Mēneša atskaite - maijs

01.06.15

Maijs priekš manis bija patiesi grūts mēnesis.. un domāju ne tikai man. Lai arī es aktīvi uzturēju ritmisku secību blogā, dzīvē man likās, ka daudz kas gāja pa pieskari. Bezmiegs un garie rakstu darbi mani lēnām sāka nobeigt, un atgriezties realitātē nevaru pat vēl tagad, kad studiju lielais darbs iesniegs. Protams, vēl gads priekšā un daudz kas jāizdara, bet liekas, ka jau tagad esmu izspiests citrons. Vienīgais, kas manu pulsu uztur tas skaistas, kas riņķī. Šeit runa nav par nerimstošo kosmētikas pasauli, bet par dabas ideālismu. Es fascinējos par to cik, lai arī mūsu diezgan vienkāršā Latvijas daba ar zālēm un krūmiem spēj uzburt nevienai zemei līdzīgu skaistumu. Šādos brīžos esmu lepna par to, ka esmu daļa no tik skaistas zemes un dabas, un tas miers, kas nāk ar vēja svilpiena un saules zaķu ķeršanas atnes to kāroto sirdsmieru gluži iesietu skaistā bantē..
Ar šādu pašu sirdsmieru un saulainumu atradīšu maija mīluļus.
Favorīti:
  • Rožūdens- es vairākkārtīgi esmu teikusi, ka neesmu rožu aromāta cienītāja (pat vairāk), tomēr es gribēju salauzt nedaudz savu raksturu, jo tāpēc, ka manai problēmatiskajai ādai ļoti patīk rožūdens, tomēr aromāts ir neciešams. Tagad man ir palicis vieglāk, lai gan sākumā neelpojot to lietoju. Tagad tas vairāk atgādina zāļu aromātu un tas arī viss, toties tas efekts, ko redzu uz sejas. Lietojot "ķīmiskos" tonikus man likās, ka tie vairs neko nedod, bet šis rožūdens tik tiešām tonizē ādu un palīdz uzturēt to mundrāku. Iepildīšu spreja pudelītē un staipīšu līdzi kā atsvaidzinātāju.
  • Kiehl`s Precision Lifting & Pore Tightening koncentrāts sejai - drīz jau pietuvojoties iepakojuma viducim varu ar abām rokām paceļot godīgi pateikt, ka šis serums ir tiešām dzīvi mainošs. Lai arī es necīnos ar grumbām, mīmikas līnijas mani jau ir apciemojušas, šis koncentrāts jauki tām lika pazust. Pēc pāris dienām plānojas arī detalizēts apskats, tāpēc tagad tā kautrīgāk stāstu par šo labumu.
  • Schwarzkopf professional Moisture Kick mitrinošs šampūms - šis 100 ml travel size iepakojums man kalpo tik ilgi! uz vasaras pirkšu jau lielāku iepakojumu, 250 ml, jo sen nav lietots tik labi attīrošs, bet ļoti delikāts šampūns, kas neizraisa vispār nekādas alerģijas.
  • Lovea Leave- In izsmidzināmais kondicionieris matiem ar granātabolu ekstraktu - pēdējā laikā nēsājot dabīgos matus, šis ir mans bruņinieks, jo ar matiem izdara visu, kas man nepieciešams.
  • Catrice LE Nude Purism izgaismotājs - lietoju katru mēneša dienu un beidzot tiešām saprotu, kam nepieciešami ir izgaismotāji. Man patīk matēta seja, jo esmu kombinētas ādas īpašniece, tomēr ar to matējumu, seja neliekas dabīga, tāpēc lai atgrieztu sejā to mirdzumu, man patīk lietot uz sejas akcentu vietās šo mazulīti. Tas ir diezgan blāvs, tomēr tik lieliski izskatās saulītē, ka nekad nepateiksi, ka šis mirdzums ir mākslīgi radīts.
  • Nagu duo Layla Brilliant Due virskārta un L`Oreal Color Riche 858 Ocean Porcelaine nagu laka ir man maija mēneša tandēms. Brilliant Due jau esmu nodēvējusi par labāko virskārtu kāda jebkad lietota, bet L`Oreal nagu laka mani pamodināja šo blāvu pasteļu trendu uz nagiem, ko iepriekš nekad nesapratu. Visa mēneša garumā visas 5 reizes, kad krāsoju nagus nēsāju tikai šo uz nagiem, tāpēc daudzi jau prasīja, kas tas par gelish toni tik interesantu. Zemāk attēlā abi darbībā

Izlietotie produkti

  • Schwarzkoft Got2Be Rise`n` Shine matu laka - sākumā patika, pēc tam apnika aromāts, jo kombinācijā ar savām smaržām veidojas neliels kiš miš. Citādā ziņā lakā kā laka.
  • Dzintars Kredo mitrinošs toniks sejai - sākumā ļoti nepatika, pēc tam sāku lietot un vainas nebija, tomēr pie beigām tik ļoti apnika, ka sapratu - vairs es tādu negribu. Man likās, ka viņs bija nekāds.
  • Schwarzkoft professional Moisture Kick mitrinošs šampūms -  šis ir pirmais iepakojums, ko paspēju jau izlietot no aprīļa beigām, bet kā jau teicu, tur ir tikai 100 ml. 
  • Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts - šis ir mans nr.1 produkts sejas kopšanas rituālā vakara stundā, tomēr šo otro iepakojumu lietoju ne tik steidzīgi, vairāk vadījos pēc sejas vajadzībām un tad, kad seja palika pārlieku kaprīza lietoju tikai šo. šis ir lielisks produkts!
  • Artdeco Volume Sensational skropstu tuša - šī man mētājās kastē neizmesta, tāpēc atvainojos. Viņa jau izlietotājās aizpagājušajā mēnesī.
  • catrice uzacu tuša - tas pats, kas ar Artdeco. Upsi! Slikta atmiņa :D
Paraudziņi:


  • Kiehl`s Ultra Facial krēms - maigs, loti mitrinošs, ārkārtīgi ekonomisks, bet vispār jauks.
  • Kiehl`s Micro Blur Skin Perfector krēms - šis ir must-have un noteikti gribu lietot, bet pat tas paraudziņš ir tik ekonomisks cik iespējams, ka kamēr izlieto šo, vasara jau cauri :D
  • Kiehl`s Ultra Facial Oil-Free Cleanser - šis gan ir ļoti, ļoti attīrošs. Tas uz sejas klājas kā krēms un liekas, ka neko nedos, tomēr kad skalo nost, seja paliek tik tīra, ka pat gurkst no tīrības. Tas ir, protams, pat biedējoši tīri, tomēr vismaz noteikti zini, ka seja būs attīrīta.
  • Kiehl`s Vanilla & Cedarwood dušas želeja - oi, kā patīk. Vaniļa ir nedaudz jūtama, tomēr mana deguns ir fanā par ciedru. 
  • Babor Energizing losjons ķermenim - viegli mitrinošs, patīkams aromāts, bet nekas cits man nelikās wow.
Pats labākais mēneša notikums ir sunīšu uzbrukums manām otām. par laimi cieta tikai trīs, bet lietojamas tās noteikti vairs nav.


Mēneša pirkumi/ guvumi:
Kiehl`s pasākums nesa patīkamus jaunumus - SPF 50 krēmu un jauno esenci sejai. No Drogām šomenēss nāca slavenais ForA līdzeklis, kura aromāts ir vienkārši "unikāls", Biosilk eļļa, kurai bija fantastiska atlaide (40% lētāk).
Par The Body Shop jauno sēriju, sajūsmas spiedzieni šeit rakstā. Testēju arī interesantus labumus no Latviešu ražojumiem - Ceano un Pien- Dairy Spa zīmoliem. Par Rituals labumiem un foršumiem stāsts sekos. No dekoratīvās kosmētikas jaunumiem ļoti priecē Gordani Gold tonālais krēms, The One lūpu krāsas, slavenie Color Elixir lūpu spīdumi un latviešu Bio2You spīdums burvīgā tonī. Favorīts Bahama Mama jaunā papildinājumā un sākumā skeptiski uztvertais, bet jau ārkārtīgi iemīļotais Brow Drama produkts uzacīm. Protams, šī ir tikai daļiņa no visa, bet reālajā dzīvē, tas izskatās kā nokrāmēts galds ar visu ko interesantu!

Pirmā jūnija diena ir lieliski vējaina un straucoša, tomēr izskatās, ka vasara lēnām pārvelk savas sandales un jau solo brašā solī mūsu virzienā.

&z

7 komentāri:

  1. Gribas dabūt rokā to Catrice izgaismotāju, bet visās Drogās izpārdoti :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es savējo pirms pāris dienām Ziepniekkalnā nopirku, vēl tāda čupiņa bija palikusi :) tajās Drogās, kas uz Vienības gatves.

      Dzēst
  2. arī Āgenskalna Drogās(tajās, kuras Mārupes ielā) vakar manīju :)

    AtbildētDzēst
  3. kurā saitā Bahama pirki?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es pirku topbeauty.lv :) Izdevīgi un ērta piegāde. Ja nemaldos man bija kaut kāda vēl kupona atlaide tad :)

      Dzēst
  4. Par rožūdeni piekrītu - smarža man arī nepatīk, bet produkts gan ir lielisks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad nemaz tos īstos tonikus negribas pirkt un lietot, jo šādu ziedūdeņi daudz labāki un "veselīgāki" sejas ādai :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan