Pirmie iespaidi par dekoratīvās kosmētikas jaunumiem

15.10.17

Pēdējā laikā dekoratīvās kosmētikas krājumi dikti auguši, bet tā kā vairs nenodarbojos ar stilu - viens produkts, viens raksts -, tad kā jau savā stilā piedāvāju apkopot savus pirmos iespaidos par izmēģinātajiem produktiem. Daži no tiem ir pavisam jauns papildinājums veikalu plauktiem, bet citi jau labu laiku ir pieejami, bet es nebiju tos lietojusi. Man pašai ļoti patīk šāda veida raksti, tāpēc ceru, ka arī jums būs jauna informācija, lai saprastu, ko ir vērts uzmeklēt, bet kam iet ar līkumu.


Armani ArmaniPrima Day-Long Skin Perfector bāze: ļoti viegla, fluīda bāze, kas ādu momentāni padara ļoti samtainu, bet ne sintētiski matētu (nav sajūtas kā pēc silikona bāzēm). Lai arī bāzei ir diezgan izteikts, bet ļoti patīkams parfimēts aromāts, nēsājot uz ādas tas netraucē un ādu nekairina. Ļoti patika fakts, ka var droši izmantot ne tikai T-zonai, bet arī kā acu ēnu bāzi. Uzklājot uz ādas var just, ka ir uzklāta bāze, jo seja paliek nenormāli gluda, bet tajā pašā laikā liekas, ka ir uzklāts kāds mitrinošs serums. Staigāju ar šo grimu 12 stundu garumā un jāsaka, ka turējās kosmētiku godam. Noteikti turpināšu lietot arī turpmāk, un ja izlietojot šo paraudziņu manas domas nemainīsies, noteikti iegādāšos arī pilno izmēru.

MAC Studio Fix Fluid tonālais krēms: šī ir pirmā reize, kad saskaros ar MAC tonālo krēmu, un tieši zīmīgi: ar pavisam pirmo MAC tonālo krēmu, kas tika jebkad uzražots. Tonālais krēms ir uzražots, lai turētos visas dienas garumā, sniegtu ievērojamu sedzamību, bet tajā pašā laikā, uz ādas justos patīkami un viegli.
Lietojot piefiksēju, ka tonālajam krēmam ir salīdzinoši bieza konsistence, bet jau ar minimālu daudzumu ir iespējams iegūt ļoti labu sedzamību. Biju ļoti pārsteigta par to cik labi izskatījās mana āda ar šo tonālo krēmu: matēta, bet ne kā maska. Pat pēc n-tām stundām nav jūtams nekāds diskomforts vai smagums. Tiesa, pēc 12 stundu nēsāšanas spogulī skatoties, var redzēt, ka tonālais ir iesēdies smaida līnijās,  sācis izcelt poras, bet dienas laikā es nebiju aiztikusi vai atjaunojusi sejas grimu, tā kā MAC tonālais kopā ar Armani bāzi mani ļoti pārsteidza.
Dior Diorskin Forever Undercover konsīleris: nebiju vēl paspējusi uzrakstīt par jauno Dior konsīleri, bet tieši zīmīgi atradu iespēju pieminēt un iepazīstināt šajā rakstā. Man patīk, ka konsīleris maskē pietiekami, bet netaisa lieku kārtu uz ādas. Bija nepierasti, ka Dior konsīlerim patīk ja viņu pludina ar pirkstiem vai otiņu, bet ne sūklīti, jo liekas, ka tad nepilda savus uzdevumus līdz galam. Dienas laikā sasēdās rievās (bet man visi konsīleri sēžas), bet tas nesāka atdalīties plankumos vai pazust, kas uzreiz pierāda tā ilgtermiņa spējas. Lai arī man bija nepierastā strādāt ar to, iespaidi nav slikti. Tas godam pilda savu darbu, bet pirms iegādes noteikti ir vērts pārbaudīt kā patīk konsistence.

Beauty Blender Swirl sūklītis: sen nebiju lietojusi Beauty Blender, jo pagātnē bija rūgta pieredze. Kad izmēģināti visādi no budžeta gala, nolēmu beidzot atkal pieķerties Beauty Blender. Bija baigi žēl viņu smērēt, jo tāds gaišs un smuks, bet nu ko darīt - ko vajag, to vajag. Samitrinot un izžmiedzot lieko mitrumu, man likās, ka palika vairāk sauss kā mitrs, tāpēc sajūtas dalītas. Iespējams problēma, ka pa traku izžmiedzu ūdeni, jo man vairāk patīk, ka sūklītis ir jūtami mitrs. Ļoti atsperīgs, viegli lietot un visādi citādi nesagādāja vilšanos. Pie mazgāšanas arī viss bija labi.

Artdeco Eyeshadow Blending Brush Premium Quality otiņa acu ēnu sapludināšanai: nepierasti, ka kāts ir īsāks nekā man līdz šim pierasts strādājot ar citām otām, tāpēc pirmajā brīdī bija nepierasti lietot. Ļoti labi sapludina, perfekta otiņa ieloces ēnojumam. Ja negribas tērēt milzu naudu MAC 217 vai citām līdzīgām otiņām, Artdeco ir kolosāla alternatīva.
* 7 dienas vēlāk: lietoju pa nedēļu vairākas reizes un jāsaka, ka jau pieradu pie īsāka kāta. Ļoti patīk ar šo otiņu strādāt, jo labu pludina ieloces ēnojumu.

Makeup Revolution Iconic Pro 1 acu ēnu paletes zelta tonis: par visu paleti nav sanācis vēl uzrakstīt, jo līdz šai dienai biju lietojusi tikai matētos, bet tagad devu iespēju arī mirdzošajam tonim. Man prātā bija jau tonis kādu vēlos likt pa visu plakstiņu, un lai neatkārtos atkal ar Morphe The Jaclyn Hill paleti, pameklēju kas vēl ir līdzīgs, un atradu Iconic Pro 1 paletē toni Getter. Samitrināju otiņu, uzklāju, un  voila! Izskatās tiešām ļoti labi, nebija kur piesieties par formulu, ļoti krēmīga, viegli klājās, turējās visu dienu. Labprāt nākotnē uztaisīšu acu grimu tikai izmantojot šo paleti.
L'Oreal Pradise Extatic skropstu tuša: tuša par kuru jūk prātā visa kosmētikas pasaule. Birstīte nav nekas jauns, ļoti pietuvināts dublikāts Too Faced Better Than Sex, bet lūk formulā esot tā atslēga, tāpēc, ka L'Oreal nav tik ķepīga kā Too Faced.
Tieši šajā dienā, kad gatavojos šī grima taisīšanai, raksta man paziņa sakot, ka izmēģināja šito tušu, esot superīga, pilnīgi šokā par efektu. Atsūta bildes - tiešām šokējoši labi. Skatos, tieši stāv jaunumu groziņā, kā reiz taisos mēģināt. Man šajā bildēs tuša ir tikai vienā kārtā, un es jau esmu sajūsmā. Tušās formula ir perfekta: nav pa šķidru vai pa sausu, birstīte vienmērīgi pārklāj katru skropstu, tāpēc dramatisks efekts garantēts. Šī ir tuša visām dramatisku skropstu cienītājam. 12 stundu garumā nenobira un neizsmērējās, kas ir vēl viens plusiņš. Pilnīgi un pavisam noteikti sākšu lietot ikdienā.
Maybelline Superstay Matte Ink šķidrā lūpu krāsa: ja sekojat bloga Facebook lapai, tad pagājušo piektdien padalījos ar savu jaunatklāto mīlestību pret šo lūpu laku. Pirmkārt, tas tonis 50 Voyager ir PERFEKTS: tumšs, noslēpums, rudenīgs un tā tik turpināt! Otrkārt, klājums un noturība. Tonis ir tik intensīvs un vienmērīgs, ka uzklāšana neprasa daudz laika, var droši likt bez zīmuļa pamatā, neizplūdīs. Kad laka nožuvusi tā jūtas komfortabli, jo neizžūst pilnībā sausi matēta, bet atstāj nedaudz lipīgumu/mitrumu (sauciet kā gribiet), kas palīdz tai būt maksimāli komfortabla.
Ar šo laku var iet peldēt, uz pirti vai saunu, ēst burgerus (pārbaudīju), taukainus ēdienus un viss būs vietā. Pirmā vieta kur var sākt nost ir iekšējā lūpu daļa, bet man tur vienmēr visātrāk viss noēdas. Droši var atjaunot, kunkuļiem nevelsies.
Krāsa tik ļoti turas uz lūpām, ka vakarā nākas ļoti, ļoti pacīnīties lai dabūtu nost. Es dabūt nost varu tikai ar Biotherm divfāžu līdzekli vai Eveline micelāro ūdeni (rozā pudelē). Ar Maybelline lūpu krāsu var droši staigāt visas dienas garumā kamēr neapnīk. Bet vēlos piebilst, noturība mainās atkarībā no toņa: gaišie vienmēr turēsies mazāk, šādi sarkanie 2x ilgāk.
Rudenīgā izskata iegūšanai izmantoju:
Giorgio Armani ArmaniPrima Day-Long Skin Perfector (bāze sejai un acīm)
MAC Studio Fix Fluid tonālais krēms | NC20
Dior Diorskin Forever Undercover konsīleris* | 010 Ivory
RCMA No Color Powder birstošais pūderis (zem acīm un sejas centram)
Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder pūderis | Soft Sand 5
Makeup Geek Contour Powder konturēšanas pūderis | Bad Habit
Milani Baked Blush vaigu sārtums | Luminoso
Becca Skin Perfector izgaismotājs | Champagne Pop
NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil uzacu zīmulis* | Ash Brown
Artdeco Clear Lash&Brow želeja fiksēšanai
Makeup Geek acu ēnas | Creme Brulee, Desert Sands, Chickadee, Cocoa Bear (ēnojums)
Makeup Revolution Pro 1 acu ēnu palete* | Getter (zelta tonis pa visu plakstiņu)
Maybelline Gel Liner gēla laineris | Blackest Black
L'Oreal Pradise Extatic skropstu tuša* | Black
Maybelline Superstay Matte Ink šķidrā lūpu krāsa* | 50 Voyager



! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

8 komentāri:

  1. Cik skaaaaists grims!!!!! Izskaties fantastiski!

    AtbildētDzēst
  2. Burvîgs grimms! Esmu Loreal skropstu tušas fanu pulciñà! Vnk lieliska!!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tušā tiešām ir lieliska! Tikko pabeidzu lietot savējo, noteikti būs jādodas pirkt vēl viens iepakojums :)

      Dzēst
  3. Pavisam nejauši atradu Tavu blogu un esmu sajūsmā!
    Interesanti raksti, skaistas bildes - super! Noteikti arī turpmāk sekošu Taviem rakstiem, jo esmu viena no daudzām make up entuziastēm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Milzīgs paldies par tik sirdi sildošiem vārdiem! :) Prieks censties un prieks rakstīt šādu uzslavu dēļ. <3

      Dzēst
  4. Make-ups izskatās tiešām satriecoši. mani drusku samulsināja skropstutušas otiņa, vai tā ir laba?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Birstītes ir tiešām laba un forša, ja patīk ļoti apjomīgas un kuplas skropstas. Sariņi stāv gana tuvu, tāpēc ļoti intensīvi noklāj katru skropstu. Viņai gan ir viena problēma, bet ne otiņā. Viņa žūst diezgan ātri, bet viss pārējais gan ir kārtībā.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan