Atgriežoties pie pirmās mīlestības - Batiste

20.11.15

Par Batistes atklājumu rakstīju dažus gadus atpakaļ, precīzāk, 2013. gada beigās, bet tad to pārstāju lietot veselu gadu (!!) un kā aizvietotāju atradu Lush No Drought sauso šampūnu, kas man arī ļoti patika. Pat izteicos, ka esot labāks, bet laikam biju aizmirsusi cik Batiste ir labs un tā vasaras beigās, atgriezos pie savas vecās, nerūsējošās mīlestības - Batiste.
Es ļoti pārdzīvoju, kad uzzināju, ka Mikroshop (pirmie, kas ieveda Batisti) pārceļas uz citām telpām, jo man palika ļoti neizdevīgi braukāt, un viņi patiesībā bija vienīgie, kas šos šampūnus Latvijā pārdeva. p.s. tagad Mikroshop ir internetveikals, kur iespējams iegādāties visus veidus (un pat lētāk nekā Stockmann). Liels bija mans pārsteigums, ka daudzas blogkolēģes sāka rakstīt, ka esot atrodami Stockmann, bet man tā nepatīk tur iet, ka turpināju lietot Lush.
Vasaras beigas bija pagrieziena punkts - gribu Batisti!
Tā kā iepriekš biju lietojusi teju visus Latvijā pieejamos Batiste sauso šampūnus (Original, Tropical, Fresh, Blush un XXL), tad nolēmu pamēģināt tos, kas nav mēģināti - Strenght&Shine un Medium&Brunette.

Strenght&Shine
Iepriekš mans absolūtais favorīts bija Original, jo diemžēl pārējiem tas aromāts ir stipri uzkrītošs, bet patīkams bija mans pārsteigums, kad pamēģināju šo, jo izrādās, tam ir salīdzinoši neitrāls aromāts, kas man ļoti iepatikās. Sausais šampūns lieliski noņem lieko sebumu no galvas ādas. Var lietot pat divas dienas pēc kārtas un efekts būs vienlīdz labs. Nerada nekādu kairinājumu galvas ādai. Vienīgais, ko nemanu, ka tas ir stiprinājis manu matu struktūru, jo sastāva esot aminoskābe L-Arginīns. Neskatoties uz to, septembra atskaitē, rakstīju, ka šo versiju uzskatu par pašu labāko no visiem veidiem, kas lietoti.

Medium&Brunette
Kad izlietoju Strenght&Shine, tad nolēmu, ka laiks pamēģināt šo, kas specifiski paredzēts tumšu matu īpašniecēm, jo sastāvā ir tonētājs, kas nedaudz ietonē saknes.
Sausais šampūns tiek galā ar savu uzdevumu, bet patīkama pievienotā vērtība ir tas tonis. Es gan nevaru stipri aizrauties, jo man matu krāsa ir vairāk ar sarkanīgu apakštoni (sarkankoka brūns), bet šis ir paredzēts brūniem matiem. Laikā, kad pirmo reizi pamēģināju, patika fakts, ka diezgan ok nosedz arī matu saknes, kas ir liels pluss, ja ir jāgaida tās dažas dienas līdz friziera apmeklējumam, bet ataugušās saknes ir pārlieku redzamas.

Man nav, ko vairāk teikt, kā Batiste ir paši labākie sausie šampūni, ko jebkad esmu lietojusi. Varbūt tas ir skaļi teikts, bet priekš manis tā arī ir. Šie ir sausie šampūni, kuriem patiesi var uzticēties un nesatraukties, ka sebumu likvidēs vien uz pāris stundām. Nē, lietojot šos sausos šampūnus būs sajūta, ka mati ir tikko izmazgāti.
Mana atsauksme par Batisti pirms 2 gadiem

Vienīgā bēda, ko es nesaprotu - ja reizi Stockmann ir vienīgā vieta (izņemot internetā), kur pārdod oficiālo pārstāvju Batiste sausos šampūnus, tad kāpēc no oficiālajiem izplatītājiem tik maz tiek sūtīta prece? Biju pagājušā piektdienā un biju šokā no redzētā. Plauktā, kur jāstāv vismaz 5 vai 6 vienībām, atrodas Blond versija un mini Original. Protams, pārmaksāju un izķēru 4 palikušos mini Original. Gāju šo pirmdien izpētē pēc stikla traukiem, un atkal skatos, Batiste plaukts tukšs. Kāpēc, tad nevar pasūtīt vairāk, ja zina, ka ātri izpērk?

_________________________________________
Batiste sausie šampūni nopērkami u/v Stockmann un internetveikalos
Vairāk informācija - facebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Batiste pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

6 komentāri:

  1. Latvijā neko nepērku, nenormālā uzcenojuma dēļ, tikai ārzemēs. Sapirkos Zviedrijā minīšus pa eiro gabalā.

    IceCream

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vou, vou, pa eiro gabalā? :O cik forši! nu jā, mums piegāde un viss cits sadārdzina cenu :(

      Dzēst
  2. Arī man bija liels pārsteigums, kad Stokmanā plauktā ieraudzīju stāvam tikai 2 pēdējās Blonde versijas. Domāju - ņem laukā no apgrozījuma (kā likums - liela daļu foršo mantu mēdz "pazust" uz neatgriešanos), bet pēc sarunas ar pārdevēju sapratu, ka Batisti vienkārši ātri izpērk un jauns pasūtījums vēl nav atnācis. Neizprotu šādu pārdošanas politiku, ne jau pirmo mēnesi tirgo :)
    Neskatoties uz to -Batiste tiešām ir labākais šajā jomā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā kādreiz tiku strādājusi arī Stockmann, tad viņiem princips uz pasūtījumiem bija tāds - cik nopirka, tik pasūta. Ja nopērk 5, tad pasūta tikai 5, pat ja cilvēki prasa vairāk.
      Man paciņa arī nāca no Igaunijas, kas laikam ir arī oficiālie pārstāvji, jo uz uzlīmēm arī rakstīts, ka ved no EE. Tā kā tas vēl prasa kādu laiku piegādei. :(

      Dzēst
  3. Paldies ka pieminēji mūs www.mikroshop.lv. :)

    Saprotu ka daudziem vairs nav pa ceļam mūsu veikaliņš, kas bija pašā centrā, bet tie kas ir ar mašīnu un Rīgā, tas ir tikai 2km no paša centra - Vagonu iela 23(netālu no Daugavas stadiona, Latvijas Gāzes). Strādājam noteikti arī daudziem neizdevīgos laikos - tikai pirmdien, otrdien, trešdien no 12:00-19:00.

    Kā jau arī minēts iespējams pasūtīt internetā, piegāde ar pakomātiem. Līdz jaunajam gadam vēl ir veikals Aizkrauklē T/C IGA, ja kādam pa ceļam, tad ziniet janvārī būs slēgšanas izpārdošana.

    Sadarbojamies ar TOP veikaliem, dažos ir arī Batiste. Tāpat arī kumi.lv ik pa laikam ievietojam akcijas - 3.65-3.99 par 200ml + viņi spēj nodrošināt piegādi uz pakomātiem jau par 1 EUR.

    Pēc jaunā gada iespējamas pārmaiņas gan darba laikā, gan, iespējams, arī atvērsim veikalu citur.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiki,

      man ir patiess prieks, ka Jūsu serviss ir uzlabojies un tagad piedāvājat daudzās vietās Batiste, kas patiešām ir īsts dižpārdoklis. :)

      Ļoti gaidīšu ziņas par izmaiņām un jauninājumiem!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan