Jaunums: Dove Powder Soft antiperspiranti

18.06.15

Man jau liekas, ka vasara un kārtīgs antiperspirants ir labākie draugi, sabiedrotie bez kura nevar nekur. Dove antiperspiranti jeb kā man tos patīk saukt "dezīši" nav priekš manis nekas jauns un ik pa laikam, diezgan regulāri, atgriežos tā iemesla pēc, ka kopjošās īpašības ir tik labas ja attiecina pret cenu kategoriju, bet šajā pagājušā mēneša beigās nāca klāja jauna sērija Powder Soft, tāpēc vēlos nedaudz izklāstīt vairāk par šo jauno sēriju.
Powder Soft antiperspirantu ir sērija, kas radīta iedvesmojoties no bērnu ādas maiguma un sirsnīgām rūpēm par to. Delikātā un sievišķīgā dizaina izsmidzināmie un rullveida antiperspiranti nodrošina maigas rūpes par ādu padusēs, patīkamu aromātu, kā arī aizsardzību pret svīšanu 48 stundu garumā.

Kā jau visi Dove dezodorantos arī šajos ir 1/4 no sastāva mitrinošs krēms, kas arī rūpējas par to kopjošo sajūtu maigajai padušu ādai. 
Neslēpšu, ka bieži vien pēc epilācijas gribas uzreiz klāt to dezodorantu padusēs, tomēr mēs zinām tas ir kaitīgi, bet es bieži vien tā daru. Ir tādi ar kuriem labāk nevajag riskēt, var dabūt iekaisumu, bet šie man tīri labi patīk. Pēc uzklāšanas nedaudz nomierina, palīdz aizsargāt ādu un neļauj aizsprostot poras, jo pie tūlītējas epilācijas, ja sāk uzreiz svīst, var dabūt pamatīgus iekaisumus, tāpēc ka poriņa ir vaļā un matiņš nespēj "savākt" visu slikto un tas iet porās iekšā iekapsulējoties.

No šiem abiem ikdienā lietoju vairāk rullīša versiju, jo diemžēl izsmidzināmā versija man liekas pārāk sausinoša, savukārt, rullīša formula nav tik "slapja" kā vairums, vairāk atgādina krēmu.
Runājot par aromātu, tas ir tipiskais bērnu pūdera aromāts, ko kaisa maziem bērniem uz dupšiem. Kādam tas var stipri nepatikt, tāpēc ja zinat, ka esat "alerģiski" pret šo smaržu, labāk izvēlēties citu aromātu. 

Noturība tam ir ļoti laba. Pat pie diezgan izteikta stresa, es nesajutu ne reizi diskomfortu vai slapjumu padusēs. Šobrīd ikdienā ķeros klāt tikai šim, pat steigā, tad jau nozīmē, ka šis ir ataisnojis savu varbūt ne tik uzreiz patīkamo aromātu, tomēr pārliecinājis ar savu delikātumu un ilgnoturību.

_________________________________________
Dove produkcija nopērkama veikalos Drogas, lielveikalos u.c.
Cena - 3.99 €
Vairāk informācija - Dove Latvia



* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Dove pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfija no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Aromāts ir vnk atbaidošs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau minēju, ja nepatīk pūdera aromāts, tad šis nebūs tas labākais variants izvēlei :)

      Dzēst
  2. Būs man jāpasmaržo veikalā, lai saprastu, vai patīk. Man reti kurš dezodorants der, jo visi liekas pārāk vāji vasarā, bet, ja nu tomēr... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man visu cauru gadu liekas pārāk vāji daudzi dezodoranti, tomēr Dove patīk. Es iepriekš esmu lietojusi visus stipros, tāpēc varu teikt, ka uzdevumu pilda labi! :)

      Dzēst
  3. Baigi interesanti, ka to rozā pūšamo versiju redzēju jau pirms kādiem 2 mēn. super action veikalā, un tikai tagad tas ir parādījies veikalos..
    Es pašlaik lietoju drogās nopērkamo CL med+ , izsmidzināmais, kuram termiņš ir tik 3 mēneši bet tas nesatur aluminija sāļus, pie baigajām aktivitātēm nestrādā, bet ikdienā ļoooti labs, un mazās līdzņemamās versijas,ir maigs, nesatur arī spirtu!! vispar jāuzraksta būs mans padušu stāsts, jo man tā bija liela problēma, līdz neatklāju Driclor,un tādi dezīši ir tikai smaržai, ar tiem nerēķinos, ka glābs no svīšanas!:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaunums Latvijā, ne vienmēr nozīmē jaunums visā pasaulē. Ļoti iespējams, ka tas jau labu laiku citur ir pieejams, bet tagad veikalos tas ir parādījies no oficiālajiem pārstāvjiem. Super Action lietas iepērk privāti vai no kādām citu valstu noliktavām :)
      Es tieši skatījos Drogās to CL, bet nodomāju, ka man dezodorantu pietiekami daudz, ka pagaidām nevajag, bet es noteikti gaidīšu Tavu rakstu, jo man interesē kā Tev viņs patīk :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan