Morphe X Jaclyn Hill acu ēnu palete - atsauksme, krāsu swatch un 3 grima veidi

15.08.17

Kosmētikas industrijai nemitīgi attīstoties un pilnveidojoties paliek arvien grūtāk radīt interesantus, aizraujošus un ievērības cienīgus produktus. Par laimi, šis noteikti nav stāsts par Morphe X Jaclyn Hill acu ēnu paleti. Par zīmola Morphe sadarbību kopā ar Youtube slavenību Jaclyn Hill pasaule uzzināja pavisam nejauši, kad notika informācijas noplūde un jau tajā pašā dienā tas radīja masveida ažiotāžu skaistuma mīļu un Youtube slavenības sekotāju un cienītāju vidū. Pagāja ilgs laiks līdz palete nonāca līdz pircējiem, bet tā tika sagaidīta. Un sagaidīta tik grandiozi, ka abās reizēs, kad tā bija pieejama iegādei, tika izpirkta 40 minūšu laikā.
Es biju īsta veiksminiece, kad pirmajā reizē paspēju tikt to laimīgo vidū, kas ieguva šo paleti. Tagad jau būs pagājis mēnesis kopš saņēmu šo paleti savām rokās, un esmu apkopojusi savas domas, iespaidus, spriedumu, tāpat izveidoju arī 3 dažādas grima variācijas. Informācija un bildes būs daudz, tā kā - saturieties.
Kā vēstīja pati veidotāja Jaclyn, šī palete tapa veselus 2 gadus. Ne jau palete pati, bet visi šie burvīgie 35 toņi. Tā unikalitāte slēpjas tajā, ka tās ir līdz šim labākās ēnas, ko Morphe piedāvā savā sortimentā; paletē ir apvienotas vairākas ēnu formulas: matētas, satīna, metāliskas un presēti pigmenti; lai katra ēna būtu izcili pigmentēta tika presēta katra citādākā veidā (spiedienā), tādējādi nodrošinot katram toni perfektu pigmentāciju; paletē tiek piedāvā vairāki unikāli toņi, kas līdz šim nav bijušis nedz Morphe, nedz kādām citam zīmolam.
Protams, varu stāstīt vairāk un plašāk, bet tā ir tāda iepazīšanās ar šo paleti un kas tajā tik īpašs.
Lai arī vairums sēdēja pacietīgi un gaidīja to mirkli, kad šī palete iznāks, bija vairākas kritikas un naida vērstas runas par to, ka palete nav tik izcila un ka tas ir tikai PR, un ka visiem tur maksā, lai stāstītu. Tas ir bizness, protams, bet paskatoties vairākus video, kuri tik naski apgalvoja, ka pigmentācija ir šausmīga un ēnas ir krītainas, viņi jau no paša sākuma viņas lietoja vienkārši nepareizi. Nu nevar metāliskas ēnas uzklāt ar pūkainu otiņu un cerēt, ka viss būs sapludinājies un vienmērīgs. Lai vai kā, es šīm runām neticēju, jo zināju, kad tikšu pie savas paletes, tad arī formēšu savu viedokli.
Atgriežoties pie pozitīvām lietām. Palete ir iepakota pavisam Morphe zīmola neraksturīga iepakojumā - baltā sudrabā ar vieglu mirdzumu, un atšķirībā no plastmasas iepakojuma, tā ir magnētiska un no stingra kartona. Uz kastes otrā pusē ziņa no pašās Jaclyn par to, kas pamudināja šo paleti veidot un ka šī sadarbība ir kā "īsts sapņa piepildījums". 
Līdzi nāk arī kartīte ar katra toņa nosaukumu, kas ir ļoti forši, jo man vienmēr ir paticis, ja toņiem ir vārdi, tad vieglāk ir tos atcerēties, lietot un stāstīt par tiem.
Paletes kopējā kompozīcijā tiešām ir vairāk siltie toņi, bet tas ir tikai loģiski, jo veidotāja pati savos video un bildēs atrāda vienmēr siltos toņus. Protams, ir pāris neitrāli un vēsi toņi, bet dominē siltie un oranžie.
Man ļoti patīk, ka paletē ir iekļauti visi toņi, kas vienam cilvēkam nepieciešami, lai izveidotu smuku acu grimu. Nav nepieciešams stiepties pēc citas paletes, lai paņemtu kādu matētu toni, te viss vienkopus. Ir kā pamata pārējas krāsas locījuma vietai, plakstiņa toņi dažādās formulās un krāsās; un akcenta krāsas ārējiem kaktiņiem, lai grimu padarītu nedaudz intensīvāku un vairāk dūmakainu.
Ēnas paletē patiešām ir kolosāli pigmentētas. Lai iegūtu maksimālo krāsas atdevi ir nepieciešams patiesi minimāls daudzums, kas mani pirmajā brīdī šokēja, jo tas ir īsts retums strādāt ar šādas pigmentācijas ēnām. Kāda klājas labāk, kāda sliktāk, bet visas ēnas ir krēmīgas, zīdainas un viegli lietojamas. Matētas ēnas klājas kā zīds uz ādas, savukārt mirdzošās dod tādu kā slapjumu, kas ir tik ļoti nepierasti, lai gan klājas kā parastas, sausas ēnas.
Protams, ka matētie toņi nebūs tik intensīvi pigmentēti, bet pat salīdzinot ar citiem matētājiem toņiem, kas ir man, šie pārsteidz ar savu zīdainu un vienmērību.

1.rinda
Enlight - Beam - Silk Creme - M.F.E.O. - Faint- Sissy - Little Lady
Pirmajā rindā tiek piedāvāti vairāk gaišie pamata toņi un arī vairāki mirdzoši gaišie toņi, kas ideāli der gaišam, mazāk uzkrītošam un vieglam grimam. No 1.rindas absolūti sajūsmā esmu par 2.toni (skatoties no kreisās uz labo), kas saucas Beam. Esmu sajūsmā par to cik bēšs tonis var būt intensīvs, bet tajā pašā laikā izskatīties satriecoši vienmērīgi un gludi. Beam izmantoju kā izgaismotāju arī vaigu kauliem, un jāsaka, ka katru reizi uzklājot, izskatās izcili labi (zemāk būs bilžu apliecinājums manis teiktajam).
Vēlos izcelt arī toņus Faint, Sissy un Little Lady, kas perfekti der visiem skaistajiem un liegajiem līgavu grimiem. Ja patīk viegli rozīgie toņi, šie trīs ir perfekti! Pigmentācija šokē, jo tas ko jūs redzat ir likt bez jebkādas bāzes vai cita produkta, un uzklāts ar vienu švīkas vilcienu. Matētie toņi Silk Creme un M.F.E.O (Made For Each Other) ir ļoti zīdaini un pludinās labi, bet nekas wow nav, jo tie ir pamata toņi, ko izmantoju visiem grimiem. Šie ir basic bāzes toņi.

2.rinda
Creamscicle - Butter - Pooter - Pukey - Hunts - Firewokr - Queen
2.rinda piedāvā vairāk matētus kā mirdzošus toņus, tonalitāti pieturot siltajā gammā. Šeit jau iepazīstamies arī ar presētā pigmenta toni, kas saucas Queen. Perfekts zelta/bronzas tonis, klājas gluži kā sviests, neatkarīgi ar otu vai pirktiem. Kā var redzēt visiem matētājiem ir lieliska krāsas atdeve un piesieties nav par ko. Man nav ko daudz šeit runāt, jo matētie ir matētie, tie dara sākuma darbu, sagatavojot ieloces līniju un plakstiņu, lai sekojošās ēnas labāk sapludinās. Ja runā par toni Firework, tad tas mani ļoti atgādina Morphe 35O paletes pašu intensīvāko toni, kas visiem tik ļoti patika. Tik pat krēmīgs un tikpat bronzīgi sarkans.

3.rinda
Obsessed - S.B.N. - Hillster - Roxanne - Jacz - Buns - Cranapple
Kad oranžie noliktie pie vietas, laiks ķerties pie 3.rindas, kurā piedāvā pieklusinātus sarkanīgos, rozīņu un brūnos toņus, kas tik ļoti aktuāli paliek katru rudens sezonu. Es teiktu, ka priekš manis šī ir pati universālākā rinda, jo piedāvā kā siltos matētos, tā perfekti kombinējamus gaišos toņus un pat izcilu violeti sarkano, kas saucas Cranapple. Ak, es un manu rudens toņi! Diemžēl fotogrāfijā nespēju nodot cik skaists ir tonis Obsessed, jo neko tādu līdz es nebiju redzējusi. Obsedssed ir miksējums starp sudrabu, viegli rozā un vēsu zelta toni. Izskatās sasodīti izcili, kad uzliek pa visu plakstiņu. Ideāls tiem, kuri bieži taisa gaišu grimu vai līgavu grimu.

4.rinda
Royalty - Twerk- Hustle - Meeks - 24/7 - Chip - Mocha
Ja līdz šim palete likās garlaicīga, tad, lūdzu, nezaudējiet samaņu, kas ieraugāt toni Twerk, kas ir karaliski dārgi zilais tonis. Savā veidā viņi ir kaut kur līdzīgi ar Royalty, bet tas vairāk ir ar violetu piejaukumu klāt. Līdz šim grimā lietojusi esmu Chip un Mocha, kas ideāli kalpo gadījumos, kad ārējā kaktiņā negribas lietot melnas ēnas, jo būs pa traku, tad šie abi toņi ir tādi kā melnās krāsās dienas versija.

5.rinda
Pool Party - Jada - Diva - Enchanted - Central Park - Soda Pop - Abyss
Un tad pēdējā rindā vairāk palika ar zaļajiem un tumšajiem toņiem, kas ir sabiedrotie visiem dūmakainiem grima izpildījumiem. Kombinācijā ar Jada lieliski sadarbojas Pool Party - tirkīzzils ar zelta pigmentu. Pool Party, manā skatījumā, ir tāds kārtīgs vasaras tonis, kas izskatīsies lieliski teju katram.
Līdz šim nebiju mēģinājusi neko līdzīgu tonim Diva, kas uz plakstiņa izskatās kā piezemēts smaragda tonis. Encahnted un Abyss varbūt neklājas pilnīgi krēmīgi, bet sapludinās lieliski un jau uzslāņojot otro reizi, sniedz pilnīgu krāsas atdevi. Manuprāt, 5.rindā ir paredzēta vairāk dramatiska vai vakara grima variācijām, kad nepieciešams kaut kas intensīvs un tumšāks.

Lietojot šīs ēnas piefiksēju, ka ir ļoti svarīgi izvēlēties īstos rīkus. Matētos lietojam ar dabiskajām pūkainajām otiņām, bet metāliskos ar plakanām sintētiskām. Var plakano otiņu saslapināt pirms lietošanas, tad intensitāte būs vēl stiprāka, bet arī bez otas mitrināšanas, ēnas klājas nevainojami. Ja nav plakanas sintētiskas otiņas, droši var ar pirktiem. Ēnas birst (visas, bet tas ir dēļ to mīkstās un intensīvās formulas), tāpēc vēlams krāsot acis pirms sejas grima vai uzlikt biezāku pūdera kārtu zem acu zonas, lai pēc tam lieko var noslaucīt. Tā vismaz nesabojās visu grimu.

Un te piedāvāju 3 dažādus grimus, kur izmantoju acīm tikai un vienīgi Morphe X Jaclyn Hill acu ēnu paleti.

Grims nr.1: Queen + Jada +Pool Party + Beam (kā izgaismotājs)

Grims nr.2: Little Lady + Beam

Grims nr.3: Diva + Enchanted + Abyss
*ja ir jautājumi par to, ko vēl citu izmantoju augstāk redzētajiem grimiem, noteikti rakstiet komentāros.

Kā var redzēt ēnas strādā patiešām godam un man nav kur piesieties. Ir paletē kādi 3 toņi, kas sajūtas ir cietāki par cietiem, bet pārējie 32 toņi ir neticami mīksti un perfekti. Man nav ko sliktu teikt par šo paleti, jo manā uztverē Morphe x Jaclyn Hill acu ēnu palete liekas ļoti universāla un lieliska parastam patērētājām, un arī profesionāļiem, jo kvalitāte un izpildījums pārsteigs.

Ja ir interese, un man jūsu vietā noteikti būtu, kā, kur un cik maksā vispār šis prieks, tad šeit nedaudz mana pieredze. Iegādāties pagaidām var tikai un vienīgi šo paleti Morphe mājas lapā (morphebrushes.com). Palete maksā $38.00 + piegāde uz Latviju - $34.00. Pievienojot atlaižu kodu JACATTACK, kas deva 10% atlaidi, kopā samaksāju $68.20.
Pagaidām palete nav pieejama iegādei, jo ir izpikta, bet 22.augustā būs jauns pievedums. Ja gribat tikt pie šādas paletes pirmie, tad 18:00, pēc Latvijas laika, veriet vaļā lapu un mēģiniet iegādāties. Mājas lapa kārsies un ilgi lādēsies, bet ja ir liela pacietība, tad beigās viss izdosies.

12 comments:

  1. Man jau dikti patīk kā izskatās un laikam gribētu, bet vairāki līdzīgi toņi man jau ir :D Jāpresa meitenēm FB grupā vai vēl kāda gribēs :D PVN nevajadžeja maksāt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Palete tiešām ir ļoti skaista un toņi satriecoši :) Jā, pavisam aizmirsu, bija arī jāmaksā par muitu. Man uz to summu sanāca zem 10 €.

      Dzēst
  2. Dīvas cienīgi grimi! Ļoooooooti skaisti, visi!!!!! Un tāaaas acis! :):):)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wow, liels, liels paldies! :* Tādi komplimenti, pilnīgi nezinu ko teikt ^^

      Dzēst
  3. Nodomāju, ka trešajā bildē no augšas, kurā ir 4 bilžu kolāža esi Tu, bet tā ir Jaclyn Hill, fenomāla jums līdzība.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha ir tāda lieta! Mana mamma teica man tieši to pašu, kad lasīja rakstu. Daudzi tiešām pamana šo līdzību ar Jaclyn. Priekš manis tas ir milzīgs kompliments, tāpēc liels, liels paldies :)

      Dzēst
  4. Cik ilgi bija jāgaida palete, kamēr atnāk?

    AtbildētDzēst
  5. Ko tu domā par to, ka palete ir made in china?
    Un būtu riktīgi forši, ja uzfilmētu arī grima video :)

    AtbildētDzēst
  6. Man personīgi galīgi nav nozīmes kur palete ir ražota, ja reiz viņa ir labas izpildījuma. Liela daļa dekoratīvas kosmētikas ir ražota Ķīnā, bet tas ir mīts, ka produkts būs slikts. Es redzu, ka sastāvs ir tāds pats kā visām citām paletēm, bet formula ir nostrādāta daudz labāk, jo ar tik labas kvalitātes ēnām nebija sanācis strādāt.
    Par video ir tā, ka diemžēl nebūs pagaidām iespējams neko uzfilmēt, jo nav atbilstoša ekipējuma. Kamera, ko izmantoju man pagaidām nav pieejama, tāpēc šis pasākums atkrīt :/

    AtbildētDzēst
  7. Paldies par viedokli. :)
    Biju lasījusi, ka pirmajām paletēm, kuras sūtīja kā demo blogeriem bija norādīts, ka tās ražotas uk.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan