Pārskats: RevitaLash Advanced skropstu kondicionieris/ serums

22.06.15

Lai arī no dabas man ir diezgan labas skropstas un pēdējā laikā, kuras ir labi atkopušās, man patiktos ja tās būtu vēl garākas un stiprākas. Viens no efektīvākajiem līdzekļiem RevitaLash, kurš ir atzīts vairākkārtīgi kā labākais līdzeklis priekš skropstu ataudzēšanas, diemžēl izrādījās priekš manis pārāk efektīvs.
Lai neskrietu notikumiem pa priekšu, vispirms nedaudz vairāk pa šo brīnumlīdzekli.
RevitaLash – ir pārsteidzošs barojošs līdzeklis skropstām, ko izstrādāja ārsts-terapeits priekš savas sievas, kas zaudēja skropstas dēļ ķīmioterapijas. Unikāla formula palīdzēs Jums iegūt brīnumainas skropstas, kas būs garākas, biezākas, tumšākas un kuplākas!
Līdzekļa sastāvā ietilpst:
1. Vitamīns B5 (Pantenols) – tam piemīt dziedējošas, barojošas un stiprinošas īpašības;
2. Hlorfenezīns – efektīvs līdzeklis pret baktērijām un sēnītēm;
3. Fenoksietanols – tam piemīt attīrošas un antibakteriālas īpašības;
4. Nātrija hlorīds – padara līdzekļa sastāva konsistenci maigaku un piemērotāku uzklāšanai;
5. Vitamīns C – citrusaugļu dabīgais ekstrakts, kuram piemīt antioksidanta īpašība, kas atjauno šūnas un kontrolē ādas PH līmeni;
6. Disodium fosfāts – tam piemīt pretalerģijas un pretiekaisuma iedarbība;
7. Bioloģiski aktīvo komponentu (BAK) savienojums - atslābina un samazina acu ābola muskuļu tonusu, noņem apsārtumu un sāpes ap acīm, acu dzeloņainumu, diskomfortu, smaguma sajūtu un spriedzi, normalizējot iekšacu spiedienu. Turklāt tas arī stimulē „guļošu folikulu“ augšanu, kuru mums ir ap 40%, un aktivizē skropstu augšanu.

"RevitaLash ir maiga konsistence, hipoalerģiska formula, un to var izmantot pat visjūtīgākajās acu zonās. Tas ir piemērots cilvēkiem ar pastāvīgu acu spriedzi, kas saistīta ar profesionālo darbību (darbs pie datora vai ar maziem objektiem, uc), kam ir profilaktiska ietekme uz slimībām, kas saistītas ar glaukomu." (amarina.lv)
Ražotājs optimāli iesaka to lietot vienu reizi dienā, klājot līdzīgi kā mitro acu līniju. Tas ir brīvi lietojams kā uz augšējām, tā uz apakšējām skropstām, tomēr nav ieteicams, ka tas iekļūst acīs. Var lietot ja ir veikts arī permanentais grims, ja ir pieaudzētās skropstas, un pat pirms skropstu tušas uzklāšanas.

Es zināju, ka man ir ļoti alerģiskas acis pret kosmētiskajiem līdzekļiem, tomēr šis ir viens no atzītākajiem produktiem un nebūtu nekad iedomājusies, ka priekš manis tas būs tik agresīvs.
Serumu pamēģināju pagājušās sestdienas (20.06.) vakarā un pirmais, ko pamanīju bija tas, ka pēkšņi man abām acīm stipri saplaisāja acs ābols sīkos, smalkos kapilāros. Nesapratu, tomēr nodomāju, ka tas dēļ citām vainām, jo acīs šis serums nenokļuva.
Līdz nākošās dienas rītam. Atverot acis es sajutu tikai vienu - man svilst acis un paskatoties spogulī, es pārbijos. Pirmajā bildē jūs redzat tikai super apsārtušas acis, tomēr papildus tam man abām acīm acs āboli bija pilnībā saplaisājuši. Mājinieku sabijās no redzētā.
Tomēr uz to es operatīvi reaģēju un iepilināju acu pilienus, lai apsārtums pazūd. Turpmākais darbību plāns arī bija skaidrs, jo mājās rezervē turu savu acu smēri un šajā situācijā bez tās es nezinu kā tas viss būtu beidzies.
Vidējā attēlā jūs redzat jau apsārtuma samazināšanos, jo nācās izdzert suprastīna tableti un sasmērēt kārtīgi ādu ap acīm. Sūrstēšana un apsārtums ilgi nepārgāja, bet pampums pazuda gan.
Apakšējā bildē jūs redzat jau šīsdienas rīta rezultātu. Man izdevās 24 stundu laikā ar aktīvu cīņu tikt vaļā no briesmīgā skata.
Šoreiz es varu pateikt, ka sveikā tiku cauri, jo ja man nebūtu pa rokai manas smēres, ko klāju katru reizi pēc neveiksmīgas acu krēma testēšanas un atopiskā dermatīta ārstēšanai, tad šis "pasākums" man ieilgstos visu Jāņu garumā. Šodien gan plakstiņi ir vēl nedaudz jūtīgi, tāpēc vairākas dienas turpināšu lietot ārstniecisko krēmu.

No kā konkrēti man bija alerģija? Droši vien no kāda aktīvā komponenta seruma sastāvā, jo no putekšņiem man nav alerģijas un neviens jauns kosmētiskais līdzeklis netika lietots, bet pārējie jau lietot vairākus mēnešus un nebija problēmu.

Lai arī man gāja tik bēdīgi, es nesaku, ka serums ir slikts, es domāju, tas ir ļoti efektīvs, bet priekš manis pārāk stiprs komponentu ziņā. Lūdzu, nedomājiet, ka šī ir anti reklāma šim produktam, es vienkārši dalos savā pieredzē. Protams, es saskumu un biju ļoti dusmīga, jo tika apsolīts, ka ir hipoalerģisks un der pat jūtīgām acīm, pat sastāvs ir ok, tomēr man aboslūti neder, un es domāju tam daudzi piekritīs. Man pat vairs nemetās alerģijas uz acīm jau pusotru divus mēnešus kopš atradu lielisku acu krēmu.

_________________________________________
RevitaLash nopērkams Amarina.lv internetveikalā
Cena - 29.99 € (1 ml)
Vairāk informācija - AmarinaLV 

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Amarina.lv pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Oi, piedod, bet Revitalsh ir monstrs veselīguma ziņā. Tikko no Polijas mums bija trenere un stāstija par sastāvu, kurš ir vairāk bīstams kā labs. Produkts ir super efektīvs- skropstas aug griezdamās un ļoti ļoti garas- tas gan ir fakts. Es gribu viņu iegādāties un pamēģināt uzacīm :)) jo Talika man bija perfekts skropstām, bet uzacīm nedaudz par vāju :)
    Labi gan ka savedi visu tik ātri kārtībā- nebūtu foši svētkus sagaidīt ar sarkanām ačtelēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es revitaLash gribēju pamēģināt, jo ilgstoši sekoju līdzi kā viena youtubere viņu lietoja un tā slavēja un neminēja ne vārdu par kaut kādu alerģiju. :)
      Man prieks, ka daudzas zina par šo monstru( sastāva ziņā) un apdomās vai ir vērts mēģināt, jo man tas tik viegli nebeidzās.
      Lai arī liekas, ka ir daudz labāk, tik un tā plakstiņi ir sarkani un patiesībā, apsveru, ka man šis ir jāatrāda arī dermatoloģei :)

      Dzēst
  2. Tiešām ieinteresēji!:) Man no kosmētikas parasti nekādu alerģisku reakciju nav, tāpēc laikam noriskēšu un pamēģināšu to serumu. Kas zin, varbūt palīdzēs arī izraustītajām uzacīm? Man protams, žēl, ka tev tā iznāca, jūtu līdz. Marija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Marija, ja esi pārliecināta, ka alerģiju nav, noteikti pamēģini, jo visur kur redzēts efekts, tas ir tiešām wow!
      Es domāju uzacīm, nebūs arī tik kaitīgi kā acīm :)
      Viss kārtībā! Vienkārši šī man būs gala mācība, lai beidzot samierinātos, ka vairs nedrīkstu tik brīzi mēģināt visus acīm paredzētos kopjošos produktus :)

      Dzēst
  3. Es daudz kur atsauksmēs esmu lasījusi,ka tā alerģija sākumā ir,citiem vairāk/citiem mazāk,bet ir.Pati baidos riskēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, kā, protams, pretreakcija tik spēcīgam līdzeklis būs un ja Tu saki, ka ir sākumā daudziem, tad man liekas tas nav normāli. Tomēr tās ir acis un cik daudz ir lasīts par gadījumiem, kad šādi produkti bojā redzi un vēl ko citu, man liekas nav tā vērts riskēt :)
      Uzacīm, jā, bet acīm, nu nezinu :)

      Dzēst
  4. huh. traki!Jūtu līdzi un ceru, ka acīm nebūs nekāda kaitējuma, bet skaidrs ir tas, ka tad man tiešām nevajadzētu riskēt un mēģināt šo līdzekli..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, acīm nav nekāds kaitējums radies. Apsārtums ir veiksmīgi pārgājis un pagaidām neko vairs nemanu sliktu :)

      Dzēst
  5. wow.. trakums - tāda reakcija. Tiešām ir vērts padomāt vai lietot šo līdzekli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teikt,ka vērts stipri padomāt ja ir izteikti alerģiskas acis, citādi, man jau liekas, ka var lietot un kaitējuma nebūs :)

      Dzēst
  6. Cien.Zanda!
    Ļoti žēl ka jums sanāca šāda negatīvā pieredze ar RevitaLash. Mēs no savas puses ļoti atvainojamies par šo situāciju. Visi cilvēki ir dažādi un nekad 100% nevar būt pārliecināts par kaut kādu individuālo organisma reakciju. Preparāts tiešām ir diezgan stiprs, un varbūt, zinot, ka acis ir tik jūtīgas, nevajadzētu pat mēģināt. Sārgiet sevi! Kā RevitaLash oficiālie izplatītāji , apsolam, ka informācija nonāks līdz RevitaLash ražotājiem un ceram arī saņemt no tiem komentārus par iespējamām alerģijas avotiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par šo ziņu, es to ļoti novērtēju, un neuzskatu arī Jūs kā vainīgos šajā situācijā. :)
      Turpmāk diemžēl tiešām nelietošu, jo šoreiz beidzās viss labi, tomēr uz priekšu lietojot var būt visādi. Es noteikti gaidīšu ziņu ar komentāriem no ražotāju puses. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan