Mēneša atskaite: jūlijs

08.08.17

Tagad, kad esmu atsākusi aktīvo darba dzīvi, šķiet, ka katra diena aizslīd nemanot, un tāpēc atskaiti par pagājušajā mēnesī padarīto sagatavoju tikai tagad, ķerot mirkļus un iespējas vēlos vakaros. Jūlijs bija ļoooti interesants mēnesis, jo tas nesa daudzas pārmaiņas, kas, protams, vistiešāk saistās ar manu jauno darbu. Priekš manis atvērās jauna pasaule, vai drīzāk - jauna dimensija. Bija jāiemācās daudz jaunas lietas, satiku foršus cilvēkus, bija iespēja pārkāpt pāri savām bailēm un nedrošībām, un vienkārši plūst pa straumi. Mana atziņa par pagājušo mēnesi ir definējama šādi: kad par kaut ko šaubies, vispirms sev pajautā "vai es kaut ko zaudēšu?", un ja atbilde ir nē, tad ej un dari, iespēja nav jālaiž vējā, jo dienas, nedēļās vai gada griezumā tas būs bijis tā vērts.
Favorīti
Catrice ICOnails gēla laka| 03 Caught On The Red Carpet: tie, kuri man seko jau labu laiciņu, noteikti zina, ka es nelakoju nagus. Patiesībā, es vispār neko nagiem nedaru. Labākajā gadījumā, uzlieku stiprinātāju, bet kaut kā pēc vienas vizītes pie manikīra meistares, manī atkal pamodās motivācija, un tā jau veselu mēnesi lakoju savus nagus, kas priekš manis ir milzu sasniegums, ja rēķina, ka veselu gadu staigāju ar absolūti dabiskiem nagiem. Jaunajā Catrice ICONails nagu lakā patīk viss: otiņa, krāsas atdeve un noturība, kas tiešām pārsteidzoši labi izvelk veselas 5 dienas. Vienīgā problēma: gribētos, lai nedaudz ātrāk nožūst, bet tā visādi citādi - lieliska nagu laka.

Catrice 18h Colour & Contour Eye Pencil| 010 Me, My Black and I: sen, sen nebiju lietojusi kārtīgu melnu zīmuli, jo kaut kā parasti izvēlējos nelikt neko vai lietot gēla laineri. Tad man vajadzēja melnu zīmuli un devu iespēju riskējot pamēģināt šo zīmuli. Biju baigi satraukusies, jo parasti šādi zīmuļi ilgi neturas un smērējās. Uzvelkot šo, pirmais, ko sapratu, ka zīmulis ir nenormāli mīksts. Pat tik mīksts, ka jau paspējusi esmu nolauzt trīs reizes. Tam ir intensīvs pigments, bet pats labākais, ka to droši var lietot acs gļotādā, un ne tas kairina, ne smērē. Priekš manis, man no zīmuļa vairs neko citu nevajag.

Maybelline Big Shot skropstu tuša: pašā sākumā par šo tušu informāciju redzēju pateicoties pāris Youtube slavenībām, kas bija kā reklāmas sejas šim jaunumam. Tad tušu saņēmu PR pakā un nolēmu pamēģināt. Ja pašā sākumā man likās, ka tā nebūs nekas īpašs, tad tagad pilnīgi godīgi saku, ka šī ir kolosāla tuša, kas superīgi kuplina un atliec. Ikdienā man daudzi prasa, kas man uz skropstām un 90%, ka tā būs šī tuša. Vienīgā lieta, dienas beigās tuša saskaroties ar sejas "eļļām" var nedaudz nosmērēt augšējo plakstiņu, un ja baigi berzē skropstas, var sākt birt, bet tā turas godam. Pigments, krēmīgums un klājums ir lieliski, līdz ar to, pārējais man ir sīkums. Pagaidām izlietošu līdz beigām, un ja nebūšu atradusi kaut ko labāku, tad noteikti iegādāšos atkārtoti.

Bobbi Brown Extra Eye Repair Cream acu krēms: godīgi sakot, es nebiju plānojusi rakstīt neko par šo krēmu, bet es nevarēju noklusēt faktu, ka acu krēms nenormāli iepaticies. Lai arī mana darba ikdiena tagad saistās ar Bobbi Brown zīmolu, rakstot par to blogā, tas nekādi nepārvērtīsies ne par spamu vai reklāmu. Tas tik un tā būs mans godīgais viedoklis un iespaidi. Protams, ja jums tas liksies traucējoši, tad būs citi risinājumi, bet ceru, ka problēmu nebūs. Atgriežoties pie pašā krēma. Braucot komandējumā, es biju paņēmusi līdzi visus nepieciešamos krēmus, bet atrodoties citā vidē, manai sejas ādai, tai skaitā zemacu zonai, ar to bija pa maz, tāpēc saņemot šo acu krēmu kā dāvanu, es nekavējoties to uzklāju, lai saprastu, kas tas ir un kas tajā īpašs. Pirmais ir tekstūra. Tā ir ļoti bieza un balzamveidīga, kas nozīmē, ka nav liels patēriņš. Otra lieta - efekts. Lūk, efekts bija tas, kas noteica visu toni. Sanāca tā, ka es krēmu uzklāju pēdējā komandējuma vakarā un jau nākošajā dienā, plkst. 6:00 man bija jādodas projām. Bija agrs un nebija ne vēlmes, ne spēka aizrauties ar ādas kopšanu, tad uz ādas atstāju visu to, kas bija palicis no nakts režīma. Nepietiek ar to, ka acu krēms no rīta vēl bija jūtams uz ādas, tad pat pēc 11 stundu brauciena, atbraucot mājās, pieskaroties zemacu zonai, es vēl aizvien jutu bagātīgi mitrinājumu un samtainu ādu. Krēms nav taukains, bet tas kolosāli notur mitrumu ādā. Kopš tās dienas, kas ir 13.jūlijs, lietoju šo acu krēmu katru dienu, un ar katru dienu tas man liek priecāties par savu zemacu zonu, jo ne man ādu velk, ne konsīleris sēžas, ne vairs pūderis izceļ visas smalkās līnijas. Esmu lietojusi dažādas kategorijas acu krēmus un uz šo brīdi šis noteikti ir viens no maniem top acu krēmiem. Redzēs cik ilgam laikam pietiks, jo pagaidām lietojas diezgan ekonomiski.

Komandējuma Varšavā
Varbūt kādām tas nebūs tik interesanti un nozīmīgi lasīt par manu braucienu, bet mans lielais brauciens priekš manis tas bija stresa, panikas un pozitīvas emocijas miksējums. Panika un stress, jo 1) man nepatīk ceļot, jo baidos pazust; 2) es devos viena pati uz svešu valsti pirmo reizi uz tik daudz dienām 3) man vienkārši ļoti un nenormāli pietrūka mani mīļie. Nu un pozitīvas emocijas no piedzīvotā un redzētā. Duāla sajūta, bet tagad uz to atskatoties bija dikti forši.
Tātad, dodoties ar autobusu 11 stundu braucienā es īpaši nestresoju. Skatījos filmas, nedaudz iesnaudos un viss forši. Pirmais stress sākās, kad iebraucu pēc 11 naktī Varšavā un sapratu, ka man vajadzēs zvanīt un saukt taksi un nosaukt īsto viesnīcu, lai nekļūdītos utt. Protams, izkāpu laukā un sāku maldīties pa Varšavas staciju. Ziniet, visbiedējošāk sāka palikt tajā brīdī, kad kāds sāka uzsvilpt man un vienīgā doma man tajā brīdī bija - es ātrāk gribu tikt uz viesnīcu un ieritināties zem segas. Pēc tam jau viss bija labi un visu veiksmīgi atradu. Pa visu komandējuma laiku man bija divas viesnīcas. Pirmā viesnīca, kas saucas Campanille Hotel man ļoti patika, un patika visvairāk jau skata pa logu pēc. Es dievinu pilsētu naktī. Tajā ir kas burvīgs. Un redzēt Varšavas ielas skatu pēc 12 naktī bija, kas labāk pat par siltu tēju pirms miega. Es gan nakts foto nevarēju smuki nobildēt, jo visu laiku atspīdēja logs, bet te vismaz pievakares skats. Tā es divus vakarus pēc kārtas veroties skaistajā pilsētas vakarā dzēru melno Earl Grey tēju un domāju par to cik forši būtu atrasties šeit kopā ar visu ģimeni. Pilnai laimei vajadzēja tikai manus pašus mīļākos blakus.
No sākuma bija nedaudz nepierasti, ka tur pat lejā kursē metro, bet pēc tam es pieradu un skaņa vairs netraucēja. Baigi daudz man laika priekš pastaigām pa veikaliem nebija, jo laiks bija blīvi saplānots, bet šo to jau paspēju apskatīt. Noteikti nākošreiz centīšos atrast brītiņu vairāk pastaigāt pa veikaliem, jo šoreiz biju nedroša, tāpēc, ka bail pazaudēties sveša vietā un nokavēt noliktās aktivitātes.
Kopumā, pēc visiem stresiem, komandējums bija nenormāli foršs, jo par visu bija padomāts, viss bija ar glanci un smukumu, es ieguvu nenormāli daudz jaunas informācijas un iepazinos ar virkni jaukiem cilvēkiem. Augstāk redzamais foto ir no fināla apmācības dienas after-party pasākuma. Vieta, kur notika tas pasākums bija vienkārši wow! Šajā gadījumā laikam jāsaka žēl, ka nemīlu visu dokumentēt ar telefonu, jo daudz bilžu nav, bet vismaz skaistām atmiņām paliks šis izcilais galda klājums.

Izlietotie produkti
Vichy Slow Age fluīds sejai: es negribu kļūt par nodrillētu skaņu plati, bet man Vichy fluīds nu ļoti patika. Tam bija viegla konsistence, ātra absorbācijas, klāt SPF 25, un pat pēc vairākiem mēnešiem aktīvi lietojot neradīja nekādas problēmas.
NYX Professional Makeup Matte Finish grima fiksators: neteikšu, ka esmu lietojusi daudz un dažādus, bet pārītis ir izmēģināts. Pat salīdzinot ar UD All Nighter jāsaka, ka Matte Finish no NYX Professional Makeup patika labāk. Efekta ziņā strādā godam, vienīgi ilgtermiņā lietojot var manīt, ka sausina ādu. Bet tas būs pilnīgi visiem matējošajiem, jo diezgan liels alkohola daudzums sastāvā. Ja negribas tik sausinošu tad MAC Fix+ jāmeklē, bet tas vairāk sausai ādai der. Pagaidām man ir jāizlieto citi, bet noteikti varētu atgriezties vēlreiz pie šī.
Bioderma Hydrabio Gel Cream želejkrēms sejai: ja sākumā es rakstīju cik ļoti patīk, tad lietojot jau ilgāku laiku, es apjautu, ka ar vienu pašu krēmu manai ādai ir pa maz. Pat ja uzliek pietiekamā kārtā, tas nedod to mitrumu, neliekas, ka produktus iesūktos dziļi ādā. Iespējams vajadzēja lietot v;el kaut ko pa virsu, bet godīgam testam lietoju tikai šo vienu pašu. Man ļoti patika konsistence un aromāts, bet divi mīnusi no manas puses par iepakojumu, kas niķojās brīžiem, un efektu, kas nebija jūtams ilgtermiņā.
L'Oreal True Match tonālais krēms: man ļoti patīk, jo ir diezgan šķidrs, vidēji sedzošs, uz ādas uzvedās un izskatās ļoti ok. Ko citu tonālam krēmam tad vēl darīt? Man liekas, ka True Match ir labs ikdienas, viegli lietojams tonālais krēms, kas prasa maz laika uzklāšanai, bet sniedz mundras un dabiskas ādas efektu.
Catrice Liquid Camouflage konsīleri 2x: komentārus neprasa, jo tie ir lieliski!
Kiehl's Midnight Recovery acu krēms: šis man dikti patīk. Ja oriģināli būtu citāds iepakojums noteikti nopirktu, bet tā, pagaidām lietoju paraudziņu formātā. Jauks aromāts un ļoti bagātīga konsistence.

Un tagad turpinājums ar virkni sejas maskām un citiem paraudziņiem.
Artistry sejas maska: ja salīdzinājumā ar manis iemīļotajām Mitomo, tad šajā man kaut kas tā arī līdz galam neiepatikās. Sākumā, tas bija aromāts, bet pēc tam arī pēcsajūta, ko maska radīja. Likās, ka āda ir nedaudz lipīga. Bet parunāju ar citiem cilvēkiem, kuri arī mēģināja šo masku, un viņiem viss ok. Tad jau laikam vaina manā galvā un iespaidos.
Mitomo sejas maskas: viena ar hialuronskābi, otra ar Q10, bet abas ļoti foršas un uzdevumu paveica godam. Ļoti patīk šī zīmola maskas, bet ja godīgi, tad ilgtermiņa rezultātam iesaku izvēlēties kaut ko citu. Šīs ir foršas pēc ceļojumu vai intensīvas iedegumu sesijas, kad ādai pazudis mitrums un svaigums. Tās atsvaidzina, atvēsina un kolosāli mitrina, bet nu efekts saglabājas tik uz kādām 2-3 dienām. Ja gribas, ko jaudīgāku, jāmeklē kaut kas jaudīgs.
Artemis Med nomierinoša sejas maska: no visām lietotajām jūlija mēnesī, šī bija tā, ko mana seja izprata vismazāk. Jā, tā tiešām nomierināja sakairinātu ādu un deva vieglu atsvaidzinājumu ādai, bet man līdz galam nepietika ar mitrināšu. Med sērijas serums ir kolosāls, jo superīgi mitrina un kopj ādu, bet maskai diemžēl tas pietrūka.
Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque maska: paredzēta lietošanai uz nakti, bet labi, ka biju jau laikus lasījusi atsauksmes un dzirdējusi viedokļus, ka esot baigi lipīgā. Un tā ir taisnība, tāpēc pirms gulētiešanas vēlams noņemt lieko nost. Lai gan lipīgums tik un tā saglabājas, jau ir ciešamāk. Ja runā par efektu, tad īpašu neredzēju. Vismaz nekas uh an ah nebija. Āda gluda, maigāka un mirdzošāka, bet pārējais viss tas pats. Iespējams jālieto ilgāk, lai izprastu rezultātu līdz galam.
Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque: šī ir viena no jaunakajām Kiehl's maskām, un pēc vairākām slavinošām atsauksmēm atradu paraudziņu un izmēģināju. Ļoti patīkama konsistence, želejas, ļoti patīkami klājas uz ādas, nav lipīga, ādā absorbējās pāris stundu laikā, atstājot ādu ļoti maigu. Tiesa, uz nakti neatstāju, notīrīju nost, bet pat vēl nākošajā dienā āda jutās labāk un kosmētika klājās daudz vienmērīgāk.
Beauty Formulas Charcoal Deep Absorbing Facial Mask attīroša maska: ļoti līdzīga Drogās nopērkamai melnajai pīlinga maskai, kas jāplēš nost. Lietošanas un efekts tuvu identiski. Vienīgā atšķirība, šo izdevīgi ņemt, ja gribas pamēģināt, bet nav skaidrs vai nepieciešama vesela tūbiņa, jo tā tūbiņa pietiks pārdesmit reizēm, bet ar šo pietiek vienai reizei. Un interesanti, ka komplektā ar masku kā pirmais solis ir jālieto attīrošs gēls.
Estee Lauder Advanced Night serums: pēc pirmās reizes nesapratu, līdz ar to maz, ko komentēt. Bagātīgi mitrināja, bet neko citu arī nesajutu.
Dermosil sejas krēms: nenormāli bagātīgs un trekns krēms. Liku vakaros, kad āda bija ultra sausa un izžuvusi, tad viss bija labi. Šis krēms ir vairāk gan sausai ādai paredzēts, bet uz nakti arī man bija labi.

Jaunumi
Vasaras jaunumu kārtā, Artistry piedāvā divus jaunus produktus - CC krēmu un korektoru. CC krēms ir ļoti gaismu atstarojošs un mirdzošs, kas manā gadījumā ir nedaudz traucējoši, taču var patikt cilvēkiem, kuriem patīk starojošas ādas efekts. Savukārt, korektors ir ļoti jauks, jo maskē nepilnības, neitralizē tumšos lokus un nesausina acu zonu.
Vai atceraties veikaliņu Mikroshop par kuru savulaik ļoti rakstīju un slavēju? Tagad šim veikaliņam ir jaunas ēras sākums, un visus iemīļotos produktus, kurus Latvijā iespējams citur nav kur nopirkt ir iespēja iegādāties tagad veikalā Europick, Brīvības ielā 90 (netālu no Vidzemes tirgus). Es biju aizgājusi ciemos un iegādājos vairākas interesantas mantas. Pat Beauty Formulas masku jau rakstīju. Tad iegādājos arī pamēģināt Batiste Marakech sausā šampūna versiju, jo citur nebiju tādu redzējusi. Paķēru vēl šo un to no sadzīvei nepieciešamai lietām, bet visādā ziņā, ļoti pozitīvs iespaids gan par piedāvājumu, gan cenām, tā kā noteikti iegriezīšos vēl.
No Polijas brauciena atvedu vairākus labumus no Bobbi Brown un La Mer zīmoliemm. Uz šo brīdi lietoju un draudzējos ar Bobbi Brown pūderi, acu krēmu un lūpu balzamu. Pārējie vēl gaida savu kārtu.
Kamēr biju aizdevusies projām komandējumā, atnāca mana ilgi gaidītā un kārotā Morphe The Jaclyn Hill acu ēnu palete. Es nevarēju sagaidīt brīdi, kad ieradīšos mājās un ieraudzīšu šo skaistumu pati savām acīm. Atsauksme jau top, palicis vēl viens grims, un tad raksts būs gaisā. Tik varu pačukstēt: tā ir kolosāla palete un pretendē uz visu laiku labākās paletes titulu, jo krāsu atdeve un izpildījums šokē.
Pavisam mēneša izskaņā, zīmols Eisenberg atsūtīja savu vienu no vasaras skaistākajiem jaunumiem - Sublime sērijas izgaismojošo/bronzējošos gēlu. Nenormāli smagnējs iepakojums, kuru bail noteikti staipīt līdzi, toties uzziežot minimālāko daudzumu, āda izskatās kolosāli. Produkts gan vairāk domāts iedeguma izcelšanai, bet ar viņu var arī nedaudz izmantot kā ķermeņa "kosmētiku", kas izlīdzina un izgaismo.

Kas redzēts/ lasīts/ dzirdēts pagājušajā mēnesī
Izlasīts apaļš nekas, noskatījos kopumā 5 filmas, bet to aprakstīšanai spēka un gribas pa maz. Vienīgi varu izcelt jauno Sedrika Klapiša "Vīns un vējš". Tā bija ļoti neierasta komēdijmelodrāma, līgana kāpuma un nepārspīlēta naratīva darbs. Ja sirdij mīļš darbs "A Good Year", tad šī arī filma patiks. Filmas Vīns un vējš darbība ir salīdzināju kā ar pašu vīnu - tā kāpinās un formē mutē garšu pa notīm.

Ja interesē, tad lūk dziesmas, kas pagājušā mēnesī nemitīgi rotēja manās austiņās. Dziesmas, kas lika dziedāt brīžos, kad neviens neskatās, dejot pat vienos naktī istabā un dušā, dziesmas, kas vienkārši klausoties lika sajusties kaut uz mirkli priecīgāk un pacilātāk.
Zedd, Liam Payne - Get Low
OneRepublic, Seeb - Rich Love (man vajadzēja tieši vienu reizi, lai pieliptu šī dziesma, bet nu jā, nav tāda One Republic dziesma, kas man nepatiktu, tāpēc jau laikam tā ir mana mīļākā grupa)
Dua Lipa - New Rules

2 komentāri:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan