Mēneša favorīti - decembris

04.01.15

Lai arī vēl 2014. gadā dalījos ar saviem gada favorītiem, no šiem, jaunākajiem mīluļiem neviens neiekļuva, tāpēc padalīšos ar to, kas tad manu sirdi ir atkausējis decembrī.
Amway Satinique Smooth Moisture šampūns sausiem, nepaklausīgiem matiem - atsauksme
Dove Oxygen&Moisture Root Lift Spray apjomu piešķirošs sprejs - atsauksme turpat
The Body Shop Camomile attīroša eļļa kosmētikas noņemšanai - lietoju no decembra vidus un drīz ju būšu izlietojusi pusi. Ļoti patīk, jo spēj noņemt nost visu kosmētiku un neatstāt taukaino kārtiņu uz sejas. Video, kur lietoju šo eļļu.
Garnier micelārais ūdens - plašāka atsauksme sekos, bet ļoti patīk, jo spēj noņemt nost it visas tušas, kas man ir, un tā ir laba zīme, jo parasti ir tušas ar kurām nespēj cīnīties neviens micelārais ūdens. Bet šis var!
Physiogel A.I. krēms atopiskai sejai - lietoju jau otro ziemas sezonu un esmu sajūsmā. Tas ir balzamveidīgs, līdz ar to nerada smagnēju vai taukainu sajūtu uz ādas. Iesaku visiem! It īpši jūtīgas un ļoti sausas ādas īpašniecēm. Aptiekās maksā ap 14 €.
Institut Esthederm Derm Repair serums sejai - lietoju visu decembri un jūtami ādas mitrums ir palielinājies, jo kā jau visiem mājās pie aktīvas centrālās apkures, telpās ir sauss gaiss un pirmā to jūt sejas āda, bet lietojot šo un Physiogel esmu atbrīvojusies no tās sausās nastas, kas vajā seju apkures sezonā. 
The Body Shop Red Musk smaržas - šī ir mana jaunā mīlestība! Nēsāju visu decembri, jo rokas pašas pēc šīm sniedzās. Tās ir ļoti interesantas smaržas, kuru pamatā ir muskuss, kanēlis un tabaka. Šis aromāts ir mans ilgi meklētais sapnis! Daudziem patīk šīs smaržas uz manis, bet kā pamēģina uz savas ādas, tās lielākoties ož pēc vīriešu odekolona. Pilnīgi brīnos pati par sevi, ka esmu atradusi jaunas favorītsmaržas, jo man ir tagad tikai reāli trīs mani aromāti, kurus patiesi mīlu. 

bučas
&z

16 comments:

  1. Physiogel A.I. krēmam izmēģināju paraudziņu, arī ļoti patika. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti iesaku! No sākuma nebiju sajūsmā, jo lietoju ikdienā tikai to pēc dermatologa norādījumiem, bet tagad nespēju iedomāties ziemu bez šī krēma. :)

      Dzēst
  2. Garnier micelārais arī man favorīts. :)
    The Body shop smaržas izklausās ļoti interesantas. Būs jāpasmaržo. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Ja patīk sievišķīgi vīrišķīgas smaržas, tad šis būs trāpījums 10niekā! ;)

      Dzēst
  3. Man tas Body Shop smaržas arī patika, bet uz sevis nevarētu iedomāties tādu smaržu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kaut kas tajās smaržās ir specifisks, tas gan :)

      Dzēst
  4. Garnier micelārais ūdens labs un galvenais, ka nav rūgts! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība! Atceros, ka L`Oreal lietoju, lai noņemtu lūpu krāsu un pēc tam visu mute rūgta bija:(

      Dzēst
  5. Tev noteikti red musk piestāv, no tevis staro biznesa lēdijas enerģija, manuprāt, un šīs smaržas to tikai pasvītro! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies komplimentu! ;) Ar TBS smaržām iepazīstināji tieši tu, iepriekš pat nebūtu msaržojusi, tāpēc liels paldies jau par to vien! ;)

      Dzēst
  6. Man tas pats ar IE serumu- ideāls mitrinātājs+ labi strādā arī zem make-up.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tik tiešām labi kalpo arī kā sejas bāze :) Vispār esmu patīkami pārsteigta par IE produkciju :)

      Dzēst
  7. Līdz šim lietoju tikai acu kosmētikas noņēmēju (šobrīd Clinique divfāžu), jo tonālos nelietoju, tikai bronzeri uz vaigiem, ko nomazgāju ar sejas želeju. Vakar nopirku izmēģināt Garnier micerālo. Pagaidām neko sliktu pateikt nevaru. Pēc laika redzēšu, ko teiks mana jūtīgā kombinētā āda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pašai arī ir jūtīgā āda, bet pusotra mēneša laikā nevienu sliktu zīmi nav rādījusi :) Cerams, ka derēs arī Tev :)

      Dzēst
  8. Domāju, ka Garnier micelārais ūdens būs šī gada hits. :)
    Pati vēl mēģinājusi neesmu, tikko iesāku jaunu Nivea micelārā ūdens pudeli, bet Garnier iepriecina gan cenas, gan labo atsauksmju ziņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Gribēju jau likt pagājuša gada topā, bet tad domāju nē, tas nebūtut godīgi pret Nivea micelāro ūdeni, kas arī ir labs un izlietoju laikam kādus 3 vai 4 iepakojumus gada laikā :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan