Mēneša atskaite - jūlijs

01.08.15

Pilnīgi neticas, ka teorētiski karstākais vasaras mēnesis ir paskrējis, lai gan tas vispār nebija ne tuvu karstam. Daudziem jūlijs pagāja atvaļinājumu garšā, bet manējais bija kārtīgs darba mēnesis, bet par to es nemaz nesūdzos. No universitātes pēdējo divu semestru atsākšanās ir palicis vien mēnesis, un jau tagad jūtu, ka nāks tas ne īpaši gaidīts.
Lai arī palicis tikai viens vasaras mēnesis, novēlu visiem kaut nedaudz vēl paņemt savu gabaliņu no vasaras, lai ir ko likt atmiņu albumā. Vienalga izbrauciens vai koncerts, ciemošanās pie draugiem vai radiem, vai vienkārši - sen kārots filmas vakars vai seriālu maratons, galvenais - lai emocionāli uzlādē!
Kā jau ierastajā tradīcijā, stāstu par favorītiem un izlietotajiem produktiem, bet jaunumi atpūšas, jo pagājušajā mēnesī to bija tik maz, ka kauns pat rādīt :D
Jūlija mēnesī man parādījās pieci favorīti par kuriem pastāstīšu arī nedaudz vairāk:
  • Lovea dušas želejas ar kokosriekstu dušas želeja - jau vairākas reizes rakstīju jūlijā par šo dušas želeju un atkārtošos vēlreiz sakot, ka tik unikālu kokosriekstu aromātu sen neesmu smaržojusi. Tā tipiskais aromāts pie kura tik ļoti pierasts praktiski nav jūtams, ja nu tikai pašā tālumā, pie beigu nots, bet primāri tas smaržo saldi, jā, bet pēc tāda kā ziedu nektāra. Pietam, lielais iepakojums ir parocīgs. Lietoju neskaitāmas reizes jau, bet nav pat izlietota līdz pusei. 
  • Faith in Nature dabiskas mitrās salvetes sejai - iepriekš ar šo zīmolu biju saskārusies vien matu kopšanas sektorā, bet toreiz ne pārāk labi sastrādājamies, tāpēc neko vairs nemēģināju līdz šim salvetēm, kas mainīja visu manu mitro salvešu dzīvi. Būs garāka atsauksmes, bet es esmu sajūsmā par šīm salvetēm. Tās ir delikātās, efektīvas un tik patīkami smaržojošas! 
  • Artdeco LE Here Come The Sun Bronzing Powder bronzeris (nr.4) - vakar rakstot par sava grima aktualitātēm jau stāstīju cik loti dievinu šo bronzeri, tāpēc vairāk neizplūdīšu garos tekstos, bet iesaku izlasīt to rakstu. 
  • Oriflame kosmētiskais sūklis dekoratīvajai kosmētikai - šajā mirklī jūs laikam pāršalc jautājums - kā tad paliek ar Beauty Blender? Ar BB viss ir kārtībā, vienkārši ilgstoši lietojot es saproti, ka man BB ātri nolietojās un 20 € lido vējā, jo pēc divu mēnešu regulāras lietošanas tie paliek cieti, neglīti un praktiski nelietojami, jo mazgāju es viņus katru reizi, lai putekļi neveido nekādus iekaisumus sejā. Šis Oriflame sūklis pie manis jau stāvēja kādu laiciņu līdz nolēmu pamēģināt un biju sajūsmā! Atzīšos - es šo dievinu vairāk kā BB. Tiesa, šo ir grūtāk mazgāt, tas ir nedaudz gumijotāks, bet pie uzklāšanas uzrāda tikpat labu sniegumu kā BB un pietam - nezaudē savu krāsu. Būs salīdzinošais raksts, apsolu! 
  • Gosh nagu laka (tonis 627 Pretty Ballerina) - nagu laka, kuru nēsāju uz kāju nagiem. Kombinācijā ar Layla Brilliant Due virskārtu turās 4 nedēļas (labāk nekā Gelish) bez jebkādām izmaiņām. Tonis lieliski akcentē akurātumu un neitralitāti. Pluss, piestāv nēsājot jebkurus atvērtus apavus.
Tagad laiks iepazīties ar melnbalto izlietot produktu "armiju"
  •  Dove Intensive Repair dziļas iedarbība kondicionieris - esmu izlietoju, ja nemaldos, jau trīs iepakojumus ar šo kondicionieri un vēl aizvien uzskatu to par labāko atklājumu saviem matiem. Katru reizi pēc lietošanas mati ir zīdaini, maigi, viegli ķemmējami. Grūti teikt vai tagad to iegādāšos, jo ir jāpalieto daži citi, bet domāju, ka pirkt es viņu pirkšu vēl noteikti!
  • Ceano Cosmetics Smell of Flowers sāls skrubis ķermenim - tāds kārtīgs raupjš skrubis uz eļļas bāzes, kas noteikti atstās eļļas kārtiņu uz ādas, bet to viegli noņemt ar dušas želejas palīdzību. Es viņu bieži nelietoju, jo viņš lieliski eksfoliēja atmirušās ādas šūnas, ka pietika uz vairākām nedēļām. Iepakojumu izlietoju piecās reizēs. Vai pirkšu atkārtoti? Ja man vajadzēs tādu kārtīgu raupju skrubi, jā, noteikti!
  • Dove Purely Pampering dušas želeja ar pistāciju krēmu un magnoliju - man šis aromāts liekas par saldu, lai gan ir brīži, kad šādi aromāti vienkārši prasās. Pirms nedēļas rakstīju par savām šī brīža mīļākajām Dove dušas želejām. Raksts šeit. Nākotnē turpināšu pirkt vēl Dove dušas želeja, jo tās ir manas visu laiku mīļākās.
  • Nivea Angel Star antiperspiransts - šis ir klasika. Vienīgais laikam no daudzajiem, kas ir uzdevumu augstumos. Tiesa, tam klāt ir aromāts, kas varētu likt traucējošs, bet esmu ievērojusi, ka līdzi netiek ņemtas smaržas, bet ir sanācis vairāk pasvīst kā gribētos, tad tas dezodoranta aromāts, pamatīgi glābj situāciju. Tātad - pirkšu atkārtoti.
  • Lush So White dušas želejas miniatūra - drīz jau būs gads riņķī (oktobrī), kad saņēmu lielo kasti ar Lush Ziemassvētku lietiņām testēšanā, bet tā arī lielākā daļa tur stāv tumšajā kastē un krāj putekļus, bet šo es nolēmu izlietot un nenožēloju, jo lai arī So White aromāts ir tipisks ābolu Fairy aromāts, vasarā man tas ļoti iepatikās. Ziemā man patīk siltāki aromāti, tāpēc vasarā tas aizgāja uz urrā! Ja būs pieejams vēl kādreiz - noteikti pirkšu!
  • Planeta Organica augļskābju gēls pīlings sejai - šo es lietoju ļoooti ilgi, bet katru reizi tas pierādīja savu efektivitāti. Pagaidām nezinu vai pirkšu atkārtoti, jo lietoju Madara Peel masku, kas dod tādu pašu efektu, bet nākotnē varētu būt, ka atgriezīšos pie šī.
  • Pien- Dairy Spa putas sejas attīrīšanai - labākais, ko šogad esmu atklājusi, tāpēc noteikti izlietošu savas Nivea putas un atgriezīšos pie šīm lieliskajām putām.
  • Bourjois CC cream kosnīleris - lietoju teju divus gadus (no 2013. gada novembra) un varu teikt, ka brīžiem tas man ārkārtīgi patika, bet es viņu nekad tā nebiju lietoju katru dienu, tāpēc varu secināt, ka kaut kas man līdz galam viņā nepatika. Sedzamība laba, noturība arī laba, bet kas bija tas sliktais, tā arī nesapratu. Vairāk tās bija neitrālas jūtas.
  • Catrice Prime and Fine ūdensnoturīgs pūderis - daudz nav ko piebilst kā tikai - rezerve jau stāv plauktiņā. 
  • Artdeco acu ēnu bāze - lai arī cik ļoti man patīk šī bāze, tā viņās izžūšana mani kaitina. Ir cilvēki, kas saka, ka viņas nemaz tik traki nežūst, bet man principā jau kopš gada sākumā tā klājas klekšiem un netur vairs tik labi ēnas kā sākumā, lai ar viņu esmu noslīpējusi savas prasmes.
  • Nivea lūpu balzams  - šis lūpu balzams tehniski ir paredzēts vīriešiem, bet reāli šis ir viens no nedaudzajiem balzamiem, kas dod vēlamo barošanas efektu lūpām. Noteikti pirkšu atkārtoti!
  • Kiehl`s Lip Balm lūp balzams (nav iekluvis attēlā) - lielisks lūpu balzams, ko pilnīgi noteikti došos pirkt atkārtoti, jo tas lieliski mitrina un mīkstina lūpas. Kopš lietoju šo nav bijušas problēmas ar sasprēgājušām lūpām. 
No jūlija mēneša notikumiem, ko varu vēl pieminēt bija piedalīšanās Cosmo sadaļā Atzīšanās. Bija interesanti atcerēties savu vienu no neveiklākajiem atgadījumiem, lai par to pastāstītu citiem.

No mūzikas sektora noteikti turpināšu runāt par Prāta Vētras "7 soļi svaiga gaisa" albumu. Klausos nonstopā jau trešo mēnesi un nevaru beigt sajūsmināties un dziedāt līdzi! Ļoti gribēju tikt uz Jelgavas koncertu, bet manii biedri ar kuriem dodamies kopā teju uz visiem pasākumiem, devušies pasauli aplūkot, tā kā atliks mums iet vien uz Rīgas koncertu!

Kāds ir jūsu lielākais plāns, ko varētu vēl paveikt līdzi septembrim?

&z

11 comments:

  1. Madaras pilinga maska man īsti nepatika, nu nav jau tā ka nepatīka, bet rezultātus labākus pamanīju tieši ar planetas organika produktu, sajūta, ka viņš ir stiprāks.. madaras skābītes likās ļoti vieglas.. varbūt es kļūdos..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es Madara Peel vispār lietoju ļoti minimāli, bet pēc Planeta Organica lietošanas, ir tā, jā, ka efekts ir mazāk jūtams. Peel vairāk rūpejas, lai nedaudz gaišinātu ādas toni un izlīdzinātu toni. :)

      Dzēst
  2. Man kādu laiku atpakaļ bija Oriflame sūklis - patika, tikai no biežās mazgāšanas ļoti ātri saplaisāja, bet maksā mazas naudiņas, tādēļ uzreiz var iegādāties vairākus :) Gribu izmēģināt Pien putas, jo tik atzinīgi par viņām izsakies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bet zini, kad sāk plaisāt un paliek akmens cietumā Beauty Blender par 19 €, tad tik tiešām paliek žēl. :) Man kopumā ir trīs Beauty Blender, gribēju vēl ceturto, bet tad pamēģinot Oriflame, es sapratu, ka lai kalpo īsāku laika posmu, lai ir gumijotāks, bet galvenais, ka dod tādu pašu efektu. Un efekts ir, tāpēc šajā gadījumā Oriflame uzvar. :)
      Ar Pien- putām ir interesanti. Tas varbūt nav tik samtainas kā ķīmiskās, jo uzklājot uz sejas pārvēršas par tādu kā sūkalu šķidrumu, bet viņas lieliski noēd kosmētiku un pats galvenais, ka mitrina sejas ādu, jo pēc lietošanas sejai nav velkoša sajūta,tā ir maiga un piepildīta!

      Dzēst
  3. Tas Nivea dezodorants nav atrodams veikalos pēdējo laiku(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, tas nu būtu slikti, ka pazust no sortimenta! Lai gan, atceros šai sērijai bija spreja formāta šis dezodorants un to arī jau pirms gadiem noņēma nost. Laikam šim seko tāds pats liktenis. :(
      Žēl, bet paldies liels par ziņu!

      Dzēst
  4. Jocīgi, ka tev tā iet ar BB. Es savu iegādājos marta sākumā - mazgāju pēc katras lietošanas reizes un viņš, ja neņem vērā krāsu, ir teju tieši tādā pat stāvoklī kā sākumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tagad arī sāku BB aktīvi lietot un viss štokos :) Kā jau rakstīju, man Oriflame sūklis sāka irt. Acīmredzot, šiem produktiem mēdz būt brāķi. Es pa,anīju, ka BB krāsojas tikai, ja mazgā ar tām BB ziepēm, ar citiem līdzekļiem viss ok.

      Dzēst
    2. baigi interesanti! Man galīgi neglīts izskatās, bildēs varēs apskatīties rakstā, ko pavisam drīz publicēšu :)
      Es mazgāju ar Barbara Hoffman ziepēm, attīra lieliski, bet krāsu arī ēd laukā :)

      Dzēst
  5. Kur var iegādāties Dove kondicionieri? Veikalos neesmu manījusi..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu vairākkārtīgi esmu redzējusi veikalos Drogas un pavisam lielajos lielveikalos - Prisma, Rimi un Maxima. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan