No Latvijas daiļumiem: Ceano Cosmetics skrubis ķermenim un krēms rokām

04.06.15

Dažkārt ir sajūta, ka lietojot visus mass market populārākos produktus, esmu aizmirsusi par to, kas tiek ražots tepatās, pie mums, dzimtenē. Ir zināmi, protams, vairāki iecienītākie, tomēr daudzi no Latvijas zīmoliem kaut kā nedzirdēti un neredzēti. Viens no zīmoliem, kas, iespējams, daudziem nebūs zināms, bet varbūt kā man - būs zināms, bet ne reizi lietots, ir Ceano Cosmetics, kas produktos liek iekšā visu to skaisto un izmantojamo, kas ir atrodams Latvijas zemītē, dažkārt papildinot ar asorti ar kādu ekstravagantāku alternatīvu.
Uzņēmums ražo, eksportē un izplata ar rokām gatavotu un ražotu vannas un ķermeņa kopšanas kosmētiku. Ziepes un citi produkti tiek ražoti no augstas kvalitātes ēteriskajām eļļāmdabīgiem ekstraktiem un kaltētiem augiem un ziedlapiņām

Sākumā tikai ražojot vannas bumbas, Ceano ir attīstījis plašu produktu līniju, kas iekļauj dušas želejas, vannas un ķermeņa kopšanas produktus, kā arī līdzekļus sejai un matiem, skrubjus, ķermeņa masāžas eļļas, mitrinošus līdzekļus un ķermeņa ziepes – visi produkti veidoti ar mīlestību. (Ceano Cosmetics)
Smell Of Flowers ķermeņa cukura skrubis 
Maigais cukura skrubis paredzēts sausas un normālas ķermeņa ādas kopšanai. Palīdz noņemt ādas virsslāņa atmirušās šūnas, vienlaicīgi barojot, mitrinot un mīkstinot to. Uzlabo asinsriti un aktivizē vielmaiņu ādā.
Sākumā šis pļavas ziedu aromāts mani mulsināja, jo domāju, ka odīs pēc kaut kādām zālēm un pļavas puķēm, tomēr šis aromāts atspoguļo to aromātu, kas valda dārzos. Visas notis ir pazīstamas un tik zināmas. Jāsaka gan, ka priekš manis aromāts ir stipri pa uzbāzīgu, tomēr skrubējoties aromāts diezgan ātri pazūd.
Pats skrubis ir ārkārtīgi raupjš. Nemelošu sakot, ka tas ir pats raupjākais veikalos nopērkamais skrubis tūlīt aiz konkurenta Bio2You (vienīgais vēl asāks bija mājās gātavotais sāls skrubis). Šo es noteikti iesaku lietot ja vēlaties lietot pašiedeguma krēmus, lai atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām, vai arī ja patīk ādu tā kārtīgi "noberzt" no visa liekā.
Pēc lietošanas uzreiz saku, ka skrubis atstās eļļainu kārtu uz ādas, gluži kā mājās taisītam skrubim. Ja esat lietojušas tādus skrubjus, tad problēmu nebūs, tomēr ja ir pierasts pie ķīmiskajiem skrubjiem, kas ar ūdeni noskalojas un nav jūtami, tad šis liksies noteikti taukains.
Es neteikšu, ka skrubis ir maigs, tas ir tāds kārtīgs abrazīvais "maigumiņš".

Aizsargājošs roku krēms 
Mitrina un mīkstina roku ādu, trauslus nagus un ienadžus. Uzlabo roku ādas tonusu un elastību. Piešķir ādai patīkamu aromātu. Krēma saudzīgais sastāvs viegli iesūcas ādā.
Es domāju, ka daudzi pat nenojauš kā dažkārt jauc šos krēmus ar Attirance (arī Latvijā ražoti) roku krēmiem, kas arī ir šāda tipa metāla tūbas iepakojumā.
Jāsaka, ka man šī metāla tūbiņa nepatīk, jo, piemēram, kad man šī nokrita uz zemes, tā tik nesmuki saņurcījās, ka nav iespējams vairs izlīdzīnāt, tagad tāda vienās gropēs.
Vispār man ar roku krēmiem ir traki. Ja tagad paskaita, man apritē ir 8 vai 9 roku krēmi un neviens no viņiem nepilda ideāla roku krēma lomu, tomēr šis ir tuvu ideālām.
Kāpēc? Lasot uzrakstu, ka krēms ir ar mango sviestu, kumelīšu un klinģerīšu ekstraktiem, es uzreiz nojautu, ka tas būs trekns un ķepīgs, tomēr uzklājot uz rokām, tas 30 sekunžu laikā (uzņēmu pat laiku) lieliski absorbējas ādā un nav taukains vai ķepīgs. Ir sajūta, ka uz plaukstām ir uzvilkti samta cimdiņi, bet liega kārtiņa ir jūtama, tomēr droši var iet darboties ar papīriem, pēdas nepaliks, braukt pie stūres un pat rakstīt pie datora. Es pat speciāli izmēģināju tieši tagad sasmērējot rokas ar šo krēmu un rakstot nav nekādu problēmu. Rokas ir labi pabarotas, bet nav treknas vai ķepīgas, ko nevaru ciest strādājot pie datora. Neteikšu, ka krēms gobāli uzlabos sausu roku stāvokli vai būs ideāls palīgs aukstuma periodos, bet pie šī brīža laikapstākliem un darba birojā, šis krēms ir īsts atradums priekš manis.
Taujāsiet par aromātu? Es teikšu, ka galvenā vieta dominē mango sviests, tomēr tas ir tik dabīgs, ka sākumā nesapratu vai viņs maz tur ir, jo esmu pieradusi tikai vairāk vai mazak pie ķīmiskā mago aromāta. tad seko diezgan izteikta kumelīte, kas veido ar mango patīkamu duo.

Abi manis izmēģinātie produkti ir lieliski! Ja skrubim varbūt nedaudz traucē aromāts, bet roku krēma metāla tūbiņa, tie ir sīkumi salīdzinot ar produktu efektu un īpašībām. Sen nebiju lietojusi kārtīgu skrubi, tāpēc bija patīkami atgriezties šajā virpulī, bet roku krēms manā skatījumā pagaidām ir vienā līmenī ar manis iecieno Artdeco roku krēmu oranžajā iepakojumā. Ja salīdzina ar iepriekš pieminēajiem Attirance roku krēmiem, šis noteikti uzvar, jo sniedz labākas kopjošās īpašības, manā skatījumā.

Interesantai atkāpei.
Ceano Cosmetics piedāvā izveidot savus produktus pašam ar savu etiķeti.
Ja jums ir kāda interesanta ideja kā varētu izveidot savu ķermeņa vai vannas kopšanas līniju un gribas to realizēt, tad viņi to arī piedāvā.  Cik tas ir forši, ne?

______________________________________________________
Ceano Cosmetics produkti nopērkami Douglas veikalos u.c.
Veikalu saraksts
Vairāk informācija: mājas lapa, facebook, draugiem

&z



* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Ceano Cosmetics pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. roku krems liekas foršs. Vai domā, ka vasarā viņu varēs lietot?

    S.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju dienas laikā tas varētu likties nedaudz pa treknu 20+ grādos, bet ja rokas ir dikti sausas, varētu tīri labi arī sastrādāties. No tādiem plānākiem roku krēmiem iesaku SebaMed roku balzamu - pati lietoju uz nakti, un nav nekādu taukainu sajūtu plaukstām. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan