Schwarzkoft Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil sērija

08.11.15

Pēc savas neveiksmīgās pieredzes ar Color Freeze sēriju, firmas pārstāvji uzdāvināja kā atvainošanās dāvanu šo komplektu, kas bija ļoti, ļoti laipni no viņu puses, bet es nebiju tik priecīga, jo šī sērija ir uz rozes eļļas pamata, un jūs droši vien zināt, ka man nepatīk rožu aromāts kosmētiskajos produktos. Es atmetu ar roku un teicu: "nav nozīmes pēc kā smaržo šampūns, ka tikt tas dod kaut ko matiem un galvai ādai". Tā es pamēģināju un esmu laimīga par savu izvēli.
Ražotājs
Pateicoties jaunajai rožu tehnoloģijai, BC Oil Miracle produkti ne tikai dziļi baro matus, bet arī lutina galvas ādu. Formula apvieno divas aromātiskās eļļas - mežrozīšu augļu un Damaskas rozes ziedu eļļas. Tās palīdz nomierināt un mitrināt matus un galvas ādu, vienlaikus apveltot tos ar dārgu rožu smaržu. 
Tā kā lēniem soļiem tuvojas vēsais laiks, tad ir skaidrs, ka mitrinošo Moisture Kick šampūnu nevar lietot, tāpēc ir jāizvēlas kaut kas, kā sastāva nav hialuronskābe, bet mitrina galvas ādu tikpat labi, papildus, rūpējoties par to, lai mati ir labi attīrīti. Es pat nezināju, ka rozes eļļa spēj mitrināt galvas ādu, tāpēc bija interesanti pamēģināt. Iepriekš esmu lietojusi darvas šampūnus, tāpēc rozes aromāts nebija nemaz tik traki pievārējams.
Jāsaka, ka aromāts tiešām ir spēcīgs un tik tiešām smaržo pēc Damaskas rozes. Šajā sērijā ir pieejami divi produkti un arī abus man bija iespējams pamēģināt.

BC Oil Miracle šampūns ar rožu eļļu ( 10.30 €)
Šis šampūns ir lietojams visiem matu tipiem, kam ir problēmas ar galvas ādu, tāpēc šķiet, ka tas ir kā radīts maniem matiem. Pirmais, kas man ļoti ieinteresēja, netipiskā konsistence, kas atgādina nevis tipisku šampūnu, bet vairāk kā matu želeju, jo šampūns ir kā bieza želeja, kas saskaroties ar matiem lieliski puto un ar divām mazgāšanās reizēm, lieliski attīra galvas ādu.
Pēc lietošanas galvas āda ir patiešām mitrināta un tos es varu novērot pēc tā, ka lietojot 3 nedēļas, man nav parādījušās blaugznas vai nieze, kas ir pats labākais rezultāts pēc kura noteikt - ir vai nav labs. Neteikšu, ka tilpums ir diži liels (200 ml), tāpēc noteikti pirkšu lielāku tilpumu, bet jau tagad ir skaidrs, ka šo šampūnu lietošu visu ziemas periodu.
Vai mati taukojas ātrāk? Tie jau taukojas tik un tā ātrāk, jo man ir īsi mati. Divas dienas un tad jāmazgā.

BC Oil Miracle eļļa matu kopšanai (21.35 €)
Atceroties, kad biju pavasarī uz Schwarzkoft Professional pasākumu, meistare Artai toreiz izmantoja šo eļļu, lai veiktu eksfoliāciju un masāžu. Priekš sevis, tādai luksus procedūrai nav laika, bet lietoju šo eļļu pēc katras matu mazgāšanas reizes, lai pabarotu matu galus, tāpēc, ka tagad retāk lietoju kondicionierus, lai matus lieki nenoslogotu. Eļļai ir ļoti spēcīgs aromāts, kas ļoti ilgi vēl jūtams matos, bet esmu pieradusi un pretenziju nav. Ļoti patīk eļļas iepakojums, kas izskatās glauni uz skapīša un ir parocīgs lietošanai.

Es nekad nebūtu iedomājusies, ka matu kopšanas sērija ar rožu eļļu tik ļoti iepatiksies maniem matiem un galvenais galvas ādai. Izvēloties šampūnus es lielāko uzmanību vienmēr vēršu galvas ādas reakcijai, jo vairums produkts man izveido baltu smalku sniedziņu uz galvas, un niezi, bet šis šampūns mani ir absolūti pārsteidzis! Eļļa ir forša, bet eļļas tagad lietoju mazāk, tomēr ja ir gari mati, kas daudz neprasa - saku, ka šī eļļa būs tieši laikā kombinējot ar veidošanas ierīcēm.

__________________________________________________________
Produkti nopērkami salonos Kolonna, U/V Stockmann, profesionālajos frizieru veikalos un skaistumkopšanas salonos 
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Schwarzkoft Professional pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Man patīk, kad zīmoli rūpējas par savu reputāciju :) Un rožu aromāts man arī patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā tiešām ir laba zīme, jo gadījumi ir bijuši dažādi! :(

      Dzēst
  2. Sakārdināji :D Es atceros, ka man patika tas rožu aromāts toreiz pasākumā. Kad pienāks tā diena, kad izlietošu vismaz lielāko daļu no savām eļļām, tad laikam iegādāšos. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ak, es ļaunā :D es ar eļļām tagad baigi bremzēju, tāpēc esmu daļu atdevusi un tagad tās ir tikai divas, kas man ir rekords 5 vietā :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan