Davines Alchemic Red šampūns un kondicionieris

26.07.16

Par Davines zīmolu biju lasījusi vairākos pašmāju blogos, tomēr kārtīgi ar to iepazinos pagājušā gada rudenī, kad izmēģināju OI sērijas šampūnu un matu eliksīru, kas radīja neizmērojamu interesi uzzināt vairāk par šī zīmola produktiem. Man atklājās jauna pasaulē, jo Davines ir tik neierasts matu kopšanas zīmols, kas piedāvā, iespējams, produktus, kādi citur nav atrodami. Vēlāk, ja nemaldos februārī es uzzināju par Alchemic Red sēriju un to atrodot, nebija divu domu - man vajag. Te nu mēs tagad esam, kad beidzot ir diena, kad par šo zīmolu un lielisko sēriju vēlos pastāstīt arī jums. Nedomājiet, Alchemic Red sērija nav paredzēta tikai sarkanmatēm.. noderēs arī blondīnēm, lai iegūt šī brīža tik aktuālo matu krāsu.
Davines ir salīdzinoši jauns zīmols, kas savas gaitas aizsāka 1983. gadā, pēc tam, kad vairāku gadu garumā iepriekš nodarbojas kā izpētes laboratorija daudziem pasaules vadošajiem matu kopšanas produkcijas zīmoliem, līdz nolēma paši atvērt savu biznesu, radot sākumā matu kopšanas produktus tikai saloniem, un pēcāk pievienoja, 1996. gadā, ķermeņa kopšanas produktus ekskluzīviem spa centriem. Šobrīd Davines produkcija vēl aizvien plašākai sabiedrībai pieejama vien limitētā daudzumā, vairums nopērkama tikai salonos vai meistariem paredzētās vietās.
Man ļoti patīk Davines iepakojuma un izpildījums, kas viņu vēstījumā sasaucās ar ideju par iedvesmošanos no dažādām Itālijas kultūrām, paradumiem, tradīcijām, tērpiem, mākslu un citu. 

Kā var redzēt zemāk fotogrāfijā, man ir krāsoti mati, kas variējas no sarkankoka uz piezemēti sarkanu, turpu un atpakaļ, un kā jau mēs zinām (it īpaši, kuras krāso sarkanīgus matus) sarkanais pigments ātri izbalē, tāpēc ir divi varianti - ļoti bieži apmeklēt frizētavu vai lietot līdzekļus, kas uztur sarkano pigmentu ilgāk.

Davines Alchemic System piedāvā ne tikai Red sēriju, kas paredzēta dabiskas vai krāsotas sarkanas nokrāsas matiem. Alchemic System piedāvā arī sērijas: Silver, Chocolate, Copper, Golden un Tobacco. Katram matu krāsas tonim sava sērija.

Alchemic Shampoo Red šampūns ar sarkanu nokrāsu
Ja mati tiek krāsoti tumšā krāsā, tad jādomā par toņa maksimāli ilgi uzturēšanu un tā iemesla es nodomāju, ka jāiegādājas sarkaniem matiem speciāli paredzēts šampūns, jo iepriekš biju vien lietojusi attīrošos, kas ļoti slikti draudzējas ar svaigi krāsotiem matiem, jo mīl izēst pigmentu vairāk nekā vajadzētu.
Alchemic Red šampūna sastāvā ir hidrolizēts piena proteīns, kas palīdz mitrināt un mīkstināt matu struktūru, savukārt, krāsas pigmenti iedarbojas uz matu struktūru, lai atsvaidzinātu matu krāsu.
Šampūns ir zemeņu ievārījuma krāsā, un smaržo neizsakāmi labi. Atgādina gardas konfektes, tomēr aromāts nav sintētiski kaitinošs. Tā ir vēl viena lieta, ko dievinu Davines - aromāti ir tik neraksturīgi visam tam, kas jelkad justs.
Tā kā šampūna iepakojumam ir tikai atskrūvējams korķītis, tad jādomā vai nav pa daudz ieklāts matos. Ieklājot šampūnu matos, liekas, ka tas ir maigs un kremīgs, bet tas puto pietiekami. Noteikti jāmazgā divas reizes, bet tas jau kā nerakstīts likums - pirmā kārta noņem putekļus, otrā kārta iztīra pašu matu un galvas ādu.
Kad lietoju Alchemic šampūnu ir sajūta, ka burvīgais aromāts aptvert visu vannas istabu. Pēc lietošanas mati liekas attīrīti, tomēr kā piepildīti ar nepieciešamo.

Alchemic Condicioner Red kondicionieris ar sarkanu nokrāsu
Alchemic Red kondicionieris ir šīs sērijas viens no apspriestākiem produktiem, jo to ir iecienījušas ne tikai sarkanmates, kas vēlas atsvaidzināt savu sarkano toni, kas ātri izbalē, bet arī blondu matu īpašnieces, kuras vēlas savus matus tonēt modernajā pasteļu rozā krāsā.
Davines Red sērijas kondicionieris, kā varat redzēt, ir elektro rozā krāsā, kas sākumā biedē un liekas nesakarīgi, bet tieši šis elektro krāsa pigments "atdzīvina" matus. 
Tā lietošana ir pavisam vienkārša: izmazgā matus, izsusina ar dvieli, ieklāj ar plaukstām vienmērīgi matos un atstāj uz 5 - 20 minūtēm (jo ilgāk jo labāk). Pēc tam izskalo!
Pirmkārt, ļoti no svara ir kārtīgi izsusināt matus, lai tie ir viegli mitri. Otrkārt, rūpīgi ieklāt to matos, lai gan - uzmanieties, tas ir ļoti pigmentēts, ka ja ilgi uzklāsiet (vismaz pāris minūtes), tad kondicioniera pigments iesēdīsies plaukstās. 
Treškārt, droši klājiet pat matu saknēm, jo tas nekādā veidā nenoslogos matus. Tieši otrādi, visas reizes, kad esmu likusi, tas darbojas papildu kā matu maska, un pēc tas lietošanas mati ir neizsakāmi kupli, atsvaidzināti un veselīgi mirdzoši. 
Alchemic Red kondicionieris ir IDEĀLS! Es nevaru beigt par to sajūsmināties un stāstīt visiem, kam iespējams.

Diemžēl, vai par laimi, uz saviem matiem produktu efektu ir grūtāk parādīt, jo abi produkti atsvaidzina kopējo toni, savukārt, gaišu matu īpašniecēm efektu var ļoti labi redzēt.
Zemāk attēlā, kā salonā tika iegūts pasteļu rozā krāsas tonis izmantojot šo kondicionieri. Ieklāja ar otiņu, paturēja un izskaloja. Davines kondicionieris visu paveica pats.
Vai nav satriecoši skaisti?
avots

Realitātē par šo produktu stāstīju draudzenei, kura savulaik gribēja rozā krāsa matus, bet atmeta ar roku, jo ātri skalojas ārā un nav noturīgs kā gribētos, tomēr izmēģinot Alchemic Red kondicionieri domas ir mainījušās, un viņai atkal kārojās šis skaistais rozā tonis.
Zemāk fotogrāfijās var redzēt rezultātu pēc 5 minūšu ilgas kondicioniera atstāšanas matos. Tonis noturējās vienmērīgs 3 reizes.

Manuprāt, es esmu vairāk kā sajūsmā par Davines Alchemic Red sēriju un nevienu brīdi nenožēloju ieguldīt vairāk līdzekļus šādos matu kopšanas produktos, ja uzreiz ir redzams un jūtams efekts. Nav lietas pie kā pieķerties, lai teiktu - nē, jums nevajag šo sēriju. Ja esat blondīne kas tīko pēc pasteļu rozā toņa vai sarkanmate, kā es, tad Davines sērija ir must-have lieta. It īpaši vasaras sezonā. Īpaši ja daudz dzīvojaties ceļojumos vai pie jūras.
Kā jau minēju, uz sarkaniem matiem efekts vairāk izpaužas kā tikko nokrāsoti un atsvaidzināti mati, bet blondiem - sulīgu un veselīgu aktuālo toni. Pietam, protams, piena proteīni rūpējas par matu veselību, un tīrie pigmenti izcili izdara savu darbu!
________________________________________________________________
Davines Alchemic Red sēriju iespējams iegādāties interneta veikalos: Amarina, Cosmetics Shop, Beauty Line, Medicīnas Preces
Cenas: šampūns - 11.99 €, kondicionieris/maska: 17.48 €
Vairāk informācijas: mājas lapaFacebook

4 komentāri:

  1. Man Davines ir favorītos :) Pati gan cīnos ar sarkano toni matos, tāpēc šoreiz pasūtīju Fudge violēto šampūnu un kondicionieri, jo blondīnes sūdžas, ka tie riktīgi ietonē matus. Es, savukārt, padomāju, ka tas ir tieši tas, kas vajadzīgs man :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, kas vienam der, otram neder :D traki ir blondīnēm, kas cīnās ar to sarkano pigmentu, jo pie nepareizas krāsas ielikšanas ir tādas traģēdijas redzētas, ka šausmas :D
      Un, paldies, tieši no Tevis par Davines pirmo reizi arī sāku lasīt ;)

      Dzēst
  2. Arī iegādājos šo kondicionieri, tieši sarkaniem matiem. Smarža tiešām lieliska un arī efekts ir ok, lai gan nekas ārkārtējs. Kopumā esmu ļoti apmierināta. Vienīgā vilšanās - sastāvā ir parabēni. Vismaz mana friziere saka, ka tie bojā un ļoti sausina matus, kā arī kairina galvas ādu. Vai tā tas varētu būt?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan