoti, kas krāsotām rudmatēm un sarkanmatēm ir ļoti aktuāli, jo šie toņi mīl zaudēt piesātinājumu gana ātri.

Schwarzkopf Professional Osis+ Flatiron līdzeklis aizsardzībai pret karstumu: kādreiz lietoju un ļoti patika, bet tagad šāda veida produktus vispār vairs neizmantoju, lai nepadarītu matus pārlieku smagus, tāpēc pagaidām atkārtoti nepirkšu, bet pēc būtības, produkts kalpoja ļoti labi (un ilgi).

Douglas Essential toniks: jau esmu tikusi otrai 400ml pudelei līdz vidum, un noteikti turpināšu pirkt atkārtoti arī tālāk. Sastāvā spirts ir pavisam nedaudz, kas ir ārkārtīgi forši, jo nesausina ādu. Lieliski atsvaidzina, noņem lieko putekli vai sebumu, bet nesavelk seju. Pilnīgi 100% var lietot arī ap acīm. Kolosāls toniks par satriecošu cenu. Paldies, Douglas Cosmetics, par tik ģeniālu izgudrojumu! Iegādāties var šeit

Douglas Essential eļļa kosmētikas noņemšanai: var redzēt, ka man ļoti patīk Douglas Essential ādas kopšanas līnija, un tā patiesi arī ir, jo produkti ir super jaudīgi, ādu nekairinoši, un arī ļoti izdevīgi. Katru dienu ņemot nost dekoratīvo kosmētiku, man ir svarīgi, lai ne tikai kosmētika tiktu noņemta pilnībā, bet lai produkts nesprostotu ciet poras un nebūtu pārāk agresīvs. Tāpēc eļļas ir pats labākais izgudrojums, kas var būt. Perfekti tiek galā ar visa veida kosmētiku. Ja nemaldos, trīs iepakojumi jau izlietoti, ceturtais jau līdz pusei. Tagad sevi varu oficiāli saukt par fanu šai līnijai? :D

Eveline Cosmetics Micellar Water micelārais ūdens: micelāros ūdeņus ikdienā izmantoju tikai acu kosmētikas un lūpu produktu noņemšanai. Nopirku pēc Ilzes ieteikuma, jo Eveline micelārais var pat tikt galā ar ļoti noturīgiem produktiem, lai gan tā sastāvā nav eļļas. Mani tas ļoti uzrunāja, un sadzīvē tiešām pārliecinājos, ka tā ir. Izlietoju diezgan raiti, un domāju, ka noteikti būs atkārtots pirkums.

PharmaCos micelārais ūdens: ja neskaita viegli sūrstošo sajūtu, kad ņēmu nost acu kosmētiku, tad sūdzēties par produktu nevar. Bet, tā kā man savas acis ir žēl, tad pirkumu kategorijā tas noteikti vairs neatgriezīsies.

Biotherm divfāžu līdzeklis kosmētikas noņemšanai: lietoju sasodīti ilgi šo vienu mazo pudelīti, bet jāsaka, ka tik ekonomisku produktu nebiju lietoju. Gluži kā iznīcinātājs, kolosāli tika galā ar pat visnoturīgāko lūpu krāsu un acu laineri. Bija nepieciešams pats mazākais piliens, lai noņemtu lūpu tinti visā pilnībā. Lai arī tas ir padārgs prieks, vienu produktu nebiju tik ilgi lietojusi, lai pabeigtu pilnībā (~ gads).

Catrice Liquid Camouflage konsīleri: ir - pērku, būs - pirkšu. Starp citu, ja runājam par šiem konsīleriem, tad tagad ir nākuši klāt vēl divi toņi - 007 un 015. Tā kā, ja kādreiz 005, 010 vai 020 nederēja toņu ziņā, iespējams derēs kāds no jaunajiem toņiem.

Maybelline Angel Eyes skropstu tuša: forša tuša, ja patīk izcelt skropstu garumu un izliekumu. Lieliski notur atliektu efektu visas dienas garumā. Nebirst.

Bobbi Brow kompaktais presētais pūderis: lietoju no jūlija beigām. Labi matēja, nedaudz deva papildu sedzamību. Globāli nekādas dižās emocijas nedeva, bet, ja ir svarīgs glauns iepakojums un pārdomāts sastāvs, tad droši var izvēlētie šo, jo pūderis uz ādas uzvedās godam.

NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation tonālais krēms: superīgs tonālais krēms, bet manai ādai der vairāk pavasara/vasaras sezonai, jo ziemā man āda nevarēja ar to labi ssdraudzēties. Sniedz pietiekami labu sedzamību, nerada maskas sajūtu vai izskatu, tāpēc noteikti aktuāls produkts tieši siltākam gada laikam. Jau rezervē stāv otrs iepakojums, kas gaida brīdi, kad tiks lietots.

NYX Precision Brow Pencil uzacu zīmulis: kopš sāku lietot pagājušā gada septembrī, tā nespēju vairs nekam citam pieskarties. Ātri un absolūti precīzi ļauj izzīmēt vēlamo uzacu formu. Pašā sākumā lietoju toni Ash Brown, bet tagad dēļ savas matu krāsas, pārgāju uz vairāk siltāku toni: Taupe. Pats labākais uzacu zīmulis, kādu var izgudrot.

Bobbi Brow Extra Repair acu krēms: man trūkst vārdu, lai pateiktu, cik ļoti ilgojos pēc šī acu krēma, jo tas perfekti parūpējās par manu acu zonu. Tas bija ļoti trekns, bet izcili atjaunoja acu zonu. Kad viņu lietoju, man vispār nebija problēmas ar zemacu zonu, bet, kad izlietoju, apjautu, ka bez šī lieliskā krēma nevar. Būs jāsaņemas un jāpērk jauns iepakojums, jo, lai arī maksā 80€, lietoju to 6 mēnešus, un man jau liekas, ka 6 mēnešiem tas ir labs ieguldījums.

Mixa sejas krēms: man ļoti patika, ka krēms saudzīgi baroja ādu un aizsargāja, bet pamanīju, ka baigi ātri izlietoju, tāpēc atkārtoti vairs nepirku. Toties atklāju daudz labāku Mixa krēmu (favorītos jau parakstīju).

Origins attīrošā sejas maska ar ogli: kad poras ir aizdambējušās un vajag kaut ko jaudīgu, izvēlos tikai Origins sejas masku, jo pēc katras lietošanas reizes var redzēt, ka netīrumi tiek izvilkti pilnībā. Jau stāv otrais iepakojums, ko tagad tieši esmu sākusi lietot.

Biok Dermatology micelārais ūdens: no visiem šeit aprakstītajiem, šis bija viss neitrālākais un saudzīgākais, jeb, teiksim godīgi, ātri izlietojās, jo nevarēja tikt galā pat ar klasisku skropstu tušu. Man sadzīvē noderēja, lai tīrītu nost visus svačus, ko taisīju priekš bloga.

Aussie Miracle Moist šampūns matiem: iegādājos īpaši rudens/ziemas periodam, lai mitrinātu galvas ādu. Jāsaka, ka viegls efekts bija jūtams, bet pēc tam kaut kā mati vairs neklausīja un galvas āda sāka niķoties, un tad izlietoju, mainot ar citiem produktiem.

Batiste sausais šampūns: kulta klasika, un viss ar to ir pateikts.

Alkmene tējas koka eļļas gēls nepilnībām: patika, bet beidzās derīguma termiņš. Tagad, līdzvērtīgu produktu, lietoju Kiehl's Breakout Blemish gēlu, kad darbu izdara vēl jaudīgāk.

Grāmatas/filmas/seriāli
Ārpus bloga, ķerot brīvos brīžus un iespējas, esmu izlasīju tikai vienu grāmatu. Domās, kratu sev pirkstu un saku: "nu, nu", jo gribas izlasīt vēl daudz grāmatas, bet vakaros, pēc garajām darba dienām, grūti lasīt pa vienai nodaļai, iet ļoti lēni.
Filmas esmu skatījusies stipri mazāk, vairāk Hallmark ražojumus, un vēl no tādām zināmākām:noslēdzošo daļu "Brīvība piecdesmit nokrāsās". Ļoti skaistas, sirsnīgas stāsta beigas, kas liek ielikt treknu punktu visam stāstam un dzīvot tālāk. Toties, pa šo laikus vairāk esmu pieķērusies seriālu apskatei.
Turpinu skatīties savu šī brīža iecienīto "Lucifer", un tad, pēc kolēģes ieteikumiem, ātri uzsēdos uz "Supergirl", kura pamatā ir Supermena māsīcas stāsts par to, kā viņa meklē vietu zem šīs saules un cīnās starp parastas meitenes dzīvi apvienojumā ar savām superspējām un dedzīgo vēlmi glābt pasauli. Viegli skatāms, jauks seriāls, kas neliek īpaši noslogot prātu ar lieku informāciju. Ja kaut ko tādu meklējat, tad noteikti iesaku.

Visur salikti ķeksīši un par visu, ko gribējās, uzrakstīts! Esi sveiks, pavasari! Novēlu katrai no mums saulainas un laimes piepildītas dienas. Pat, ja diena liekas rūpju mākta, atceramies, ka jauna diena nāks ar jaunām emocijām un jauniem piedzīvojumiem, un visas lietas, kas notiek mums apkārt, kalpo kā maza vai liela dzīves mācība, vienkārši mums jāspēj uztver, ko Visums mums vēlas ar to pateikt. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan