Artistry Hydra-V kolekcija

19.11.15

Rudens sākumā zīmols Artistry prezentēja jauno Hydra-V ādas kopšanas kolekciju, kas paredzēta sejas mitrināšanai un tās atjaunošanai. Ne visi produkti ir konkrēti paredzēti manai sejai ādai, tāpēc dalījos ar produktiem, un rakstā būs lasāmas arī domas no citu cilvēku skatu punktiem un pieredzes.
Izmantojot senatnīgu dabas resursu un mūsdienīgu zinātnisko formulu kombināciju, ARTISTRY HYDRA-V ādas kopšanas sistēma atsvaidzinās, atjaunos un revitalizēs jūs ādu, padarot to maigāku, gludāku un elastīgāku nekā bijāt cerējušas! HYDRA-V produktu galevenie komponenti - Norvēģijas fjordu ūdens, Himalaju rozā iežu minerāli un Havajiešu acai ogas.
Fresh Foaming Cleanser atsvaidzinošs putojošs tīrītājs (23 €)
Šis putojošais sejas tīrīšanas līdzeklis ir ļoti patīkams un teju katru rītu (pamīšus ar Madara putām) attīru savu sejas ādu no naktī uzkrātajām taukvielām un krēmu paliekām.
Attīrīšanas līdzeklim ir patiešām īpatnēja konsistence, kas sākumā ir kā bieza želeja, bet saputojot starp plaukstām, veidojas kā biezas un nedaudz staipīgas "putas". Pēc lietošanas ādai nav velkoša sajūta un tas laikam ir tāpēc, ka produkts nesatur ziepes. Ražotājs apgalvo, ka var noņemt arī kosmētiku, bet man vairāk šis līdzeklis kalpo kā atsvaidzinošs produkts no rītiem, jo pat produkta aromāts ir ļoti svaigs un uzmundrinošs. Nedaudz atgādina Institut Esthederm Derma Repair produktu aromātu.

Fresh Toner atsvaidzinošs toniks sejai (23 €)
Toniks ir paredzēts ne tikai, lai nomierinātu sejas ādu, bet lai arī to mitrinātu pirms tiek uzklāts sejas krēms. Pēc sajūtām tas tiešām atsvaidzina sejas ādu kā tā būtu mazgāta Norvēģijas fjordu ūdenī. Pati šo produktu pamēģināju tikai vienu reizi un atdevu to draudzenes mammai, kas šobrīd dzīvo Zviedrijā un jau daudzus gadus ir pazīstama ar Artistry kosmētiku.
Viņa šo produktu atzina kā parastu toniku. Nekas jauns un ekskluzīvs. Man šķiet, ja jums toniki ir svarīgs solis ikdienas kopšanā, tad šis varētu šķist interesanti, bet tā, globāli, nav atšķirības, lieto šo vai kādu Dzintars toniku vai ziedu hidrolātu sejai.

Replenishing Moisture Cream barojoši mitrinošs krēms sejai (45 €)
Šo krēmu pati nemaz nemēģināju un atdevu to lietošanai savai mammai. Jāsaka, ka vēl šovakar jautājot par šo krēmu, viņa nezināja, ko lai saka, jo principā viņa pateica vienu frāzi - pa "plānu". Tā kā viņai ikdienā vairāk patīk lietot sejas krēmus, kas ir nedaudz treknāki, tad šis esot ļoti viegls. Atzinums - pavasarī tas būs tieši laikā, bet šobrīd viņas sejas ādai neder. No savas puses varētu teikt, ka maldīgi ir teikt, ka šis patiks sausas ādas īpašniecēm, jo pilnīgi noteikti būs nepieciešams kaut kas "biezāks" un ilgāk jūtams uz ādas. Citādi jau nav jēgas.

Refreshing Eye Gel Cream atsvaidzinošs želejveida krēms acīm (45 €)
Tāpat kā atsvaidzinošo toniku, arī šo acu krēmu, lietoja manas draudzenes mamma, kas dzīvo Zviedrijā. Viņa esot novērojusi, ka šis krēms labi atsvaidzina acis no rītiem un lieliski noņem pampumu no acīm. Burtiski tikko uzklājot, tas likvidē visas paliekas no piepampušiem plakstiņiem. Tas esot ļoti viegls un patīkams uz ādas. Lieto arī uz nakti, bet tad no šī krēma esot mazāk jēgas. Jautājot, vai krēms ir devis kaut ko ilgtermiņā, jo viņa lieto šo krēmu aptuveni 2 mēnešus, atbilde ir drīzāk nē nekā jā, jo grumbiņas un novecošanās pazīmes tas nav likvidējis ne mata (pats krēms nav paredzēts grumbiņu līdzināšanai, bet, mitrinot zonu ap acīm, tām vajadzētu kaut mazliet izlīdzināties). Man jau liekas, ka šis ir vairāk all-in one acu krēms. Ļoti tāds basic.

Varbūt kāds var oponēt sakot, ka pati jau neesi lietojusi, lai varētu kaut ko paust un rakstīt, bet spurošos pretī un teikšu, ka nebija nemaz jēgas, jo viss nevar būt paredzēts manai sejas ādai, un cilvēkiem, kam uzticu testēt produktus, uzticos viņu viedoklim un sajūtām. Manās interesēs (un droši vien jūsu arī) nav lasīt salkanas atsauksmes par superīgiem produktiem. Protams, tas nenozīmē, ka katram produktiem ir jālej darvas muca virsū, bet manā blogā allaž paliek princips - kā ir, tā saki. Neder, nepatīk? Skaidrs, tātad neder un nepatīk.

Runājot par kolekciju, man no vienas puses ir žēl, ka tā tika prezentēta rudenī, jo pilnīgi prasās šādus produktus tikai pavasarī/vasarā, kad konsistences nepieciešamas vieglākas, bet tikpat efektīvas kā treknākiem produktiem. No manas puses, lielais pluss ir par iepakojumu, jo ļoti patīk šī krāsa, kas uz kosmētikas plauktiņa vannas istabā izskatās vienkārši, bet šiki.

_________________________________________
Artistry kosmētika nopērkama pie Amway kosmētikas izplatītājiem
Vairāk informācija - mājas lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no uzņēmuma Amway pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja mūsu subjektīvo viedokli

2 komentāri:

  1. Interesanti :) Vienīgais no visiem viņu produktiem, kurš šobrīd ir aktīvā lietošanā ( ok, precīzāk, 2 - 3 reizes nedēļā) ir Replenishing Moisture Cream barojoši mitrinošais krēms sejai. Manai vairāk sausajai kā taukainajai ādai liekas pietiekami barojošs. Tas ar ko nevaru varbūt sadzīvot ir tā intensitāte, ja tā var teikt, bet citādi liekas piemērots tieši ziemai, nevis pavasarim

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu vakar testam uzklāju uz sejas un jāsaka, ka priekš manas ādas tas arī ir pietiekami barojošs, bet tas laikam tāpēc, ka vēl nav prasīga sejas āda, jo domāju pēc kādiem 20 mums arī būs savas prasības kārtīgam sejas krēmam :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan