Pārskats: Kiehl`s Precision Lifting & Pore - Tightening koncentrāts/ serums

12.06.15

Man jau šķiet, ka grumbiņas, vienalga vai tās ir atblāzmas no mīmikas līnijām vai jau kārtīgām iedobēm, tās biedē, jo liek domāt par gadiem un lēno novecošanu, kas lēnam ir tikai līdz vienam mirklim. Tomēr, kad sākam tā uz sevi kritiski skatīties bez mīmikas līnijām,kas radušās no laimīgiem dzīves mirkļiem un smiekliem, mēs redzam, iespējams, arī nevienmērīgu ādas toni un poras, kas vairs nav tik savilktas un stingras. Tieši šīm problemām testēju interesantu serumu no Kiehl`s sortimenta un vēlējos noskaidrot vai tiešām ir atradoms kāds līdzeklis, kas risinās šīs samilzušās raizes sieviešu vidū.
Šis serums ir no Kiehl`s Dermatologist Solutions līnijas, kas, manuprāt, ir viena no efektīvākajām, tāpēc, ka visi produkti ir klīniski testēti, tātād - noteikti sniegs efektu.

Ko sola ražotājs? Ražotājs apgalvo, ka šis serums sniedz manāmu liftingu sejas un kakla ādai, savelk un likvidē poras, līnijas un grumbas, un definē sejas kontūras.
Vispirms jau jāsaka, ka oriģināli šis produkts optimālākais ir lietošanai no 40 gadiem un lasot arī atsauksmes un klientiem, kuriem ir 45+ visi vērtējumi sasniedz piecas sirsniņas, jo kā vairums apgalvo, ka tas ir mainījis visu skatienu sejā, savilcis poras un minimizējas dziļās grumbas.
Pirms es sāku kaut ko minēt savā kontekstā, vēlos atrunāt to, ko šajā gadījumā nozīmē samazinātas poras. Lietojot šo serumu jūs nesamazināsiet poru izmērus. Nē. Un patiesībā, par to aizmirstiet, ja esat jauna, kurai pašai skaisti vēl sejā ir elasticitāte un jaunība, kā arī man, jo taukainas ādas īpašniecēm paplašinātas poras ir tikai tā iemesla pēc, ka sebums izdalās stiprāk un to mainīt nav iespējams, ja tikai hormonu līmenī.
Šajā gadījumā lietojot 40+ gados šo serumu, tā kā āda vairs nav tik atsperīga un elastīga, tad līdz ar to, poras arī sāk slinkot un noslīdz, gluži kā krūtis gravitācijas ietekmē, tāpēc sniedzot to liftingu sejai, tiek paceltas poras un tās savelkās, jo nav nokarājušās pankūciņas vairs.
Pievienoju reklāmas mazu video par šo serumu priekš vizualitātes:
Runājot jau par savu gadījumu, teikšu tā, ka man līdz šo sāku lietot biju pārliecināta, ka man nav dižu problēmu, ko vajadzētu labot, tomēr, kad redzēju pirmo uzlabojumus, arī es sapratu, ka tomēr ir nepieciešams nedaudz pielabot tās smalkās "prieka līnijas".
Pats serums pēc konsistences ir ļoti viegls un atsvaidzinošs, jo uzklājot uz sejas nedaudz atvēsina, gluži kā ar piparmētru ekstraktu. Ražotājs iesaka, to optimāli lietot divas reizes dienā, izvairoties no acu zonas, jo acīmredzot var super jūtīgām acīm izraisīt alerģiskas reakcijas, tomēr, es lietoju pa visu seju un arī ap acīm, bet problēmu nebija. Tas ir lietojams zem jebkura cita sejas krēma vai viens pats.
Savā gadījumā es to lietoju zem SPF krēma un teikšu, ka tas lieliski sadarbojas ar jebkuru citu krēmu. Tas ir tik nemanāms un maigs uz ādas, ka pat piemirstās, ka tur pirms brīža bija lietots serums.

Runājot par efektu, zemāk var redzēt, iespējams, ne tik objektīvu efekta salikumu, tomēr šeit ir pierādījums tam, ka zem acīm man bija tādas diezgan jau nesmukas līnijas un tieši pēc tā attēla ieraudzīšanas, sapratu, ka ir jāsāk lietot šis serums un tā jau pēc mēneša (pa labi attēlā) var redzēt, ka rezultāts ir redzams. Bez šīm līnijām ap acīm, nedaudz dziļākas grumbam man jau bija redzamas uz pieres, jo ar savu plato pieri mīmikas veidoju jau gadiem ilgi, bet tagad no negluda veļas dēļa, grumbas tagad izskatās tik liegas kā spalvu mākoņi debesīs. Tātad secinājums – efekts ir!
Pietam, paralēli novēroju, ka sejas āda izskatās daudz veselīgāka un mundrāka.
24.04. - 27.05.
Vai es teiktu, ka priekš manis šis ir pa stipru produkts? Es domāju, ka nē, ja to nelieto visu laiku, protams. Mana mamma, kas tieši attiecas šajā mērķauditorijas grupā, pagaidām to nav lietojusi, jo lieto visu citu un nevēlas miksēt lietas kopā, tomēr pieļauju domu, ka viņai šis serums arī ļoti patiktu, jo kā nekā tas taču ir Kiehl`s – viens no nedaudzajiem zīmoliem, kuru produkti tik tiešām strādā. Tieši par Kiehl`s un tā labajiem produktiem runāju ar savu prakses vadītāju, kas iepriekš lietojusi tikai profesionālo kosmētiku, pamēģinot Kiehl`s bija pārsteigta par efektivitāti, ko iepriekš viņai tikai sniedza, piemēram, zīmols Maria Galland.

Kopumā jāsaka, ka produkta priekš manis izrādījās tāds, kas ļāva atgriezties pagātnē, kad grumbiņu un mīmikas līnijas vēl nebija, likvidējot uzkrītošās mīmikas grumbas uz pieres un līnijas ap acīm. Tā kā mana sejas āda un līdz ar to poras nav noslīdējušas, tad ar tām bija mazāka izrēķināšanās Kiehl`s stilā, bet visā visumā – sejas āda ir apmierināta ar rezultātu, kas tagad redzams atspulgā.

Pusotra mēneša laikā izlietoju pusi no seruma tilpuma (kopā 50 ml), bet šobrīd to vairs nelietoju, jo vēlamo efektu esmu sasniegusi.

_________________________________________
Kiehl`s produkti nopērkama U/V Stockamnn
Cena - ~ 59 €
Vairāk informācija - Kiehl`s Latvia


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Kiehl`s pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva/ video no pakalpojuma youtube.com

8 komentāri:

  1. Nu re kā, atradi pielietojumu :) Es savējo nodevu mammai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kaut kā sākumā domāju, ka nederēs, bet re, tiešām, beigās tīri labi noderēja :)

      Dzēst
  2. lietoji arī ādai ap acīm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atsevišķi ap acīm nsmērēju, tomēr tā pa visu seju, arī acis skarot. :) Pārliecinājos, ka no Kiehl`s produktiem acis netrako :)

      Dzēst
  3. interesanti cik ilgi efekts tureies,
    ta periodiski varetu lietot

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. efekts ir jāturās ilgi, jo tas klīniski pārbaudīts produkts, kas tiešām veic ādas uzlabošanos, tāpēc problēmām ar ātri pārejošu efektu nevajadzētu būt :)

      Dzēst
  4. Izklausās un galvenais izskatās tiešām pārliecinoši! Par laimi, vēl neesmu mērķauditorijā, bet nekad nevar būt par vēlu! Neliels ieteikums nākotnei, skatoties bildes radās bažas - zeme un sejas āda neraisa labas asociācijas, bet galvenais, ka produkts tiešām strādā! :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu, tomēr bildes vairāk veidoju uz emociju un reprezentācijas līmeni, nevis ar asociatīvu un kognitīvu. :) Priekš manis bildes ir attēls un viss, šeit galvenais uzsvars ir uz rakstīto. Un vispār, uz rakstīto balstās mans blogs.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan