Jaunums: MÁDARA INSIDER Beauty Box skaistumpaka

31.10.15

Skaistuma kastīšu sistēma man īsti nekad nav gājusi pie sirds, jo visbiežāk šīs kastes tiek uzpildītas ar visādiem paraudziņiem, kuru es nekad nelietoju, tikai krāju kolekcijai. Bet, kad es nejauši ieraudzīju Madara jauno piedāvājumu, līdzīgu kastīšu sistēmu, bet, kas uzpildīta ar Madara jaunumiem un tās ir tikai 2 reizes gadā, nolēmu, ka esmu gatava šādam izgudrojumam.
Nedaudz par to, kas tad īsti ir šis jaunais Madara serviss:
Iegādājoties MÁDARA INSIDER skaistumpaku, tu saņemsi sūtījumus ar sezonas aktuālākajiem un jaunākajiem MÁDARA produktiem, vēl pirms tie nonāk tirdzniecībā. Skaistumpaku saņemsi sezonas sākumā, bet jau tagad mēs tev nosūtīsim BECOME ORGANIC - populārāko un iemīļotāko MÁDARA produktu komplektu bez maksas.
Ir iespējams iegādāties vienas sezonas paciņu, bet var iegādāties arī divu sezonu, un pērkot katru no kastītes veidiem, dāvanā tiek uzreiz saņemta "Become Organic" skaistumpaka ar Madara 3 pašiem populārākajiem produktiem, kas atsevišķi jau izmaksā 16,95 €, bet kopā par trīs kastītēm samaksāju tikai 37,95 €.
avots
Es iegādājos divu sezonu skaistumpakas, kas nozīmē, ka nākošā gada aprīlī un septembrī mani gaidīs skaistumpakas no Madara ar intriģējošajiem jaunumiem. 

Pasūtot šī paciņas, pēc trīs dienām, man uz mājām atveda šo pirmo "Become Organic" kastīti par kuru biju ļoti priecīga.
Skaists, ļoti vienkāršs iepakojums, kā jau Madara "gaumē".

Komplektā kā trīs pārdotākie produkti atrodami:
  • Attīrošas putas 150ml.  "Bagātīgas un maigas putas ar Ziemeļu pelašķa ekstraktu dziļi, taču maigi attīra ādu."
  • Atjaunojošs nakts krēms 25ml. "Maigās formulas sastāvs viegli iesūcas ādā, nodrošinot spēcīgu antioksidantu iedarbību visas nakts garumā, lai no rīta būtu mīkstināta un mirdzoša."
  • Dziļi mitrinošs fluīds 25ml. "Ātri iesūcas, nodrošina intensīvu mitrināšanu 24 stundu garumā, piešķir ādai mirdzumu, stiprina to un regulē ādas mitruma līmeni."

 Pagaidām esmu pārāk maz lietojusi šos produktus, lai teiktu kaut vairāk, bet pilnīgi noteikti saku, ka man šis jaunais serviss ļoti patīk. Esmu maz lietojusi Madara produkciju, bet vismaz tagad ir iespēja iepazīties vēl tuvāk ar šo zīmolu.
Es jau tagad nevaru sagaidīt aprīļa un septembra kastītes, jo tad tur būs atrodami pavisam svaigi jaunumi! Manuprāt, atšķirībā no visām skaistumpakām, beidzot ir kāda par kuru tiešām nebūs žēl ieguldīt naudu, jo neliks vilties. Vismaz, es tā ceru.

Ja jums interesēs, noteikti pastāstīšu par šiem produktiem kaut ko vairāk. Putas jau sen vēlējos pamēģināt, jo jūs esat daudz stāstījušas, ka tās ir ļoti labas. Nu, laiks tās izmēģināt! Par sejas krēmiem nezinu ko gaidīt, bet ja esat kādu no šiem lietojušās, droši padalieties ar savām domām.

__________________________________________________________
Madara skaistumpakas nopērkamas mājas lapā (šeit)
Cena: Become Organic - 16,95 €, pavasara paka + Become Organic - 27,95 €, Rudens un pavasara paka+ Become Organic - 37,95 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* šis nav produkta sponsorēts raksts

8 komentāri:

  1. Ideja man šķiet ļoti forša, bet nu teju posgadu gaidīt...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, gaidīšana laikam ir pats mokošākais, toties, ja varbūt līdz tam laikam būšu piemirsusi, un še - kastīte pie durvīm :)

      Dzēst
  2. Ar "Madaru" sadraudzēties tā īsti nav sanācis, tomēr šis jaunievedums izskatās interesants. Noteikti gaidīšu turpmākos rakstus par šo paciņu saturu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz šim lietojusi esmu vien pavisam niecīgi maz lietu, bet cerams, ka šo zīmolu arī atklāšu pa jaunam! Noteikti turpināšu stāstīt gan par kastītēm, gan atsevišķiem produktiem, kas būs uzmanības vērti ;)

      Dzēst
  3. Nu tik trāpīgi tev izdevās pateikt par tām skaistumkastītēm, man tieši tāpat :-) Bet no "Madaras" gan lielisks jaunums, būs jāuzmet aci!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atceros, ka man šitā veda AdoreBox (kur tie laiki), tie es viņu nepirku, bet vienmēr bija tā problēma ar testeriem. Man riebjas testeri. Es pat parasti veikalos no tiem atsakos, jo nav kur tos likt un lietot nemaz, tāpēc esmu no tiem skeptiķiem, kas saka, ka skaistumkastītes nav tā vērtas :)

      Protams, es ceru, ka nevajadzēs vilties, bet vismaz šīs kastītes solās būt vērtīgākas :)

      Dzēst
  4. Atbildes
    1. Es ceru, ka pavasara saturs pārsteigs, un ka tiešām būs tā vērts. Jau nevaru sagaidīt! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan