Lush Catastrophe Cosmetic svaigā maska sejai

08.06.15

Katastrofa sejas maska ir bijis mans slēptais palīgs drausmīgas ādas gadījumos, kas mēdz pat būt biežāk nekā normas robežās, tāpēc man bijai tikai liels prieks lietot to atkārtoti. Rakstu šo atsauksmi atkārtoti tikai tāpēc, ka laikam ejot domas un viedoklis ir pamainījies, tas ir nobāzējies un jūtu, ka man ir vērts vēlreiz izstāstīt par šo dzīves mainītāju.
Nomierinoša un mitrinoša maska sejai, kura piepildīta ar mellenēm, kalamīnu un kumelītēm, rožu un mandeļu eļļām, lai ādu mīkstinātu un padarītu maigu. Maskas sastāvā esam likuši svaigas mellenes, jo tās ir bagātas ar vitamīniem, minerāliem un vitamīniem A, C un E, kas darbojas kā antioksidanti, palīdzot aizsargāt ādu no bojājumiem.
Ir tā, ka šī maska tik tiešām ir jālieto sevišķi akūtā gadījumā, kad āda trako un vairs nav ideja kādu "konfekti" piedāvāt, lai nomierinātu. Tomēr, ja nopietni, tad šī maska, kas noteikti paglābs problemātiskas ādas īpašnieces un arī īpašniekus, kad uznāk pumpu lēkme. Man šī pumpu lekmē ir traģiska, jo vienmēr beidzas ar vairākiem milzīgiem augoņiem uz zoda (detaļās vairs neieslīgstot) un tas sāp tik ļoti, ka par īsti parunāt nav forši.

To, ka šī maska ir feina lietošanai akūtos gadījums man un tagad arī jums ir skaidrs, tomēr ja tādu problēmu nav, bet maska ir piesaistījusi, pateikšu mazu noslēpumu - tā forši atsvaidzina un attīra ādu, jo sastāvā ir māli, kas rūpējas par to, lai poras būtu tīras, bet mellenes ir varens antioksidants, kas sejai ļoti patīk un dod ādai nepieciešamo starojumu un svaigumu. Savukārt eļļas palīdz sejas ādu padarīt maigu un patīkamu.
Piedaloties Lush pasākumā man bija iespēja pagatavot pašai šo lielisko produktu, tomēr ja tas nav redzēts, tad links uz rakstu šeit. Savukārt ja interesē, ko par šo masku teicu 2013. gada beigās, kas jau ir diezgan pasen, tad uz to rakstu links ir šeit.
Te mēs ar draudzeni piektdienas vakarā izdomājām, ka pie vīna glāzes vajadzētu arī parūpēties par sejas ādu, tāpēc uzlikām Catastrophe masku.

Tā lūk. Šī maska vēlreiz pierādīja cik tā ir laba, tomēr tā pat vien ikdienas lietošanai nav īsti jēga pirkt, tāpēc, ka viņa ir svaigā maska, tātad, turot ledusskapī izvilks vien mēnesi, bet ja īsti problēmu dižo nav, tad tas būs lieks tēriņs. Tomēr, zinu, ka šo masku mierīgi var lietot arī pusaudži un viriešu kārtas pārstāvji, jo man draudzene savam draugam arī šo masku likas un atminos baigi toreiz patika tā attīrošā sajūta,  un var lietot arī mugurai, jo diemžēl vairums cilvēks cīnās ar pumpām uz muguras.

__________________________________________
Lush produkti nopērkami Lush veikalos Dzirnavu ielā 70 un T/P Alfa
Cena - 9.95 € 75g

Vairāk informācija - Lush FB lapa


! Ja vēlaties ar draudzenēm, darba kolēģēm u.c. izveidot interesantu piedzīvojumu pa Lush "virtuvi" gatavojot svaigo masku, iesaku pasekot līdzi Lush aktivitātēm, jo šī masku gatavošana sāk notikt arvien biežāk, pēdējā no tām bija 29. maijā, tāpēc pieļauju domu, ka drīzumā vajadzētu būt vēl kādai. Tas būs atkarīgs no jūsu atsaucības un vēlmes.




* raksts satur dāvinātu produktu no Lush pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Tas sastāvs izklausās varen labs! Tagad zināšu kā glābt seju, kad ciemos uz tās atnāks nevēlami viesi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc šīs maskas ir tik populāras, jo to sastāvs ir ļoti dabīgs un nav ne miņas no sintētiskajiem piejaukumiem :)

      Dzēst
  2. ehh butu 30gr ķopsīši būtu foršak ;) a tā izmēģināt nav jēgas, ja pēcāk nav kur to visu likt:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā noteikti ir problēma, bet tāpēc Lush piedāvā daudzus masku veidus, un varbūt no tiek būs kāda vairāk Tev piemērota :)

      Dzēst
  3. Šo vēlos pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vēl vēlmju sarakstā ir noprovēt Cupcake maski kuru arī baigi slavē :)

      Dzēst
  4. kā jūs nomenedžējāt uzklāt tik plānā kārtā? man nesanāk un krīt nost :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. a, mēs gudrinieces, seju nedaudz saslapinājām un tad maska klājas kā sviests :)

      Dzēst
  5. Jā, šī maska ir tiešām forša - gan attīra, gan nomierina ādu. Kad to nomazgāju, sejas tonis tāds vienmērīgs un tīkams :) Viņa arī nav tik sausinoša, kā daudzas citas mālu maskas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tam, ka nesausina tik ļoti kā citas, noteikti piekrītu :) mani ļoti pārsteidza, ka uzklqqjot uz sejas, tā fantastiski nomierina sejas ādu un tā vairs nav tik agresīvi sakairināta :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan