2015. gada dekoratīvās un kopjošās kosmētikas favorīti

02.01.16

2015. gads ir devies nebūšanā, tomēr maza astīte no pagājušā gada ir palikusi. Aktīvi lietojot virkni produktus un sekojot līdzi dažādiem jaunumiem un aktualitātēm 2015. gadā, esmu atklājusi vairākus favorītus, kurus lietoju visa iepriekšējā gada garumā un, iespējams, pat turpināšu arī šogad. 
Esmu apkopojusi kopjošās un dekoratīvās kosmētikas iemīļotos produktus, kā arī citus favorītus, kas mainīja manu skaistumkopšanas paradumu dzīvi 2015. gadā.
Kopjošā kosmētika

Seja
Labākais micelārais ūdens
Garnier Pure Active micelārais ūdens kombinētai jaukta tipa ādai - 2014. gadā kā labāko atzinu Nivea micelāro, tomēr 2015. gadā atklāju priekš sevis jaunu favorītu, kas iepatikās pat daudz labāk kā klasiskais Garnier micelārais ūdens.

Labākais divfāžu kosmētika noņēmējs
Isana Young Express acu kosmētikas noņēmējs - šis ir vairāk rudens jaunums, bet kā izmēģināju biju sajūsmā. Sākumā domas bija dalītas, bet kad lietoju noturīgu vai pat ūdensnoturīgu kosmētiku, tas varonīgi, bez liekas berzēšanas visu likvidēja.

Labākais eļļas bāzes attīrīšanas līdzeklis
Clarins Pure Melt Cleansing želeja bija īsts atklājums, ko iedvesmojos iegādāties pēc tam, kad vairākas Youtube video blogeres šo lielīja un apgalvoja, ka tas spēj likvidēt visa veida kosmētiku. Jāpiekrīt, ka tas ir patiešām fantastisks produkts. Uz šo brīdi esmu jau pasūtījusi jaunu iepakojumu, tāpēc ar lielu nepacietību gaidīšu piegādi, jo diemžēl Latvijā tas nav nopērkams.

Labākais toniks
Ceano Cosmetics aromatizēts ziedūdens ar rudzupuķes ekstraktu ir lielisks produkts, kas vairāk būtu jāliek pie dekoratīvās kosmētikas, jo izmantoju to ikreiz, kad veidoju acu grimu, jo pēdējā laikā esmu ļoti iecienījusi acu ēnas klāt "mitrā tehnikā", kas padara tās daudz intensīvākas un ļauj labāk pielipt plakstiņam. Arī kā atsvaidzinošs toniks, tas teicami pilda savas funkcijas. Balva arī pašmāju zīmolam.

Labākais sejas krēms
Physiogel A.I. Calming Relief sejas krēms bija pagājušā gada ādas glābiņš, jo tas bija vienīgais, kas uzveica aukstuma sekas, kas tika nodarītas sejai ziemas un pavasara sezonās. Lielisks aptiekas sortimenta pārstāvis, ko noteikti iesaku ne tikai sausas ādas īpašniecēm, bet ikvienai, kas meklē labi kopjošu sejas krēmu, kas noņems kairinājumu.

Labākais serums/ koncentrāts
Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts ir pirmais, kas ieguvis šo gada atzīmi otro reizi, un noteikti varu apgalvot, kas tas būs arī šogad. Lai arī gada garumā tiku lietojusi Kiehl`s jauno eļļu, Mossa Vitamīnu eļļu un The Body Shop Oils of Life, kas arī man ļoti patīk, tik un tā visa gada garumā es konstanti lietoju tikai Midnight Recovery kocentrātu.

Labākais pīlings
Planeta Organica AHA gēls pīlīngs sejai šajā gadā tik ļoti gāja pie sirds, ka pat iegādājot otru iepakojumu, kas izlietoju pirmo. Tas ir maigs, bet efektīvs, ja ievēro regularitāti. Manai sejai ādai, kas tendēta uz jūtīgumu, šis ļoti patīk, tāpēc arī gada pīlings.

Labākais lūpu balzams
Nivea Active Care Men lūpu balzams ir patiešām lielisks un kopjošs produkts lūpām, ko lietoju no vasaras beigām. Paradokss, bet Nivea Men līnijas produkti sievietēm ir ļoti mīļi. Zinu, ka daudzas izvēlas tikai Men skūšanās putas, arī After Shave Balm kā grima bāzi (aizgūts no slavenās NikkiTurtorials), un man personīgi, pats mīļākais balzams lūpām ir no Men sērijas. Tas ir diezgan biezs, bagātīgs un aizsargājošs lūpu balzams.

Mati
Labākais attīrošais šampūns
Bioderma Node DS+ pretblaugznu šampūns bija manas frizieres ieteikums, kad pavasarī devos uz kārtējo griezumu (vēl ar garajiem matiem), un tad viņa ieteica šo patiesi lielisko produktu, ko tā arī turpinu lietot un nenožēloju, ka paklausīju. Nelietoju to katru dienu, bet kad galvas ādas niķojas, šis lieliski normalizē visu stāvokli.

Labākais mitrinošais šampūns
Schwarzkoft Professional BC Bonacure Moisture Kick šampūnu atklāju pateicoties tam, ka biju pavasarī uz viņu pasākumu un meistare ļoti slavēja šo šampūnu. Jāsaka, tas ir tiešām lielisks, saudzīgs un patīkams mitrinošais šampūns, bet diemžēl, to drīkst lietot tikai līdz aukstuma sākumam, jo tā sastāvā ir hialuronskābe, ko nedrīkst lietot sala sezonām. Kopš pavasara nemitīgi piemiņu šo šampūnu, lai gan atsauksmes pilnas nav bijušas.

Labākais kondicionieris
Aussie 3 Minute Miracle intensīvas iedarbības kondicionieris uzreiz kļuva par manu favorītu kā izmēģināju jauni pieejamo produkciju mūsu veikalos. Vienalga īsi vai gari mati, man patīk ja tie ir slīdīgi un mirdzoši, un šis kondicionieris to visu nodrošināja. Superīgs kondicionieris, kas ļoti atgādina Dove Intensive Repair ātras iedarbības kondicionieri.

Labākā matu maska
Kiehl`s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak matu maska sniedz ļoti līdzīgu efektu kā Aussie kondicionieris, bet šo sāku lietot, kad vasaras beigās nogriezu bobu. Biju mēģinājusi vairākas maskas, bet šī ir ļoti dziļi atjaunojoša, ka ir sajūta katru reizi, ka esmu atgriezusies no salona, jo mati tik brīvi krīt, mirdz un ir gludi. Arī uz tausti, kad biežāk lieto, var just, ka mati ir dzīvi.
Labākais neizskalojamais kondicionieris
Lovea izsmidzināmais kondicionieris ar granātābolu ekstraktu kļuva par nejaušu favorītu, jo man īsti nav pārāk pinķerīgi mati, bet kad ikreiz lietoju, tas atviegloja ķemmēšanu un garajiem matiem veidojas dabiskas un veselīgas lokas, jo patīkami mitrināja un kopa matus. Šis divfāžu līdzeklis ne velti ir vienmēr eko veikalu plauktus izpirkts, jo smaržo debešķīgi un forši kopj matus.

Labākā eļļa/ serums
Wella Professional Oil Reflections eļļa matiem arī ir produkts, kuru ieteica mana friziere un jau otro gadu atzīstu to par lielisku savā segmentā. 100 ml iepakojums ir patiešām ļoti ekonomisks, bet zinu, ka ir iespējams iegādāties arī kompaktāku versiju. Tiesa atkārtoti netiks pirkta, bet tas tikai tāpēc, ka bobam īsti nevaru aizrauties ar eļļām, mati ātri pieplok un sataukojās, bet garu matu īpašniecēm dikti patiks.

Labākais produkts frizūras uzlabošanai
Batiste Strenght&Shine sausais šampūns ir perfekts sausais šampūns. Visa gada garumā lietoju Lush un domāju, ka tas ir labāks, bet atgriežoties pie Batiste un tieši pamēģinot Strenght&Shine versiju sapratu, ka šis ir vismīļākais sausais šampūns. Mājās jau ir vairākas rezerves.

Ķermenis
Labākais produkts dušai
Rituals dušas putas bija 2015. gada atklājums, kas noteikti mainīja manas dušas apmeklējuma paradumus. Dušas putas ne tikai ir pieejamos ļoti netipiskos un lieliskos aromātos, bet tās ir tik kopjošas un saudzīgas pret ādu, ka pēc lietošanas nemaz neprasās kādi krēmi vai losjoni. Tāpat, kalpo arī kā skūšanās putas, jo putas veidojas stingras un krēmīgas. 2015. gadā izmēģināju divus lieliskus limitēto kolekciju aromātus - Mandi Lulur un Oriental Dreams.

Labākais produkts intīmajai higiēnai
Pien- Intim mazgāšanas līdzeklis ir jauks atklājums no Latvijas labumu piedāvājuma. Neteikšu, ka tas ideālāks par visiem pārējiem, bet dabīgs, neitrāls un saudzīgs, kas šai delikātajai zonai tik ļoti nepieciešams, Ja nemaldos, pašlaik lietoju jau trešo iepakojumu.

Labākais līdzeklis rokām un pēdām
ForA līdzeklis pedikīram ir jau diezgan pasen izslavēts produkts, bet es šo izmēģināju tikai šajā vasarā un jāsaka, ka iemīlējos tā efektā bezgala. Tas perfekti likvidē visus ādas sabiezējumus un ienadžus, kas neļauj dzīvot. Katru reizi kā lietoju šo manikīrs un pedikīrs izdevās tik skaisti. Pietam, tas ir patiešām ļoti izdevīgs produkts, kas ražots tepat.
Iecienītākās smaržas
The Body Shop Red Musk un Lady Gaga Eau de Gaga 001 ir aromāti, kas visa gada garumā ir bijuši mani sabiedrotie. Korektāk, The Body Shop līdz pavasarim, kad siltums devās projām un Lady Gaga jau kopš jūnija vēl pat līdz šim brīdim ir aromāts, ko lietoju nemainīgi katru dienu. The Body Shop ir pikants, saldens un spēcīgs aromāts, bet Lady Gaga ir ādas un laima savienojums, kas noteikti kliedz pēc daudz svaigāka, bet arī piezemēta aromāta.

Dekoratīvā kosmētika

Seja
Labākais tonālais krēms
Catrice Nude Illusion tonālais krēms bija 2014. gada beigu atklājums, ko dievināju līdz pat 2015. gada pavasarim, un vēl aizvien, bet izlietojot 2 iepakojumus, sapratu, ka laiks pameklēt kaut ko citu. Lielisks tonis, sedzamība un pieklājīga noturības bija atslēgas, kas šo padarīja par labāko tonālo krēmu 2015. gadā.

Labākais konsīleris
Catrice Liquid Camouflage High Coverage konsīleris ir īsta "bomba", ko atklāju rudens jaunumu sortimentā. Uzreiz pēc tā atklāšanas, stāstīju par to visiem, cik tas ir lielisks un tā tas pārvērtās par tik populāru produktu, ka tika izpirkts daudzviet pa "tīro" sevi atstājot bez liekas rezerves. tas perfekti maskē, bet netaisa kūkas efektu. Var sēsties rievās, tāpēc mana draudzene viņu nemaz nevar lietot, bet bez visā tā, šo uzskatu par lieliskāko konsīleri, kas atrodams Drogās.

Labākais korektors
Artdeco Camouflage korektors ir diezgan nenovērtēts produkts, ko sāku lietot jau tad, kad tas parādījās veikalos. Tas ir biezs, ļoti sedzošs, bet lielisks, ja jums ir tumšas rētas, tetovējumi vai kas cits, ko nepieciešams paslēpt. Neesmu diži par to daudz rakstījusi, bet pirms atklāju balinošo sodas masku, šo lietoju, lai nomaskētu visas tumšās rētas uz zoda.  Ļoti ekonomisks, bet ne īsti higiēnisks produkts.

Labākais pūderis
Catrice Prime and Fine presētais pūderis ir mans sabiedrotais jau vairākus mēnešus. Labi nofiksē kosmētiku, neveidojot "kūkas" efektu un pateicoties transparentajam tonim, der teju visiem ādas toņiem. Arī šo pūderi uzskatu kā labāko no Drogas sortimentā piedāvātājiem, jo cik esmu mēģinājusi citus tie īsti man nav gājuši pie sirds, bet šis ir lēts un labs.
Labākais konturēšanas pūderis
The Bahama Mama bronzeris ir nemainīgs gada favorīts šajā kategorijā, jo neesmu nemaz centusies lietot kādu citu kā tikai šo. Tonis manam ādas tonim der lieliski, nepadarot nedz pelēku, nedz oranžu. Maz, ko teikt, kā tikai - lielisks!

Labākais bronzeris
Artdeco LE Here Comes The Sun bronzeris bija šīs vasaras Artdeco pirktākais produkts, jo tonis 04, bija tonis kādu Latvijas robežās grūti atrast. Gaišs, ar siltu nokrāsu, bet ne oranžu. Uzklājot ikreiz sejas ādas izskatījās lieliski. Vispār jāsaka, ka manā kolekcijā, šis ir vienīgais bronzeris, kas nav priekš mana ādas toņa par oranžu.

Labākais vaigu sārtums
E.l.f. Bronzing&Blush Duo komplekts kļuva par manu favorītu kopš pavasara. Konkrēti, vaigu sārtuma tonis, jo šajā gadījumā bronzeris ir par oranžu priekš manis. Sārtums ir ļoti pigmentēts un priekš šīs cenas vērts katru centru. Plānoju iegādāties vēl kādu no toņiem, jo šis ir principā vienīgais vaigu sārtums, ko ikdienā klāju uz vaigu ābolīšiem.

Labākais izgaismotājs
Essence I Love Nude acu ēnas (tonis Creme Brulee) ir acu ēnas, bet tajā pašā laikā arī perfekts izgaismotājs. Jau nākošajā gadā esmu uzstādījusi, ka būšu izgaismotāju meklējumos, bet līdz šim lietošu šo lielisko acu ēnu toni, kas manam ādas tonis kalpo arī kā burvīgs izgaismotājs.

Acis
Labākā acu ēnu bāze
Nars Smudge Proof acu ēnu bāze ir pats veiksmīgākais 2015. gada atklājums. Beidzot man ir acu ēnu bāze, kas tik tiešām acu ēnas notur bez iesēšanās visu dienu! Iepriekš biju lietojusi daudzas, bet tās visas pēc 10 vai 12 stundām nesmuki ēnas sadzen rievās, bet šī maigā un patīkamā acu ēnu bāze, ēnas noturēs visu dienu un nakti, ja vajadzēs. Tagad ar drošu sirdi varu krāsot acis kā vēlos, jo zinu, ka acu grims noturēs visu dienu bez problēmām. Apsolos, ka šogad būs pilna atsauksme.

Labākā skropstu tuša
Oriflame The One Wonder Lash 5-1 skropstu tuša jau nemainīgi ir otro gadu mana favorīte. Vienu laiku nelietoju šo skropstu tušu, jo meklēju citas, līdzvērtīgas, bet tikai šī manas skropstas spēj pacelt tuvāk debesīm, kas izskatās, ka nēsāju mākslīgās skropstas. Lieliski atdala, izķemmē, atliec un notur atliekumu.

Labākā uzacu tuša
Catrice EyeBrow Filler uzacu tuša ir jau sens favorīts, bet lietojot šī gada laikā vairākas citas apjautu, ka šīs uzacu tuša paliks nemainīga favorīte. Ļoti ātrs un parocīgs produkts, kas ir sabiedrotais dienās, kad uzacis neklausa.

Labākais uzacu zīmulis
H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis (tonis Espresso Brown) ir šī gada rudens atklājums, kas notika vienlaikus ar H&M Beauty stenda atklāšanu. Lai arī priekš manis tonis ir nedaudz pa siltu, tas mīksts, patīkam un diezgan noturīgs. Vairākus mēnešus nemainīgi lietoju tikai šo, un zinot, ka līdz ar uzacu zīmuļiem man ir ļoti neveicies, tāpēc šo atzīstu par pašu labāko 2015. gadā.

Lūpas
Labākais lūpu zīmulis
Essence lūpu zīmuļi (toņi 06 un 11) jau nevienam vairs nav noslēpums, ka ir lēti, bet labi. 2015. gadā tieši Essence sortimentā atradu Kailijas Dženeras mauve perfektā toņa zīmuli, ko lietoju vēl līdz pat Ziemassvētkiem. Tie ir mīksti, varbūt nav tik noturīgi, bet pilnīgi noteikti ar savu toņu gammu un cenu, ir tā vērti. 

Lābākā matētā lūpu krāsa
2015. gads aizvadīts matēto lūpu krāsu zīmē, bet no visām lietotajām izvēlējos konkrēti divas, kuras lietoju visbiežāk. Oriflame The One Color Unlimited lūpu krāsa (tonis Berry Crush) ir īsts atradums, ja meklējat piezemētu, vīna sarkana toni, kas iederas kā dienas, tā vakara grimā. Lūpu krāsa, ko nēsāju konstanti. Otra, H&M Beauty Lip Color To Go (tonis Chocs Away) lūpu krāsa, ir īsts atradums, jo tā ir ne tikai matēta, bet arī brūna. Šo lūpu krāsu nēsāju teju katru rudens dienu, kas pilnīgi noteikti to padara par gada matēto lūpu krāsu.

Labākais lūpu spīdums
Maybelline Coloe Elixir lūpu spīdums (Caramel Infused) manā somiņā kopš vasaras atrodas vēl aizvien. Un ja ne katru dienu, tad katru otro, es to lietoju. Domāju, šis izsaka visu manu mīlestību pret šo lūpu spīdumu. Savukārt, no košā klāsta kā gada lūpu spīdumu atzīstu L`Oreal Infallible Mega Shine lūpu spīdumu (Raspoutine Me). Oranžs līdz šim likās nav mans tonis, bet šis sarkani oranžais tonis burtiski iekaroja mani, un lielāko vasaras daļu nēsāju tikai šo vai Maybelline lūpu spīdumus.

Citi palīgrīki
Beauty Blender sūklītis kosmētikas uzklāšanai bija 2015. gada lielākais jaunums, un lai arī man tik gludi negāja ar viņiem kā gribētos, es atklāju jaunu tehniku tonālā krēma uzklāšanai. Ēd tonālo krēmu daudz vairāk, bet klājumu sniedz tādu kādu būtu pagrūti iegūt uzklājot ar pirkstiem vai plakano tonālā otu.

Barbara Hofmann ziepes otiņu mazgāšanai arī bija līdztekus atklājums, kad bija nepieciešams mazgāt sūklīšus. Tiesa, droši var lietot arī veļas ziepes, bet šis ziepes man ļoti patīk, ka kopš pavasara esmu izlietojusi aptuveni 4 iepakojumus jau.

Layla Cosmetics Brilliant Due virskārta ir tas līdzeklis, kas jums nepieciešams ja meklējat noturīgu virskārtu. Man ir problēmas ar nagu lakošanu, jo nevaru ciest, ja pēc dienas, dēļ nodrupušas nagu lakas, ir jāpārlako nagi, tāpēc šī virskārta man parādīja, ka nagu laka var mierīgi turēties 3 dienas bez problēmām. Klājot uz pēdu nagiem, laka turējās gluži kā Gelish pārklājums.

Pearl Drops Smokers zobu pasta tehniski ir ar skaistumkopšanu saistīta un tas bija patiešām patīkas atklājums, ka ir zobu pasta, kas tiešām noņem lieko "tējas dzērāju" nokrāsu no zobiem. Šo zobu pastu var lietot ikviens, kas smēķē, dzer vīnu, kafiju vai tēju. Tātad, laikam ikviens. Lietoju nemitīgi un saku, ka šī ir labākā zobu pasta.

Aroma Sense dušas uzgalis ar C vitamīnu ir īsts atklājums manās mājās. Kopš sāku lietot, es aizmirsu, ko nozīmē bieža vannas tīrīšana, jo rūsa tiek absorbēta un vanna nepaliek oranža tik ātri. Acis netiek grauztas, jo likvidē visus metāliskos piemaisījumus. Mati un āda ir maigāki pateicoties vitaminizētajam ūdenim. Šis ir īsts atklājums manās mājās, ko teicami novērtē ikviens no mājiniekiem.

Vairāki produkti atkārtojas no 2014. gada, bet ir virkne ar jauniem iemīļotajiem produktiem. Es ļoti vēlos zināt vai kāds no maniem favorītiem 2015. gadā bija arī jūsu favorīts un atklājums?
Varbūt ir vēl kāds produkts, ko atklājat pagājušajā gadā, ko es varētu izmēģināt?

Lai šis gads ir tikpat krāšņs un jaunumiem bagāts kā pagājušais!

18 comments:

  1. Cik interesanti.. Tāpēc jau tā skaistumkopšanas pasaule ir tik plaša - es neesmu lietojusi gandrīz neko no Tava topa, izņemot pāris lietas. Noteikti Beautyblender ir arī manā topā..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Beauty Blender laikam būs visos topos, jo tas ir tāds fenomens kosmētikas pasaulē. :)

      Dzēst
  2. Paldies par apkopojumu, tūlīt pat izmēģināšu sodas masku :) Bet Catrice Liquid Camouflage gan Drogās ir tukšs plauktiņš, sola un sola, ka drīz būs atpakaļ, bet pateikt, kad būs, nevar...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sodas maska ir patiešām lielisks atklājums, ko regulāru lietojot, tiešām palīdz likvidēt tumšās rētas.
      Man uz e-pastu uzrakstīja personīgi Drogas pārstāvji solot, ka problēma tiks risināta. Es redzēju parīti šos konsīlerus Riga Plaza Drogās. :)

      Dzēst
  3. Super! Tavā topā redzu arī savus pagājušā gada favorītus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai Tev arī būs apkopojums ar favorītiem? Noteikti gribētu uzzināt Tavu topu :)

      Dzēst
  4. Tavā sarakstā pavīd ari vairāki mani favorīti! No minētā vēlos izmēģināt Rituals putas, tik daudz labas atsauksmes dzirdētas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rituals dušas putas tiešām ir labas. Kopš tās lietoju nav vēlme lietot kādas citas dušas želejas vai dušas eļļas. :)

      Dzēst
  5. Loti interesants raksts. Noteikti meklesu iespeju Artdeco kosmetiku 2016. iegadaties. Man patik tavs blogs un caur to esmu uzzinajusi vairak par sev interesejosiem produktiem. Ta turpinat talak :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka tas šķiet noderīgs :) Artdeco kosmētikai ir vairākas labas lietas un parasti mēģinu par tām arī pastāstīt, un viens no tiem tiešām ir šis korektors, kas ir man sabiedrotais jau no februāra.
      Liels paldies! :)

      Dzēst
  6. Patīk raksts. Bet visinteresantāk par hialuronskābi, ka nedrīkst šampūnu lietot salā, jā tā ir sastāvā. Man kā nezinītim ir ļoti interesanti, ko tādu uzzināt. Vai vari paskaidrot kādas sliktas sekas rodas, ja tomēr salā tiek lietots šāds šampūns? Cik zināms tad hialuronskābi ļoti bieži izmanto kosmētikā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to arī nezināju, to atklāja tā frizieru meistaru, kas veic apmācības. Kā izrādās, viņa toreiz skaidroja, hialuronskābe, kas efektīvi mitrina, saskarē ar aukstumu ietekmē galvas kapilārus un matu saknes. Kā arī sejai, mitrinoši krēmi apsaldē ādu, tā arī matiem, hialuronskābe rada sala efektu, kas sausina matus un bojā galvas ādu :) Tāpēc aukstuma periodā pārgāju uz Rose Oil šampūnu, kas arī mitrina, bet sastāvā rožu eļļa, ne hialuronskābe. :)
      Īsumā, tā kā tā , bet ceru, ka noderēja, jo man toreiz kad izstāstīja, biju ļoti pārsteigta un liku to aiz auss.

      Dzēst
    2. Ļoti laba informācija, paldies, tagad likšu aiz auss, ka nedrīkst lietot arī lūpu spīdumu.

      Dzēst
    3. Lūk, par lūpu spīdumiem grūti spriest, jo tas, ka reklāma saka, ka sastāvā ir hialuronskābe ir dažreiz pat mānīgs apgalvojums. Bet, protams, es jau nezinu kas tas ir par lūpu spīdumu, viņi tak dažādi. :)

      Dzēst
  7. Sweika esi lietojusi Bio2you zobupastu ar smilkšērkškiem? Kiekhl's MRC ir ari mana saraksta. Domaju pirkt dienas serumu :-)


    Kristy

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika,

      diemžēl neesmu gan, jo īsti smiltsērkšķu fane :) Kiehl`s serumi ir labi, bet iesaku pirms gala lēmuma izvērtēšanas uzjautāt Kiehl`s paraudziņus :) Man personīgi vairāk sirdij tuvas ir nakts variants.

      Dzēst
  8. O! Redzu arī savus trīs favorītus - BeautyBlender, Pien- higiēnas ziepes un Chocs Away zīmulīts. Pēc Tava ieteikuma uzmetīšu aci essence lūpu zīmuļiem un dušas uzgalim, tie man jaunie atklājumi!

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Essence lūpu zīmuļi ir patiešām lieliski, lai gan maksā nedaudz pavisam maz :) Un, dušas uzgalis ir noteikti mēģināšanās vērts. Es pat nevaru iedomāties savu dušu bez tā, jo nav pat tik bieži vairs tā jātīra no oranžajiem nosēdumiem :) Lieliska!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan