Kiehl`s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak matu maska

14.10.15

Kad pēdējo reizi, septembra vidū, ciemojos pie Kiehl`s, man bija iespēja pamēģināt viņu matu kopšanas produktus, kas diemžēl līdz šim nebija iepatikušies, tomēr padoties es nebija gatava, jo neticēju ja reiz sejas ādas kopšanas produkti ir tik labi, ka matu kopšanas produkti ir galīgi garām. Nolēmu sākt ar kaut ko jaudīgāku kā šampūnu, tāpēc izvēlējos šo matu masku.
Maska izstrādāta dehidrētiem un bojātiem matiem, kas cietuši no pārmērīgas saules ietekmes, pēc ķīmiskās matu veidošanas un matiem, kas tiek pakļauti no regulāras un intensīvas matu veidošanas ar karstajiem veidošanas rīkiem. Maska satur avokado eļļu, citronu ekstraktu un olīvu augļa eļļu sniedzot dziļi barojošu ārstēšanu mitrinot un stiprinot matus. Visi komponenti palīdz atjaunot matu dabisko un veselīgo spīdumu pat matiem, kas ir "izdeguši".
Pēc aromāta maska nav nekas interesants, bet tas šajā produktā ir pats labākais. Nemitīgi lietojot produktus, kas atrodas zemākā kvalitātes kategorijā, "labums" tiek mērīts aromātā, bet šai maskai tas ir ļoti neuzkrītošs, kas man nenormāli patīk, jo nevaru ciest ja matu kopšanas produktu smaržo saldi un cukuroti. Aromāts atgādina avokado mīkstumu ar olīvu eļļu.
Maska pēc tekstūras ir ļoti bieza, bet ekonomiska, jo mēneša garumā esmu izlietoju vien 1/5 no iepakojuma mazgājot matus divas trīs reizes nedēļā.

Izvēlējos šo masku, jo pēc matu nogriežas, mani mati veidošanas ietekmē ir kļuvuši dehidrēti un to var just uz tausti. Var lietot eļļas vai kaut ko citu, bet ja mats netiks mitrināts un reanimēts, lai atgrieztu to iepriekšējā stāvoklī, tad nav nozīmes cik dārgas un labas eļļas lietojat, šajā gadījumā matam ir nepieciešams "adrenalīns".
No Kiehl`s puses ieteikums: ja mati ir ļoti sausi un bojāti, tad vajag lietot katru reizi, bet ja mati vienkārši ir sausi, tad reizi nedēļā priekš profilakses.
Es šo masku lietoju pēc katras matu mazgāšanas reizes un pat saviem vidēji garajiem matiem, nav nekādu problēmu pie tikt biežas lietošanas, jo mēs zinām kā matu maskas var noslogot matus, ja tās tiek lietotas pa daudz vai pa biežu.
Lietoju tikai matu galos un paturot 3 minūtes, izskaloju. Pēc tekstūras ieklājot matos un skalojot, ļoti līdzīgas sajūtas ar Aussie 3 Minute Miracle kondicionierim, bet īsto atšķirības efektu var just tikai pie veidošanas.
Jau žāvējot ar fēnu, var just, ka mati ir daudz paklausīgāki un mirdzoši. Sen nebiju redzēju tik mirdzošus matus kā pēc krāsošanas vai shine spreja matiem. Pietam, ir sajūta, nevis kā parasti pēc maskām, ka mati ir virspusēji piepildīti, bet pēc trešās vai ceturtās reizes, sapratu, ka mati tiek atjaunoti kā no iekšpuses.
Turpinot matus veidot nemainīgi, var just, ka mati ir daudz mitrinātāki un pilnīgāki, tāpēc pilnīgi noteikti saku, ka šis ir lielisks produktiem tiem, kuru mati tiek veidoti katru dienu ar karstajiem rīkiem. Pēc manām domām, šī ir patiešām lieliska maska, ko es uzskatu par deep kondicionieri, kas noteikti noderēs sausu, lokainu vai sprogainu un dehidrētu matu kopšanai, kas cieš no biežas ieveidošanas. Ja esat taisnu matu īpašnieces un vēlaties pēc šīs maskas veidot lokas, tas neizdosies, jo ātri vien juks laukā, bet pie taisnošanas, palīdzēs nogludināt spurainās astītes.

Iepriekš domāju, ka intensīvai matu kopšanai pietiek ar jebkādu parasto matu masku, tomēr lietojot šo masku, esmu sapratusi īsto efektu. Pēc lietošanas ir sajūta, ka mati ir kā salonā ieveidoti - brīvi krītoši, varbūt nedaudz slīdīgāki kā ierasts, bet tik mirdzoši un veselīgi!
Esmu sapratusi, ka Kiehl`s šampūni nav paredzēti maniem matiem, bet par šo matu masku varu tikai to labāko.
__________________________________________________________
Matu maska  un citi Kiehl`s produkti nopērkama tikai U/V Stockmann
Cena: ~ 30 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Kiehl`s Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

2 komentāri:

  1. Es vienmēr esmu dzīvojusi ar uzskatu, jo saldāka smarža, jo nekvalitatīvāks produkts. Kāpēc gan manai sejas vai matu maskai jāsmaržo, ja tā tūlīt pat tiks noskalota, bet tās smaržvielas noteikti iesūksies un paliks, pašai smaržai aizpeldot prom ar ūdeni? Tas pirmais teikums produktu pārdeva. Pārējais bija tikai pozitīvs pielikums. :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie saldie aromāti tiešām ir kaitinoši. Man ļoti nepatīk ķermeņa kopšanā pārāk uzkrītoši aromāti, jo uz tīras ādas vienkārši psiholoģiski negribās smērēt kaut ko ķīmisku ;(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan