Pirmā iepazīšanās: Rituals ķermeņa un roku krēmi

01.06.15

Burtiski nesen Rituals vēra savu pirmo veikalu Latvijā un diemžēl šajā priekā nevarēju piedalīties, jo laiks nebija īsti izdevīgs, bet toties man ir liels prieks pašai beidzot pirmo reizi iepazīties ar Rituals kosmētiku. Rituals man asociējas ar kosmētiku, kas ne tikai kopj ķermeni, bet arī uzlādē mentālo stāvokli un tā arī, jo Rituals filozofija ir, ka "Laimi var atrast mazās lietās: tā sākas, kad jūtamies labi iekšēji, baudot prieku, ko sniedz vienkāršas lietas." Katrai līnijai ir specifisks, neierasts un austrumniecisks aromāts, kādu iespējams atrast citiem zīmoliem nevarēs, bet šajā rakstā es piedāvāju pirmo iepazīšano ar Rituals ķermeņa krēmu no Sakura sērijas un Ginkgo's Secret roku krēmu/ balzamu.
Ginkgo`s Secret balzams sausām vai ļoti sausām rokām ar ženšeņu un gingo biloba (10 €)
Roku krēmam ir ļoti kompakts un ērts tilpums, 75 ml, kas lieliski ietilsp jebkurā rokassomiņā. Iespējams ne teātra tipa somiņā, tomēr lielākās pavisam noteikti. Krēmam ir viegls, patīkams aromāts. Ļoti tāds ar pļavu un uzlējumiem saistīts. Vismaz tās ir manas pirmās asociācijas.
Pēc tekstūras krēms tiešām ir kā balzams, tomēr tāds biezs balzams. Es parasti iedomājos, ka balzami ir viegli un plāni, tomēr šis tāds nav. Uzklājot uz rokām var just tādu izteiktu krēma kārtu, tāpēc lietojot šo krēmu nebūs īsti iespējams uzreiz pēc tam ķerties pie papīriem vai braukt pie stūres, jo plaukstas slīdēs. Sausām rokām tas noteikti patiks, un pieļauju domu, ka pat nebūs tik ļoti jūtams, bet man ar diezgan normālām plaukstām, jāsaka, ir nedaudz pa treknu priekš šī perioda, tomēr atstāšu ziemai - tad noderēs.
Magic Touch Cherry Blossom &Rise Milk barojošs, uzputots ķermeņa krēms (15.50 €)
Uzreiz teikšu, ka pēc nosaukuma "ķiršu ziedi un rīsu piens" nodomāju, ka šis  aromāts nebūs priekš manis, bet domas tik strauji mainījās itin par visu. Lai arī iepakojumā ir 200 ml, burciņa nav ne pavisam smaga un tas ir tik parocīgs cik iespējams mājas apstākļos. Skatoties uz šādu iepakojumu, ir prieks to turēt uz savas zieķu skapīša.
Aromāts noteikti nav visiem, tomēr manam kaprīzajam degunam, kas dievina tikai diezgan specifiskus salikumus, ne tīrus aromātus, šis liekas kaut kas vienreizējs. Aromāts ir salds, atgādina austrumu gardumus, tomēr aromāta "zaļums" balansē šo saldumu un padara to par tik ideālu aromātu. Šeit gan neliela atkāpe, es esmu no cilvēkiem, kas nevar ciest ne saldus, ne svaigus aromātus. Tomēr kombinācijā tie ir lieliski.
Uzklājot uz ādas tik tiešām var just šo uzputoto formulu, kas burtiski kūst uz ādas, lai arī skaitās ļoti barojošs. Pēc uzklāšanas tas absorbējas ātri, bet liegu krēma kārtiņu var just, un man jau liekas, ka ķermeņa krēmiem tā arī ir jābūt.
Pats labākais ir tas, ka lietojot uz nakti pēc dušas vai vannas, vēl nākošajā dienā vannas istabas smaržo pēc šī krēma, pidžama un sega arī. Aromāts ir ļoti interesants un atmiņā paliekošs, lai gan neraksturīgs man, tomēr es labprāt gribētu šāda aromāta smaržas vasaras sezonai.
Jasmin Delight tēja maisiņos (4.50 €)
Man kā tikai tējas lietotājai šis bija interesants atklājums, ka Rituals piedāvā arī tējas. Zaļā tēja jau sen ir zināma ar antioksidantu vērtībām, bet jasmīnu tēja ir gara un relaksācijas uzturētājs.
Iepakojumā ir 20 tējas maisiņi, kas tādām kārtīgām tējas dzērājam pietiks vien uz divām nedēļām, tomēr ir vērts pamēģināt kaut ko citu. Es vairāk gan ikdienā lietoju tikai kārtīgu melno tēju, tomēr šad un tad kūres veidā lietoju tikai 100% zaļu tēju un ik pa laikam lietoju arī zaļo tēju. Tiem, kas jautāsiet vai šai tējai ir tā jasmīna īpatnēja piegarša, kas tik ļoti daudziem nepatīk, nē, šai tējai tāds nav. Lai arī nekas kaitīgs šeit nav kā tikai īstās tējas lapiņas bez putekļiem un nez kā cita, tās piegaršas nav.
Šobrīd šo tēju lietoju no rītiem un vakaros pirms gulētiešanas, kad jūtu, ka prāts ir nemierīgs, tomēr vasaras periodam, lai tējas dzērājiem nav jālieto stiprā artilērija (melnā tēja), iesaku palietot periodiem zaļo tēju, ļoti labu uztur vielmaiņu un imunitāti.
Kopumā jāsaka, ka mana pirmā iepzīšanās ar Rituals produktiem ir vairāk kā veiksmīga, jo visi prdukti izrādījās patīkams pārsteigums. Tomēr no visiem trīs produktiem visvairāk vēlos paslavēt un likt pirmajā vietā tieši ķermeņa sviestu, ko lietoju vienā lietošanā kopš pirmās reizes.
Es noteikti zinu, ka atgriezīsos pie Rituals produktiem, jo tie ir ļoti unikāli tieši aromātā un izpildījumā, kas mani ārkārtīgi priecē, tāpēc, ka bez šīs Sakuras sērijas ir vēl arī citas ne mazāk lieliskas sērijas.

______________________________________________________
Rituals produkti nopērkami t/c Riga Plaza veikalā
Vairāk informācija: Rituals Cosmetics Latvia

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Rituals pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

11 comments:

  1. es dzeru tikai zaļo tēju (nu, ja galīgs izmisums, tad melno), tāpēc noteikti iečekošu šo - sakārojās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteiktui paskaties! Es kādu kārbiņai aiziešu pakaļ, kad tikšu uz Riga Plaza. Vēl varu ieteikt nenormāli garšīgu piparmētru tēju no Lipton. Man Lipton tējas nekad nav garšojušas, jo liekas, ka tur tikai smiltis sabērtas, bet jaunajos iepakojumus, tā kaut kādu uber sērija, kas daudz kur nav nemaz pieejama, bet piparmērtu un oriental versija ir vienkārši debešķīgas! Tējas mīluļiem iesaku!
      http://www.birojs.lv/catalog/158/1003
      http://www.birojs.lv/catalog/158/1002

      Dzēst
  2. Es Ziemassvētkos draudzenei kāreiz uzdāvināju šo ķermeņa sviestu, kā arī tēju - viņai ļoti patika un garšoja :) Tagad zināšu kādā virzienā skatīties, ja vajadzēs super barojošu roku krēmu, jo ziemā bez tādiem neiztikt. Vai viņš ir barojošāks par Kinetics Rich Cream?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, Kinetics sasūcas rokās un ar laiku pazūd pavisam, bet šis ir ilgu laiku jūtams, tāds kā ar samta cimdiem šķiet.
      Pirmajās sajūtas viņš šķiet ir barojošāks, tomēr ilgtemriņā labāks ir Kinetics tomēr, jo tas ir riktīgs sausas ādas glābējs! :)

      Dzēst
  3. Pagaidām gan esmu lietojusi vien 3 produktus no viņiem, bet visi man ir patikuši :)
    Būs jāpievērš lielāka uzmanība tējai, kaut kā vienmēr gāju garām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani pašu šobrīd ļoti interesē dušas eļla un kāds skrubis, jo gribas tādu raupju, bet atspirdzinošu skrubi :)

      Dzēst
  4. Man ķermeņa krema bundulis beigsies, ļoti patīk, viegls, mitrinošs un aromāts tiešām ir pasakains. :) roku krēms man ar ir- nav pa rokai precīzi nepateikšu vai šis pats, bet smarža dievīga un lietošanas ziņā ar izcils! :) ļoti mīkstina roku ādu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jūtu, ka šis arī viens no maniem nedaudzajiem, kas izlietoti pa līdz beigām tā nemainot uz nevienu citu. :)

      Dzēst
  5. Esmu vairāk nekā sajūsmā par šiem produktiem. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai ne! Produkti ir vairāk kā labi! :)

      Dzēst
  6. Man ir rīsu piena un ķiršu ziedu putojošā dušas želeja - tiešām, aromāts relaksējošs un kopumā patīk šis putu želejas koncepts. Izskatās, ka būs vien jāveido šī aromāta komplekts, jo ķermeņa krēms izklausās varen kārdinošs. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan