Madara Skin Cafe atklāšanas pasākums t/c Galerija Centrs

31.10.14

29. oktobra vakarā man bija lieliska iespēja piedalīties Madara Skin Cafe atklāšanas pasākumā, kas norisinājās Galerijā Centrs, kur arī atrodas šī pirmā Latvijā Skin Cafe, kur Madara piedāvā fantastiskas procedūras izmantojot veltes, ko sniedz mums daba.

Pārskats: Essence rudens jaunumi

29.10.14

Visādi interesanti jaunumi no Essences rudens kolekcijā, bet vislielākais prieks tieši par jaunajiem izskrūvējamiem gēla zīmuļiem.

Pārskats: L`Oreal True Match tonālais krēms

28.10.14

True Match tonālais krēms noteikti nav nekāds jaunums, un par to ir divu veidu viedokļi: viens - tas ir lielisks tonālais krēms; otrs - tas ir sausinošs un briesmīgs. Es gribētu teikt, ka esmu pa vidu ābām šīs viedokļu grupām. Kāpēc? Par to zemāk.

Pārskats: Lovea melnās ziepes sejai un ķermenim

26.10.14

Melno ziepju hīts pagaidām diezgan lēnu iekaro pircēju sirdis, veikalos ļoti daudzām firmām ir jau pieejamas šīs brūnumziepes, kas izvada no ādas toksīnus, kas nemitīgi uzkrājas mūsos. Lielākoties visām firmās melnās ziepes ir pieejamas cietā (bar) veidā, bet šīs, ļoti interesanti, ir kā pasta. 

Ziemassvētki oktobrī - Lush Ziemassvētku prezentācija

24.10.14

Aukstā trešdienas dienā, mēs (es un vēl daudzas blogeres), ienirām smaržīgā un skaistā Lush Ziemassvētku pasākumā, kur iepazināmies ar jaunajiem Ziemas kolekcijas produktiem. Jāsaka, pēc prezentācijas bija ļoti grūti atkal atgriezties drūmajā rudenī, jo lai gan neesmu ziemas cienītāja, pēc tik burvīga pasākuma man gribējās, lai zem kājām gurkst mīksts sniedziņš.

Jaunums: L`Oreal Pure Reds kolekcija

19.10.14

Jaunajā L`Oreal rudens kolekcijā Pure Reds ir atrodami dažādi sarkanie toņi, kas iedvesmoti no ikoniskajām L`Oreal skaistuma vēstnesēm - Dženiferas Lopesas (Jenifer Lopes), Evas Longorijas (Eva Longoria), Bleikas Laivlijas (Blake Lively) un Doucenas Kroes (Doutzen Kroe).

Nedēļas pirkumi un guvumi

Šajā nēdēļā veicu vairākus pirkumus, un ir daudzi arī guvumi, kas ir pavisam svaigumiņi, kas tik nesen parādījušies veikalu plauktos. 

Pārskats: Absolute Organic Protective aizsargājošs sejas serums

15.10.14

Kaut kas viegls, mitrinošs un sejai draudzīgs - tāds ir šis jaunākais atklājums serumu sektorā no Absolute Organic. Pietam, šis produkts ir pagājušā gada Shape gada balvas uzvarētājs nominācijā "Dabiskā kosmētika".

Manas Top 10 pirmās nepieciešamības lietas manikīram

13.10.14

Savā blogā es diezgan maz runāju par manikīra štellēm, izņemot nagu lakām, jo tādu kārtīgu manikīru mājas apstākļos sāku taisīt diezgan nesen, kādu gandrīz gadu atpakaļ. Man vienmēr bija šķitis, ka lakot nagus ir diezgan bezjēdzīgi, tomēr paliekot "lielāka" saprotu to, ka rokas par mums daudz ko stāsta kā cilvēkiem.

Pārskats: Oriflame The One Triple Core lūpu krāsas

12.10.14

Vēl vienas interesantas un jaunas Oriflame The One kolekcijas ir jaunās Triple Core lūpu krāsas. 


Deviņdesmito gadu trends - brūna lūpu krāsa

10.10.14

Es vienkārši esmu sajūsmā par šo trendu, kas skaistuma blogus ir apņēmi pasaules mērogā. Protams, pie šīs tēmas es nevaru nepieminēt Kailijas Dženeras (Kylie Jenner) kultu ar brūnajām /mauve toņu lūpu krāsām. 
Tā kā tikai vakar pasūtīju izteikti interesantu, brūnu, lūpu krāsu, bet apetīte uz šo kāri nemazinās, tāpēc meklēju no jau esošajiem produktiem kaut ko uz to pusi, un vienkārši spēlējos ar lūpu krāsām.

Viens rīts un viens vakars oktobrī

08.10.14

Septembra mēnesī šādu rakstu neveidoju, jo nekas dižs sejas kopšanā nebija mainījies, bet tagad, oktobrī, pats minimālisms, jo seja pagaidām daudz neprasa kā tikai labu attīrīšanu un mitrināšanu/barošanu.

Jaunums: Cosnature pretcelulīta eļļa ar ar bērzu pumpuru eļļu

07.10.14

Domāju, lasot virsrakstu, jūs domājat kam tad man tādu produktu, tomēr šāds produkts nekad nebūs par lieku jau laikus savā smagajā artilērijā.

Oriflame The One 5-1 Colour Stylist lūpu krāsas

05.10.14

Oriflame The One kolekcija ne tikia piedāva produktus, kas piemēroti acīm un sejai, bet arī lūpām. Šodien man ir daudz un dažādi lūpu krāsu toņi, ko parādīt no 5-1 Colour Stylist lūpu krāsām.

Grims - Rudens virpulī

Grimam kā iedvesmu izmantoju rudens krāsas, un man liekas, ka šis ir noteikti tāds grims ar kuru es vēlētos doties kādā vakara pasākumā, piemēram, svinot Dzimšanas dienu vai ejot vienkārši izklaidēties.

Izlietotie produkti - septembris

01.10.14

Jā, septembrī pati sev par pārsteigumu esmu izlietoju tādu paprāvu čupiņu ar produktiem. Skatāmies, un izsakām viedokli!

Mēneša favorīti - septembris

Septembra mēnesī es pat dalēji pārtraucu, uz laiku, nedēļas atskaites rakstus, tikai tāpēc, ka nekas jauns principā netiek lietots.Nē, tas nenozīmē, ka kosmētikas plaukts nepapildinās. Papildinās, un pat ļoti ātri, tikai visu mēnesi agri no rītiem ceļoties man ir svarīgi uz ātru roku labi izskatīties, tāpēc lietoju tikai pārbaudītos produktus, kas man ir iepatikušies jau ar pirmo reizi.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan