Ikdienas "go-to" lūpu zīmuļi

27.08.17

Kad biju pavisam nezinoša par dekoratīvo kosmētiku, lūpu zīmulis likās kā nevajadzīgs palīgrīks, bet jau vēlāk, kad vairāk sāku interesēties un mēģināt dažādus produktus, apjautu cik lūpu zīmulis ir lielisks, lai ne tikai nedaudz šmauktos ar savām patiesajām lūpu aprisēm, bet arī, lai padarītu lūpu krāsu/spīdumu daudz noturīgāku. Lai arī ikdienā lūpu krāsas nelietoju tik daudz, lūpu zīmuļi gan ir tie bez kuriem nevaru. Esmu atlasījusi gada laikā visvairāk lietotos zīmuļus lūpām. Daži no tiem jau ir pavisam seni favorīti, bet citi piebiedrojušies pavisam nesen, bet tie visi ir ļoti iemīļoti un katrs ar kaut ko savu īpašs. Visi toņi ir daudz maz viena, dabiska toņa, tonalitātē, tā iemesla pēc, ka šis ir man iecienītākais ikdienas tonis un man vajag zīmuļus, kas lieliski pieskaņojas manam dabiskajam lūpu tonim, lai nedaudz pārzīmējot un izzīmējot līnijas ir iespējams to izdarīt maksimāli nemanāmāk.

Douglas Make Up Invisible Lip Liner lūpu zīmulis* (7.99 €); šeit

Neredzamais lūpu zīmulis ir ideāls gadījumos, kad ir šaubas vai gadījumā lūpu krāsa neizplūdīs pa līnijām. Tas aizpilda līnijas un kalpo kā matējošā bāze, kas gādās, lai lūpu krāsa ilgāk turas. Globāli nav nozīmes no kāda zīmola izvēlaties, neredzamie zīmuļi ir paredzēti vienam un tam pašam - lai gādātu par ilgāku lūpu krāsas noturību un neizsmērēšanos.

Artdeco Soft Lip Liner Waterproof ūdensnoturīgs lūpu zīmulis, tonis Venecian Red 19 (6.95 €); šeit

No visiem šiem aprakstītajiem zīmuļiem, Artdeco ir visvecākais, bet vēl aizvien viens no iemīļotiem, jo zīmulis ir ļoti pigmentēts, tas ir mīksts, kas uzklāšanu padara ļoti vienkāršu, bet pēc īsa brītiņa, kad tas ir nosēdies, kontūra vēl ilgu laiku neizbalē un neizplūst. Tiesa, ja pa virsu neliek neko citu, tad būs tāda velkoša un sausinoša sajūta, jo zīmulis atstāj matēto efektu. Bet es vienmēr lieku pa virsu lūpu krāsu, spīdumu vai vienkārši parastu balzamu, lai saglabātu smuko toni, bet papildu arī mitrinātu lūpas.

MAC Lip Pencil lūpu zīmulis, tonis Whirl (16 €); šeit

Savulaik, kad skatījos visādus Youtube video man ļoti gribējās izmēģināt MAC acu ēnas, bet kamēr Mac ieradās līdz Latvijai, ap šo laiku mana interese par acu ēnām bija izgaisusi un es ilgi domāju, kādu pirmo produktu izmēģināt no visa plašā sortimenta. Laikā, kad MAC lūpu zīmulis tonī Whirl guva masveida apgriezienus pasaules mērogā, es arī vēlējos izmēģināt to dabiski pufīgo lūpu efektu, ko iegūst ar nieka vienu zīmulīti.
Šajā gadījumā tiešām jāsaka, ka tonis uzvar pār formulu, jo lai arī cik ļoti man patīk pieklusināt putekļaini rozā tonis, kvalitāte manās acīs smagi pieklibo. Tas ir ciets un grūti uzklājams, bet ja izdodas, tad šī bēda vienmēr līdzsvarojas ar skaisto toni. Esmu runājusi ar vairākiem cilvēkiem un lasījusi atsauksmes, ka tiešām šie klasiskie ir cieti un nejauki, it īpaši gaišie, bet tie kas ir zem Pro Longwear, tur esot pilnīgi cita opera - kā pilnīgi pretstati.

Bobbi Brown Lip Pencil lūpu zīmulis, tonis Pink Mauve (20.50€)

Diemžēl nebūs redzams nevienā no attēliem, jo neesmu iegādājusies sev privātai lietošanai, bet šis ir mans "darba" zīmulis, ko nēsāju teju katru savu darbu dienu, vidēji 5 dienas nedēļā, jau pēdējās pāris nedēļas. Esmu atradusi toni "manas lūpas, bet par pustoni tumšāks", kas perfekti ļauj izzīmēt līnijas tā, ka praktiski vispār nav nosakāms vai man tur kaut kas ir. Esmu saņēmusi daudz komplimentus par to cik tas man labi izskatās, un patiešām, no visiem toņiem, Pink Mauve perfekti piekļaujas manam lūpu tonim. Parasti ir nedaudz pa vēsu vai nedaudz pa siltu (uz sarkano), bet šis ir tieši laikā. Pat pārzīmējot līnijas nav iespējams noteikt atšķirību. Zīmulis ir krēmīgs un ļoti viegli lietojams, principā kā jau visi šeit pieminētie (izņemot MAC).
NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner lūpu zīmulis, tonis Cherry Skies ($4)

Izvēlējos pievienot favorītiem, jo lai arī zīmulis nav noturīgākais, no šeit aprakstītajiem, tam ir lieliska pigmentācija un satriecošs tonis. Tas ir kārtīgs tumšs, sarkans ogu tonis, kas tā vien kliedz pēc rudens sezonas ar dzestro rudens vēju un lapkriti.

NYX Professional Makeup Slide On Lip Pencil, toņi Alluring un Need Me* ($8 katrs)

Slide On zīmulis izpelnījās lielas uzslavas pateicoties tam, ka kolosāli turas, es pat nebaidos teikt, ka no šeit visiem aprakstītajiem vislabāk. Tas ir neticami krēmīgs un pigmentēts, ar to ir elementāri izzīmēt katru līniju, bet pats labākais - ka var nēsāt vienu pašu kā lūpu krāsu un tas turēsies kā pielīmēts pie lūpām. Tonis Alluring ir vairāk pieklusināti rozā, savukārt Need Me ir kārtīgs brūns, matēts, kas noteikti iepatiksies visiem, kuriem patīk nēsāt brūnas lūpu krāsas.

JORDANA Easyliner For Lips, tonis Rock N Rose (2.09 €)

Par zīmola Jordana zīmuļiem uzzināju no Youtube video blogeres Carli Bybel, kas apgalvoja, ka tie ir pat labāki kā citi dārgā gala zīmuļi, bet maksā pāris dolārus. Tā, es veicot pasūtījumu pasūtīju divus toņus, kas likās vajadzīgākie no visiem, Tawny un Rock n Rose. Jāsaka, ka ir patiešām mīksti, viegli lietojami, turas arī normāli, un nav jāasina. Un tikai par nedaudz virs 2€. Man jau liekas, ka īsta dāvana. Tonis Tawny ir vairāk uz sarkanīgo pusi, savukārt Rock N Rose ir vēsi rozā tonis, ko visbiežāk izmantoju gadījumos, kad gribu nude lūpu krāsu. Uzlieku šo un nedaudz pa virsu gaišu lūpu krāsu vai spīdumu un gatavs! Noteikti pasūtīšu vēl arī citas krāsas.

Essence Lip Liner, tonis Satin Mauve (3€)

Tad nobeigumam vēl viens jau kādu laiku iemīļots favorīts. Acīmredzot, jau tik sens produkts, ka ar šī gada vasaru, Essence pārstās to ražot. Ļoti žēl, jo Satin Mauve ir kolosāls dūmakaini rozi lilīgs tonis, kas izskatās lieliski teju katram. Tas ir lēts, bet ļoti krēmīgs un patīkams zīmulis. No visiem šeit aprakstītajiem turas vismazāk, toties tonis atsver visu. Ja arī ir mīļš tonis, vai interesē pamēģināt, tad noteikti jāķer rokā, jo kad tas vairs nebūs, tas vairs nebūs.
No K uz L: Suede Cherry Skies - Slide On Need Me - Slide On Alluring - MAC Whirl - Jordana Rock n Rose - Essence Satin Mauve - Artdeco 19

Kādu zīmolu lūpu zīmuļus jūs vēl ieteiktu izmēģināt? Un varbūt jūs zināsiet kādu līdzīgu toni manis iemīļotajam Essence Satin Mauve tonim? Noteikti dalieties ar saviem iespaidiem un ieteikumiem, tie vienmēr mani ļoti priecē!


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

2 komentāri:

  1. Mans absolūtais favorīts ir Milani Color Statement Lipliner tonī 03 Nude. Manā gadījumā ideālais nude, pēc foto liekas, ka varētu būt kaut kas ļoti līdzīgs Essences zīmulim. Pie mums US vēl tirgo un tas rādās lētāks kā Milani (2$ pret $3.50), noteikti pamēģināšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu, kad beigsies šis Essence, noteikti meklēšu interneta plašumos, lai var pasūtīt no Milani :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan