Mēneša atskaite: jūnijs

01.07.16

Šī gada jūnijs man ir ļoti īpašs mēnesis, jo nekad nespēju iedomāties kā varēja notikt tik daudzas lietas vien nieka 30 dienu laikā. Protams, protams, tas viss saistīts ar manu absolvēšanu par kuru vēl aizvien neesmu uzrakstījusi neko vairāk. Jūnija sākumā es aizstāvējos un jau pēc "nieka" 20 dienām, svinīgajā pasākumā saņēmu rokās to smagi nopelnīto diplomu, kas likās tik tāls sapnis, toreiz, 2013. gadā. Īsti nejutu kā pagāja jūnijs, bet ir tik silta un kņudinoša sajūta pakrūtē par to, ka būdama vienmēr viduvējība, dzīvē esmu kaut ko arī sasniegusi. Negribu te susurot, tas lai paliek citam rakstam. 
Lai vai kā, pazūdot laika izjūtai pa dienām, apjautu tikai šodien - eu, taču jāsabildē mēnēsa atskaites labumi. Protams, par izlietot bilanci man ir šoks, bet nu ko var darīt, ka jūnijā dzīvoju tā, pa mākoņiem. Savukārt, uzkrājumi oi, oi cik daudz sanākuši. Nemaz nerunāsim, ka jūnijs bija arī anti-rekorda mēnesis, kad secināju, ka visu šo gadu laikā, kad rakstu blogu nekad nebiju uzrakstījusi mēneša laikā 8 rakstus (tas neattiecas uz februāri). Vienkārši, koooo? Es pati nesaprotu kā tas notika, bet jūlijā to visu kompensēšu. 
Favorīti
Daytox Hydrating H anti-oksidējošs serums sejai un dekoltē*: jau iepriekš atsauksmē rakstīju cik ļoti esmu iemīļojusi šo serumu un tas pierādījās visa mēneša garumā, jo nebija dienas, kad to nelietotu. Tas tik tiešām ir mitrinošs, nu grūtāk man būs spriest par to anti-oksidēšanu, ber kopumā sejas āda izskatās mitrināta (rēķinot, ka ikdienā ūdeni patērēju ļoti maz).
The Balm Mary Lou Manizer izgaismojošs pūderis: ikdienā izmantoju vairākumā kā vaigu kaulu izgaismotāju, bet dažkārt klāju pa virsu vaigu sārtumam, lai vaigi izskatās veselīgi mirdzoši. Protams, sanāca, kad lietoju mitrā veidā kā acu ēnas un izskatījās arī lieliski. Jebkurā gadījumā, Mary Lou ir superīgs izgaismotājs, ko turpināšu lietot visas vasaras garumā.
L`Oreal Infallible Fixing Mist izsmidzināms grima fiksējošais līdzeklis: pēdējās dienās runāju un runāju par šo lielisko produktu, un kopš sāku lietot nevaru apstāties, jo tas savalda kosmētiku un kombinēto sejas ādu uz urrā. Pat dienas beigās grims izskatās tīri "svaigs" nevis kā pēc svīšanas maratona. :D
Davines Alchemic Red kondicionieris sarkana toņa dabīgiem un krāsotiem matiem: man kā sarkanmatei pirmajā stadijā (sarkankoka brūns) ir ļoti no svara vasaras sezonā par toņa intensitāti parūpēties vairāk kā ierasts, tāpēc Davines alķīmiķis tam ir lielisks palīgs. Zemāk varat redzēt, ka kondicionieris ir intensīvi rozā krāsā, kas noteikti derēs arī rozas matu krasas īpašniecēm, jo tas forši notonē arī uz blondiem matiem, lai paspilgtinātu rozā nokrāsu.

Citi favorīti
Spray Tan Riga izsmidzināmais iedegums: tā kā man bija izvēlēta gaiša izlaiduma kleita, bet pati nepaspēju pietiekami nosauļoties ķēros izmēģināt šo interesanto pakalpojumu, kas patiesībā ir kā kosmētika, kas tiek uzpūsta uz ķermeņa un noturas līdz pat 10 dienām.
Es ļoti gribu uzrakstīt atsevišķus rakstu, jo man tā bija jauna un interesanta pieredze, kas noteikti ir jāizmēģina ja plānā ir svarīgs pasākums, kur iedegušai ādai ir nozīme, jo procedūra aizņem labi ja kopumā 30 minūtes mūsu laika.
Spray Tan Riga Facebook lapa

Pharma Nord Bioactive Selenium + Zinc uztura bagātinātājs imūnsistēmai*: sāku dzert tīri neilgi pēc tam, kad biju aizstāvējusi savu bakalauru, jo jutu, ka organisms kaut ko prasa. Paķēru kastīti un domāju jāizdzer šis kurss 90 tabletēs, jo uzrunāja, ka sastāvā ir organiskas formas selēns, cinks, A, B, C un E vitamīni, kas palīdz imūnsistēmas uzlabošanai. Ziniet, grūti jau tā pateikt cik daudz ir labāk, bet es jūtos labāk un laikam tas nozīmē, ka ir labi. Šobrīd jau būšu izdzērusi jau pirmo 30 tablešu tāfelīti.
Universitātes diploms: domāju ar gifiņu, kas uzņemts dienu pēc izlaiduma, pietiks, lai vēlreiz pateiktu savu prieku. Kādam tas nav nekas dižs, kādam garlaicīga lieta, bet man tas ir jauns sasniegums, jauns sākums un jauna dzīves šķautne, tāpēc respektēsim viens otru.
Filmas
Jūnijā kopumā noskatījos 4 filmas.
Ar nepacietību gaidītā Me Before You, man radīja nelielu nesaprašanu un neizprašanu sižeta līnijās un tēlu formējumos, tāpēc esmu dabūjusi savās rokās arī grāmatu un tad vērtēsim vai vienkārši man šis stāsts liekas neizprotams vai arī filmas veidotāji filmā nav iekļāvuši būtiskas varoņu šķautnes, kas izšķir katra izvēli un lēmumu. Tomēr, vieni no lieliskākajiem plusiem šajā filmā ir aktieru izvēle un skaņu celiņš. Vienkārši izcili! Šobrīd galvā skandinu vienu no skaistākajām dziesmām, kas skan filmā: Imagine Dragons "Not Today".

Snow White and The Hutsman: šī ir pirmā daļa The Hunstman: Winter`s War kuru noskatījos maijā, tomēr man gribējās paturpināt nedaudz paskatīties piedzīvojuma pasaku filmu un brīvdienai laba lieta. Patika, bet tā kā nav nekāds šedevrs kā tikai Holivudas naudas mašīna, tad no tālākiem komentāriem par saturu un varoņiem atteikšos.
Dirty Grandpa bija neticami uzjautrinoša filma, kas superīgi iederēs piektdienas vakara filmu listē. Es smējos kā kutināta, kas dažkārt robežojās ar nekontrolējamu vārtīšanos no smieklu konvulsijām.
Klasesbiedrenes (Одноклассницы) bija filma, kuru tā reklāma un tā gaidīja, bet beigās saņēmām vien pakaļdarinājumu no Rebel Wilson un citiem personāžiem, kas piedzīvoti tāda tipa filmām. Nekas wow, bet vismaz vienu varu pateikt - filma, kuras laikā ne par ko citu nedomājat kā tikai par kuriozajiem atgadījumiem.

Izlietotie produkti
Garnier micelārais ūdens: jau rakstīju, ka piedzīvoju alerģisku reakciju, kas iepriekš nebija novērota, kad lietoju šo micelāro ūdeni, bet tagad secināju, ka šis būs pēdējais iepakojums, jo tagad pirkšu Mixa, kas pagaidām ādai patīk.
ForA līdzeklis pedikīram: beidzās derīguma termiņš, bet produkts ir superīgs, tāpēc noteikti pirkšu atkārtoti.
Dove Oxygen Moisture matu maska: izlietoju, jo kaitina, ka mētājas neaiztikta. Praktiski nekāda efekta, tāpēc vairs nepirkšu.
Essence Stay All Day 16 h konsīleris: izlietoju, turpina oksidēties, bet kaut kā draudzējamies, Nav tik labs kā Catrice, bet lietot var. Ir otrs iepakojums, kas jāizlieto, bet domāju, ka mēģināšu meklēt vēl kaut ko citu.
CL minēlārais dezodorants: patika, bet pārmaiņas pēc lietoju tagad vairāk no eko gala. Esmu ļoti iecienījusi tagad šāda formāta dezodorantus.

Jaunumi
Tikko iesākoties jūnijam, man bija iespēja apmeklēt NYX rīkoto pasākumu, lai tā beidzot un kārtīgi parādītu to uz ko ir spējīga NYX kosmētika, kas pie mums pieejama jau kādu laiku, tomēr beidzot pavisam oficiāli, un pavisam skaļi, ar blīkšķi, NYX ir ieradušies Latvijā. Pēc pasākuma uz mājām atvedu divus skaistus Butter Gloss spīdumus.
Izstaigājot teju katru lielveikalā atrodamo apavu veikalu, secināju, ka ir ziepes, jo izlaidums strauji tuvojās, tāpēc nopirku caur Public Desire kurpes, kas ir vienkārši pasaka. Vēlāk atradīšu, bet viņu izcilība slēpjas ne tikai izskatā, bet ērtumā, jo man neizveidojās neviena tulzna un novelkot vakarā tās nost, viegli sāpošā sajūta pārgāja pēc 15 minūtēm.
No interneta veikala Lookfantastic reizē piebiedrojoties kopīgā pasūtījumā, pasūtīju L`Oreal Infallibe Fixing Mist un Korres Jasmin lūpu balzamu. Abi lieliski un dikti iemīļoti.
Maija vidū pasūtīju Davines Alchemic Red šampūnu un kondicionieri, bet saņēmu tik jūnija sākumā. Jau augstāk rakstīju cik ļoti patīk kondicionieris, bet šampūns ir arī ļoti labs.
Nespējot lietot Garnier micelāro ūdeni, paķēru Mixa Anti-Redness un tagad laimīga lietoju, jo nav alerģijas reakcijas.
Maija beigās Beauty Bay mājas lapā Makeup Geek produktiem bija neticami labas cenas, tāpēc paķēru dažus vēl acu ēnu toņus par nieka 3 €, kurus iepriekš nevarēju dabūt, jo bija izpirkti: Rapunzel, Creme Brule un Cherry Cola.
Otrais pasākums, kurā man bija iespējams piedalīties ir Polhem PR "atkalatgriešanās jaunā formātā" ballīte, lai iepazītos ar jaunajām kadru izmaiņām un skaisto biroju. Mājās devos ar brangu maisiņu ar foršumiem no Beauty Blender, Tangle Teezer, Invisibobble un arī jaunajiem Oriflame Vinyl sērijas lūpu spīdumiem.
Kā vasaras sveicienu pirms Jāņu dienas svētkiem, saņēmu paciņu no Schwarzkopf Professional, kur bija atrodami jaunie produkti - želeja lokām un sāls sprejs matiem nekārtīgām lokām.
Par pārsteiguma paciņu parūpējās Biotherm pārstāvji, atsūtot kaudzi ar interesantiem jaunumiem, bet bildē iekļāvu tikai dažus. Esmu patīkami satraukta, ka varēšu izmēģinātu jaunu eļļas formātu kosmētikas noņemšanai, jo jūs jau zināt cik ļoti dievinu eļļas. 
Protams, pienāca izlaidums un arī tad saņēmu vairākas dāvanas no mīļajiem cilvēkiem. Nav lielīšanās, tikai atskaitīšanās.
Šajā nedēļā biju aizdevusies kompānijā ar kolēģi uz veikalu Pirkumiņš, kur ziniet, ko atradu - Beverly Hill Formula zobu pastu ar melno ogli par kuru rakstu sajūsmas pilnus rakstus pirms vairāk kā gada. Daudzās vietās meklēju un nebija, bet beidzot atradumu. Tiesa, cena nedaudz augsta - 5 ar kapeikām, bet sajūsma ņēma virsroku. Tāpat, tur nopirku Friendly (amerikāņu zīmols) lūpu balzamu un Lavera izsmidzināmo dezodorantu, kas superīgi smaržo, un jau ir paspējis iekarot manu respektu. 
Attirance pārstāvji man izteica piedāvājumu izmēģināt viņu produktus un es ar prieku piekritu, jo maz ko esmu mēģinājusi, bet tas, ko esmu lietojusi it paticis. Atsauksme gaidāma vien uz jūlija beigām drīzāk.
Vakar, jūnijā izskaņā saņēmu paciņu ar Toni&Guy šampūnu un kondicionieri ikdienas lietošanai, matu eliksīru un sāls spreju matiem. Savukārt, no Sebamed mani gaidīja toniks un ziepītes sejas ādai ar noslieci uz izsitumiem un pinnēm.


Man jau liekas, ka jūlijs būs mierīgāks mēnesis notikumu ziņā, bet tagad man ir ļoti daudzas lietas ko testēt, jālasa grāmatas, jāskatās iekavētās filmas un vispār - jābauda vasara! 
Lai visiem lielisks JŪLIJS!


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmu piešķirti testa produkti

8 komentāri:

  1. Visas tik sajūsmināti raksta par NYX, bet kaut viena būtu uzrakstījusi, kur tad viņu varēs atrast un nopirkt...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau rakstīju pie NYX lupu spīduma raksta, ka pašlaik var nopirkt tikai Douglas veikalos kas nāk no oriģinālā izplatītāja, tomēr iespējams, ka nākotnē būs atsevišķs veikals :)

      Dzēst
  2. liels prieks par diplomu:) Apsveicu! :D Manējais arī noteikti būtu starp maniem favorītiem :D :D :D

    The Balm izgaismotājs arvien vairāk sāk mani interesēt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, un apsveicu arī Tevi ;) Varu iedomāties kāds prieks un gandarījums :)

      Es arī ilgu uz viņu skatījos ar tādu nelielu neticību, tomēr pasūtīju un nenožēloju.

      Dzēst
  3. Apsveicu ar absolvēšanu - liela lieta izdarīta ! :)

    AtbildētDzēst
  4. Sveika,

    No kurienes pasūtīji šo: Davines Alchemic Red? Skatos, ka LV laikam nav pieejama

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, es personīgi pasūtīju no amarina.lv (http://amarina.lv/lv/brand/40/), bet man viena lasītāja uzrakstīja, ka mājas lapā Medicīnas preces (http://www.medicinaspreces.lv/product/lv/NP67212/212) var iegādāties par izdevīgāku cenu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan