Jaunums: L’Oreal Exclusive Pinks La Vie En Rose kolekcija

08.10.15


Vai atcerieties pagājušā gada skaisto L`Oreal rudens kolekciju Pure Reds (raksts)? Šogad turpinot sezonālo toņu aktualitāti no sarkanajiem toņiem pievēršamies rozā gammai, un šogad L`Oreal skaistā La Vie Ne Rose kolekcija ir veltītā L`Oreal skaistuma vēstnešu raksturīgajiem rozā toņiem.
Manā īpašumā nonāca trīs lūpu krāsas un trīs pieskaņotas nagu lakas. Jāsaka, ka vizuālais, nedaudz grubuļainais iepakojums pagājušajā gadā uzrunāja vairāk.
Kopumā veikalos ir pieejami 5 dažādi toņi nagu lakām un lūpu krāsām, bet man ir Naomi`s, JLo`s un Eva`s rozā toņi.
L`Oreal lūpu krāsu iepakojums nemainīgi skaists. Melns futlāris un zelta elementi. Kā allaž labi fiksējas slēdzoties, tāpēc nav jāuztraucas, ka somiņā var nokrist nost vāciņš un sabojāt visu iespējamo.
Naomi`s Delicate Rose lūpu krāsa un nagu laka
Jāsaka, ka neesmu starā par šo lūpu krāsu, jo pierasts, ka L`Oreal ražo pigmentētas un krēmīgas lūpu krāsas, bet lai šo lūpu krāsas tonis pilnā tās krāšņumā redzētu uz lūpām, nāksies pamatīgi papūlēties, jo tā klājas ļoti maigi un nemanāmi izceļot visas sausās un negludās vietiņas uz lūpām. Tonis ārkārtīgi skaists, kas piestāvēs gaišas ādas krāsas īpašniecēm, bet uzklājot tā ir milzīga vilšanās.
Turpretī, šis nagu lakas tonis ir vismīļākais no visiem trīs. Lielisks, neitrāls tonis, kas vienā kārtā kalpos kā veselīgam mirdzumam, bet divās kārtās un pat trīs, kā kārtīgs pasteļu, pienains tonis. Šis tonis lieliski kalpo kā pedikīra tonis, jo nav pa košu vai slimīgi blāvu.

Eva`s Delicate Rose lūpu krāsa un nagu laka
Ja pirmais lūpu krāsas tonis liekas unikāls, tad šis, manā skatījumā, ir tik neinteresants tonis, jo atrodams līdzvērtīgs citos zīmolos. Tam, protams, ir nianses, bet paši L`Oreal jau pamatsortimentā ražo daudz šādus košļeņu, košos rozā toņus, kurus iecienījušas blondīnes. Uz manis šis tonis izskatās amizanti, bet iedevu draudzenei, kas nēsā līdzīgus toņus. Viņai labi izskatījās, jo viegli saskanēja ar rozā toņa matu krāsu, bet skatoties to pigmentu iepakojumā un uz lūpām, saprotu, ka slimība vienā un tā pati kas Naomi`s Delicate Rose tonim. Noturība ir pāris stundas, līdz brīdim, kamēr netiek ieturētas pusdienas vai vakariņas.
Nagu lakai ir ļoti skaists putekļu rozā tonis, kas mijas ar veci rozā krāsu. Lai uz nagiem redzētu pilno krāšņumu, obligāti nepieciešamas līdz pat 3 kārtas. Un arī virskārta, lai ilgāk turētos.

JLo`s Delicate Rose lūpu krāsa un nagu laka
Ja Naomi`s un Eva`s sērijas bija vistuvāk rozā, tad atverot lūpu krāsas iepakojumu JLo lūpu krāsai, sākumā domāju "wow", kas par toni. Gluži tāds kādu latīņamerikāņu slavenība arī nēsātu, bet milzu bija mana vilšanās, kad šo toni uzklāju uz lūpām. Ja abas iepriekšējās lūpu krāsas bija vāji pigmentētas, tad šis vispār ir vizuālais apmāns. Klāt vēl ir zili un violeti atspīdoši mirdzumi, kas uzklājot vispār nav manāmi (šo gan uzskatu par plusu).
Uzklājot šo lūpu krāsu, jūs gaida nevis lillīgs tonis, bet gan fuksijas rozā (zemāk svači) tonis, kas bez lūpu zīmuļa uz lūpām uzvedas kā izsmērēta lūpu krāsa. Vismaz man izskatās tā, jo pašai no dabas ir izteikta lūpu pigments. Ja parasti lūpu krāsai pietiek ar diviem vilcieniem, lai iegūtu kāroto efektu, tad šeit, būs jāklāj 5 kārtas, lai iegūtu pamatīgu pigmentu. Tonis ir ārkārtīgi skaists, bet skatoties uz iepakojumu un efektu, tā ir vilšanās, jo lūpu krāsa dod toni kā lūpu balzams.
Nagu lakas tonis ir ierastais rudens ogu tonis, kas priekš manis nav nekas jauns. Savai ogu kolekcijai vēl viens sevis cienīgs nagu lakas tonis. Ir nedaudz kaprīzs uzklāšanā, bet var sastrādāties, vajag tikai pacietību.

Lai iegūtu šādas "intensitātes" toņus, klāju vairākas reizes
No K uz L: Naomi`s - Eva`s - JLo`s
Salīdzinot ar Letīcijas Pure Reds toni, kas iepakojumā tā arī izskatās kā uzklāts, zemāk ir Delicate Rose JLo lūpu krāsas tonis. Es domāju, salīdzinājums pats visu izsaka.
Pārbaudīju noturību JLo košajam tonim. Uz manām lūpām noturējās 4 stundas bez izmaiņām, vēlāk gan sāka sēsties rievās, smērēties (pat ar visu zīmuli) un pēc pusdienu ieturēšanas jau vairs neizskatījās tik labi kā sākumā. Man ārkārtīgi patīk šis fuksijas tonis, bet kāpēc nevarēja izveidot fuksijas krāsas lūpu krāsu, kas arī iepakojumā izskatās pēc fuksijas nevis tumša lillā toņa?

Zemāk attēlā lūpu krāsa ir uzklāta pa virsu tādas pašas krāsas lūpu zīmulim, jo bez zīmuļa šī lūpu krāsa izskatījās šausmīgi izplūdusi un kā noēdusies nost.
Kopumā jāsaka, ka priekš manis šī kolekcija ir vilšanās, jo neko tādu no L`Oreal nebiju gaidījusi. Lūpu krāsu pigments nav tik labs kā ierasts, jo gaišais tonis pamatīgi izceļ lūpu reljefu, bet tumšais tonis vizuāli liks iedomāties, ka tas ir pavisam cits tonis, lai gan varat sagaidīt maksimums fuksiju. Vienīgais prieciņš par nagu lakām, kuras noteikti iesaku paskatīties ja interesē kāds jauns tonis, lai papildinātu kolekciju.
__________________________________________________________
Produkti nopērkami veikalos Drogas, lielveikalos un U/V Stockmann
Cena - lūpu krāsas 12,29 €, nagu lakas 4,99 €

Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no L`Oreal Paris Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

10 comments:

  1. Re cik interesanti, es ar JLo toni krāsojos ikdienā, neklāju zīmuli arī savā atsauksmē nevienam no toņiem neizmantoju zīmuļus. Turas lieliski, klājas vienmērīgi. :) tonis arī pasakaini skaists :) re kā notiek, cik cilvēku tik viedokļu. Es savai lietošanai esmu izvēlējusies patreiz tieši L'oreal lūpu krāsu un man meitenes, kuras lieto arī Loreal lūpu krāsas tieši košos toņos arī izsakās atzinīgi :) pārējie toņi gan tiešām tādi ikdienišķāki un tiem noteiktimatrodamas alternatīvas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tumšas lūpu krāsas bez lūpu zīmuļa izskatās nevienmērīgi, bet ja tonis ir tāds ne īpaši pigmentēts, tad zīmulis obbligāti nepieciešams. :)
      Man krēmīgās lūpu krāsas ir tad, kad klājot tās ir tādā pašā pigmentā iepakojumā redzams un klājas kā sviests, tāpēc šīs lūpu krāsas man skatījumā nav nedz pigmentētas, nedz krēmīgas :)

      Dzēst
  2. Es arī neesmu sajūsmā par lūpu krāsām. Vilšanās. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vismaz neesmu es viena, kas nesaprot šīs lūpu krāsas :)

      Dzēst
  3. Bet koptēlā Tu tāda skaistule, un lūpu krāsa izskatās pasakaini (ļoti patīk, kad Tu liec bildes kā viss vizuāli izskatās). Man vienmēr ir patikušas kosmētikas sērijas, kad lūpu krāsai ir analoģiskas krāsas nagu laka, bet šoreiz laikam tikai nagu lakas ir ievērības cienīgas, konkrēti patīk Naomi nagu laka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ^_^ Šoreiz tiešām tikai nagu lakas ir ievērības cienīgas, jo saglabātas labākās L`Oreal tradīcijas. :) Naomi skaista nagu laka, pilnīgi noteikti ir vērts pievērst uzmanību!

      Dzēst
  4. Pilnīgi piekrītu tai meitenei kas iepriekš rakstīja, ka esi līdzīga Jaclyn Hill. Sākumā neticēju, bet salīdzināju un IR! Skaistule!
    Paldies par Tavu godīgo viedokli! Tādā mānīšanās no loreal puses ar to jlo toni. žēl, jo tieši tādi tumšu un lillā toni meklēju. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par komplimentu!
      Rakstot atsauksmes domāju no patērētāju viedokļa, ja man pašai būtu jāpērk, tad es būtu smagi vīlusies šajās lūpu krāsās. :) Vienmēr laipni!

      Dzēst
  5. Tev šis tonis piestāv ;)
    Mani pārsteidza krāsu nesakritiba, es nebiju gaidijusi tik rozaaa no tumšākās lūpenes, tāpēc uzklājot uz lūpām bik nošokējos ;) Nezinu vai gribēsies kādu nopirkt.. nav rozā periods ;)

    AtbildētDzēst
  6. Paldies!
    Jā, tieši tā ir mana lielāka vilšanās! Es, kad visiem rādu šo lūpu krāsu, netic, bet pamēģina un saprot, ka tas ir māneklis.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan