L`Oreal Makeup Genius aplikācijas prezentācija

05.06.15

Es domāju daudzas no jums ir niekojušās un mēģinājušas virtuālās grima "uzlaikošanas kabīnes", kur iespējams uz savas bildītes uzlikt visu, ko vēlamies, tomēr, zinu no pieredzes - bildes izskatās ļoti mākslīgas un nekādas. Pārejot uz virtualitāti, kas atgādina jau realitāti, L`Oreal gāja pretīm straumei un radījo pirmo grima simulatora mobilo aplikāciju Makeup Genius, kas pieejama arī Latvijā. Šī ir ne tikai inovatīva spēļlietiņa Latvijas mērogā, bet arī pasaulē ieņem vietu kā viena no jaunākajām tehnoloģiskajām inovācijām.
"L'Oreal Paris Makeup Genius ir patiess pavērsiens mūsdienu skaistumkopšanas nozarē. Šī novatoriskā tehnoloģija, kas līdz šim skaistuma pasaulē nav pieredzēta, radusies iedvesmojoties no galvenajām Holivudas studijām un 3D video spēlēm, tostarp Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušās filmas „Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu”, un tās izstrādei veltīti vairāk nekā desmit gadi."

"Pretēji citām aplikācijām, Makeup Genius neuzņem sejas fotoattēlu un pēc tam to neapstrādā – tā vietā grims tiek uzklāts reāllaikā, izmantojot sejas atpazīšanas tehnoloģiju un nodrošinot, ka virtuālais grims saglabājas savā vietā, arī kad seja tiek kustināta. Šī tehnoloģija uztver 64 sejas datu punktus un 100 dažādas sejas izteiksmes, lai precīzi uzklātu grimu. Turklāt šī aplikācija darbojas vairāk nekā 400 dažādos apgaismojuma apstākļos." 
Pati par to pālriecinājos. Grozot galvu, smaidot vai miedzot sev ar aci grims "kustās līdzi" un tā ir tik dīvaina sajūta, bet tik reālistiska. Nesaku, ka visis grimi uz visiem sanāk vienādi, jo, piemēram, man drsomīgas meitenes grims likās tāds ļoti dabīgs, bet Džuliānas Mūras grims bija pārlieku, pārlieku izteiksmīgs.
Bez tā, ka ir iespējams pielaikot gatavus grimus uz savas sejas, ir iespējams kombinēt arī dažādus produktus un meklēt, kas piestāv vai nē. Aplikācija, protams, visu laiku tiks atjaunots un būs pieejami visi jaunumi tajā. Pēc tam var izveidot bildi un likt savos sociālajos tīklos ar uzraksti "I woke up like this ...flawless"

Pietam, L`Oreal izdarīja, manuprāt, varonīgu darbu, ka atpestot meitenes no mokām veikalos, jo sadarbojoties ar veikaliem Drogas planšetdatori iPad ar uzinstalētu aplikāciju tiks izvietoti 28 veikalos Drogas visā Latvijā, ļaujot klientiem izbaudīt, kā konkrēti produkti no L'Oreal dekoratīvas kosmētikas stenda izskatītos tos uzklājot, un vairs nebūs stundām jāmeklē toņi, kas piestāv vai nē.
Cik tas būs veiksmīgi redzēsim tuvākajā nākotnē, bet ideja ir lieliska!
cik dabīgi izskatās, vai ne?
Ja interesē pamēģināt uz sevis tad iTunes vai Play veikalā rakstot Makeup Genius LV var atrast šo bezmaksas aplikāciju, bet brīdinu, ka Android versijām daudzām pagaidām varētu arī niet, jo pie izveides vēl tiek strādāts, tomēr ambolīšiem (Apple) gan visiem ies. 
Pasākums bija ļoti interesants un uzjautrinošs, jo sen nebiju spēlējusies ar šāda veida aplikācijām. Pietam, dzīvē pie reizes redzēju arī jauno L`Oreal Nude paleti, kas liekas dikti interesanta un lai arī toņi ir tādi, liekas nekādi, meklējot dublikātus, tik ātri neatradīsi.

&z


Informācija un publicitātes foto no L`Oreal Baltics

8 komentāri:

  1. Tik forši! Es varu derēt, ka gāja jautri :)
    Oho, nezināju, ka arī Loreal nude palete būs pieejama! Es kā reiz nesen papildināju savu kolekciju ar abām paletēm - rose un beige. Latvijā arī būs pieejamas abas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Latvijā būs pieejama tikai pirmā Nude palete, tā, kura ar zemes toņiem :) Bet, iespējams, ka nākotnē var parādīties tā ar lillīgajiem toņiem arī :)

      Dzēst
  2. Forši, paldies par šo ziņu, jau iečekoju USA aplikāciju, super.. beidzot man ir iespēja apskatīt uz manām neparocīgajām acīm dažādu veidu lainerus.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar laineriem rikigi labi idzomāts. Man bija loti interesanti paskatīties kā melns zīmulis uz apakšējās skropstu līnijas piestāv, jo es tā acis jau sen nekrāsoju, bet tāda jokam jau forši palūkoties. :)

      Dzēst
  3. Tavs smaids ir brīnišķīgs!! Saulainu dienu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies! :)
      Lai arī Tev saulaina un izdevusies diena!

      Dzēst
  4. Atbildes
    1. Jā, noteikti ir! Paspēlēties noteikti ir vērts ar šo izgudrojumu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan