Maybelline Dream Satin tonālais krēms

01.10.15

Fuf, ir pagājis labs laiciņš kopš esmu lietojusi Maybelline tonālos krēmus, jo esmu sapratusi, ka manai ādai tie nav labākais risinājums. Devu iespēju sevi pierādīt Dream Satin tonālajam krēmam tā kā no vasaras beigām tas pieejams atjaunotajā versijā.
Ražotājs
Gaisīgā formula maigi ieskauj ādu, padarot poras nemanāmas. Tava āda nekad neizskatīsies blāva! Vieglā, ērti klājamā tekstūra nenoslogo ādu un nodrošina samtaini nevainojamu klājumu. Uzlabotā formula satur hialuronskābi. 
Pēc tekstūras tonālais krēms ir patīkams un uz ādas jūtas ļoti viegli. Tas labi pludinās gan ar kosmētikas sūklīti, gan pirkstu galiem vai otiņu. Solās, ka šis tonālais krēms sniedz vidējas pakāpes sedzamību, bet man gribētos teikt, ka precīzāk būtu zemu/vidēju sedzamību.
Jāsaka, ka skolas gados šo lietoja mana klasesbiedrene un viņai uz sausas ādas viņš nesmuki "sēdēja", bet uzklājot uz saviem sausajiem reģioniem, tas neizceļ tik traģiski šo problēmu. Laikam šeit izpaužas uzlabotās formulas jaunā sastāvdaļa - hialuronskābe.
Noturība - turas aptuveni 5 stundas un tad sāk dzīvot neatkarīgu dzīvi.

Jāsaka, ka lietojot šo, mana seja noteikti nekad neizskatīsies blāva, jo tonis noteikti ir šāviens garām. Labi, tas blāvums ir domāts nedaudz citādi! Pētot piedāvāto toņu sarakstu, šis ir trešais gaišākais tonis, kas manāmi derēs tikai ar iedegumu apveltītām sievietēm. Esmu lietojusi 010 Ivory un tas tonis jau vairāk der tādam viegli tumšākam sejas tonim.
Tonālais krēms, kas noteikti pie sirds neies Sniegbaltītēm, jo šis tonis, piemēram, vairāk derēs Pokahontai. Augstāk attēlā jūs varat redzēt cik viens dozatora spiediens dozē daudz produkta, un principā tik daudz vienai lietošanas reizei arī vajag.
Manai kombinētajai ādai vislabāk no visiem Maybelline tonālajiem līdz šim paticis ir Better Skin un Affinitone Mineral, lai teikt, ka tie labākie, nē. Priekš manis labākie Drogas sortimenta tonālie krēmi ir no Catrice.

Maybelline mājas lapā, jums ir iespējams aplūkot "Tonālo krēmu studiju", kas kalpo kā ceļvedis, lai atrastu savu īsto tonālo krēmu un to iegūtu savā īpašumā.
Maybelline tonālo krēmu studija.

___________________________________________________________
Maybelline tonālie krēmi nopērkami veikalos Drogas un lielveikalos
Cena - 11.79 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook

* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Maybelline Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Šis tonis (vismaz attèlā) izskatās mans. Bet maybelline tonālie goda vārds nekad nav patikuši. Man tik ir Fit Me nopirkts, tā arī neesmu atvērusi. Domāju lietot vasarā, bet tad sapratu, ka tas tak bija tas ļoti dewy finiša tonālais, par ko es vispār domāju ;D Jāmēģina ziemā. Kad āda sausāka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonis domāju Tev labi derēs, jo tāds tonis kā attēlā redzams, ir arī dzīvē :) Man Fit Me vispār neder, jo āda kombinēta, bet tas vairāk tāds sausai ādai paredzēts :)

      Dzēst
  2. Esmu lietojusi šo tonālo vairākus gadus atpakaļ.Un man viņš likās drausmīgs.Neatceros ,kas tieši ,bet nebija lietojams.Pašlaik man krājumos ir arī Fit me.Būtu pat ļoti labs,bet īsti nepatīk rozā apkaštonis(115)
    Tu saki,ka tev vislabāk no Drogām patīk Catrice.Es tiko nopirku no Catrice All Mat.Izmantošu situāciju un ielikšu savu slikto atsauksmi.Tonālais man ļļooti nepatīk.Sen nebiju tā vīlusies.Man ir tonis 020 .Pudelītē izskatās ,ka ir gana gaišs,bet uzliekot uz sejas ir riktīgs pankūkģīmis,jo viņš ļoti oksidējas.Sedzamība ir nekāda,un izskatās kaut kā jocīgi.Meklēju kaut ko līdzīgu manam iemīļotajam Photo Finish,bet redz kā sanāca:D .
    Vita.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man patīk Catrice, bet ne jau visi viņu tonālie krēmi. All Mat ir ļoti sausinošs un ārkārtīgi oksidējas, tam es Tev pilnīgi piekrītu. :) Laikam iepriekš nebiju precizējusi, bet mani mīļākie Catrice tonālie ir Nude Illusion 010 tonis un jaunais Even Skin Tone 010 tonis. Šie tonālie krēmi neoksidējas un nedod pankūkas efektu. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan