5 jaunumi skaistumplauktā: decembris

30.12.17

Bez gariem ievadvārdiem ķeramies klāt pie šī gada pēdējā "5 jaunumi skaistumplauktā" raksta. Arī nākošajā gadā turpināšu šo rakstu sēriju, jo redzu jūsu izteikto interesi par šiem rakstiem :)
 Bioderma Hydrabio serums intensīvai ādas mitrināšanai* (25,83 €)
Tas nekas, ka laukā ir ziema, jo par ādas mitrināšanu ir jādomā viscaur gadu. Man, ikdienā atrodoties bezgaisa telpā, kur aktīvi strādā kondicionieris un nav īsti iespēja katru mīļu brīdi tikt pie ūdens, āda strauji zaudē mitrumu un to var ļoti labi novērot vakarā, kad ir nomazgāta kosmētika. Āda neizskatās tik mirdzoša un veselīga kā iepriekš. Protams, ir jāsaņemas un jāatrod laiks ūdens patēriņam, bet tomēr drošībai ir labi sniegt ādai nelielu palīdzību.

Serums ir paredzēts intensīvai ādas mitrināšanai, kas sniedz efektu jau tūlīt pēc uzklāšanas; āda ir padzirdīta un mitrināta. Lietoju katru dienu no rītiem un vakarā, pirms sejas krēma. Pēc konsistences ir vidēji vieglas tekstūras, kas man ļoti patīk, jo jūtami mitrina un dod tādu nelielu aizsargbarjeru ādai pret visu nevajadzīgo.

Produktu var aplūkot šeit

The Body Shop Drops of Youth™ Liquid Peel pīlings ādas jaunībai (23,90 €)
Kad devos draudzenei pēc Ziemasssvētku dāvanas, pie reizes paskatījos, kas vēl jaunāks TBS sortimentā, un Galerija Centrs TBS veikala pārdevēja bija tik laipna, ka pieteicās pastāstīt par pāris jaunākajiem produktiem, un, kā reiz, ļoti uzrunāja šis pīlings. Viņa pati bija sajūsmināta un pacilāta stāstot, un kā tad pašai negribēsies tādu iegādāties, ja redzi, ka cilvēks runā no sirds.
Labi, par produktu. Būtība ir tāda, ka pīlings ir bagātināts ar ēdelveisa, jūrmalas zilpodzes un jūras sparģeļa augu cilmes šūnām, un tas ir paredzēts tūlītēji attīrīt ādu no netīrumiem, atmirušajām ādas šūnām un piesārņojuma. 
Pamēģināšu izstāstīt, ar ko tas ir īpašs. Tas nav parasts skrubis ar granulām. Tas ir biezs gels, ko uzliekot uz sausas ādas, masējot apļveida kustībām, sāk attīrīt ādu, virpinoties tādos kā atmirušas ādas gabaliņos. Tas ir absolūti saudzīgs pat jūtīgai sejas ādai, jo nerada nekādu fizisku kaitējumu.

Pēc lietošanas āda ne tikai ir tīrāka un gludāka, bet arī gaišāka, jo tas nedaudz gaišina un padara ādu mirdzošu. Mājās esam sajūsmā par šo produktu, jo tas ir tik saudzīgs, cik iespējams, bet perfekti noņem visu ādai nevajadzīgo. Es lietoju viņu divas reizes nedēļā, kā iesaka arī ražotājs.

Produktu var atrast šeit

Lumene Intense Hydration mitrinošs sejas krēms (~19 €)
Vēl viens jaunums kopjošā sektorā no Lumene. Man vajadzēja jaunu sejas krēmu un meklēju kaut ko mitrinošu, bet biezu, lai der tieši lietošanai uz nakti. Kā jau krēms, tā galvenās īpašības ir mitrināt, pabarot un aizsargāt ādu. Krēms, manuprāt, tiek godam galā uz uzdevumu, tāpēc sūdzēties nevar. Tam ir bieza konsistence, ideāla vakaros, kad viss meikaps noņemts nost un gribas vienkārši nedaudz atpūtināt ādu. Ja ir kādi labi ieteikumi ziemas biezajiem krēmiem, rakstiet komentāros. Man ļoti noderēs jūsu ieteikumi!


Maybelline Superstay 24H tonālais krēms* (~15 €)
Par Maybelline jaunāko tonālo krēmu esmu jau nedaudz pastāstījusi, bet nolēmu ielikt arī šajā rakstā, lai vēlreiz atgādinātu jums, un arī sev, cik šis tonālais ir foršs. Tātad, ar ko tas palika slavens? Tas piedāvā pilnīgas pakāpes sedzamību, kas nozīmē, ka var pat neizmantot konsīleri, jo nomaskē visu. Ārzemju kosmētikas blogeri arī ir sajūsmā par šo tonālo krēmu un pat salīdzina ar Huda Beauty tonālo krēmu. 
Krēms ir biezs, tāpēc labāk klāt ar sūklīti. Censties nepārdozēt, jo pa visu seju pietiek ar vienu pumpīša devu. No manas puses ir tikai viena problēma: toņu selekcija. Nākas atjaukt savu ideālo toni ar citiem tonālajiem krēmiem, bet tā nesūdzos, jo efekts diži nemainās, ja pielieku pilienu tumšāku tonālo. 

Noturības ziņā tas uz manas ādas vienmērīgi turas 5 stundas un tad sāk pakāpeniski spīdēt, līdz dienas beigās ir dikti dewy efekts. Nedaudz sasēžas rievās, bet tas ir pavisam mazdrusciņ, ja salīdzina ar citiem tonālajiem krēmiem, nēsājot visas dienas garumā. Maybelline Superstay ir mans jaunais favorīts. Bet brīdinu uzreiz, patiks tiem, kuriem patīk sedzošāks grims. Šis tiešām ir biezs tonālais krēms, kas uz ādas būs redzams un nedaudz arī jūtams.

NYX Professional Makeup #thisiseverything Lip Oil lūpu eļļa (6,20 €)
Tas īsti nav jaunums, bet priekš manis lielisks atklājums, kas iespējams arī būs jums jaunums. Šī brīža globālā problēma teju katrai otrai sievietei? Sausas un sprēgājošas lūpas. Jā, ir lūpu balzami un tie ir forši, bet gribas kaut ko pa vidam, tā kā mitrinošu spīdumu. Un lūk šis ir iemesls, kāpēc mīlu šo lūpu eļļu. Ne tikai tāpēc, ka tā ir dažādu vērtīgu eļļu savienojums: mandeļu, avokado, mežrozīšu un džodžoba, kas intensīvi mitrina lūpas un neļauj vējam un aukstumam tās bojāt, bet arī tāpēc, ka, uzklājot uz lūpām, tas izskatās kā vissuperīgākais lūpu spīdums: intensīvs glossy efekts. Pat pie intensīvāka acu grima, uzliekot šo eļļu, neviens nekad nepateiks, ka tas ir kaut kas kopjošs. Cilvēkiem, kuriem patīk spīdīgi lūpu spīdumi, šis ir must-have. Un pats labākais, ka neplūst ārpus līnijām. Foršs aplikators, patīkama smarža, labas kopjošās īpašības un izskatās kā izcils bezkrāsas lūpu spīdums. Šīs ir tās četras lietas, kas man šo produktu automātiski ievirza favorītu kategorijā.


Esmu ievērojusi, ka tuvojoties vēsākam laikam, vairāk rakstu par kopjošo kosmētiku, bet tas ir tāpēc, ka man pašai par to vairāk ir interese un es apjaušu, cik patiesībā tas ir svarīgi, jo ne jau pie vainas ir āda un produkti, bet tas, ka izvēlētie produkti neder konkrētai sezonai.

2 komentāri:

  1. Iesaku Hydra 24+ Crème Glacee, ziemā labs sausai ādai http://www.skaistumnica.lv/lv/blogs/produktu-apskati/payot-kosmetika-sejas-adas-mitrinasanai-147/

    AtbildētDzēst
  2. Es uz nakti patlaban lietoju Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream. Man dikti patīk. Kā masku izmantojusi neesmu, bet nakts krēma lomā tieši ziemas sezonā ir ļoti labs, vismaz man. Vasarā, domāju, varētu būt par smagu, bet patlaban man ir ideāli. Varbūt tieši vasarā to pamēģināšu kā masku.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan