Sagatavo ādu saulei #1

19.05.14

Šādos laikapstākļos kādi bija šodien un sola arī rītdien, iesaku tomēr kārtīgi piedomāt pie aizsargfiltra lietošanas uz ādas, jo pretējā gadījumā tas var beigties ar nopietniem ādas aptegumiem vai vēl sazin ko citu. Labākajā gadījumā sveikā tiksiet cauri tik ar autobraucēju iedegumu..
Sagatavo ādu saulei būs divas daļa daļas - pirmajā par kremiem, bet otrajā daļā par šķidrajiem aizsargfiltriem.
Tā kā mana āda nav supergaiša un bailīga no saules, tas aizsargfiltrus izvēlos ļoti mazus, jo saulīte ādu mīl, otrādi. Lielākais cik esmu jebkad lietojusi ir laikam tikai SPF 30, bet zinu, ka ir cilvēki, kas izvēlas pat 50 un vairāk.

Šī brīža divi kremi, ko lietoju, lai pasargātu savu ādu no saules kaitīgās iedarbības.

Garnier Ambre Solaire Golden Protect Medium SPF 20 losjons aizsardzībai pret sauli + aas izskatu uzlabojošs efekts ar zeltītainajām pērlēm un Manoi eļļu. Cena - € 8.95
 - Šis krēms ir lielisks tad, ja zini, ka staigāsi ar kleitām, svārkiem vai šortiem, kad kājas būs atsegtas, jo losjonam bez aizsardzības ir arī neliels spīdums klāt, kas dod tādu smuki vizuļojošo kāju efektu. Nekas pārspīlēts, viss ar mēru. Divi zaķi ar vienu šavienu.

Stenders Gentle Sun SPF 16 saules aizsargbalzams. Cena - € 10.81
 - Man ļoti patīk šī aizsargbalzama aromāts. Tas kaut kur atgādina kvasa vai alus aromātu, lai gan neesmu alus cienītāja, aromāts man ļoti patīk. Lietoju idienā ķermenim, citreiz uz sejas vienu pašu. Pumpas nerodas ja lieto uz sejas, tatād vēl viens plusiņš.

p.s. kad rīt dodaties laukā, noteikti neaizmirstat par aizsargkrēmu! Lai gan tagad tas liekas mazsvarīgi, pēc gadiem tas var ļoti atspēlēties uz ādas. Nav noteikti jālieto SPF 50 aizsargfiltrs, tas ir atkarīgs no ādas tipa.Galvenais ir to vispār lietot!

Vai ikdienā lietojat aizsargfiltrus? Ja, jā, tad cik intensīvus?

&z

6 komentāri:

  1. Ja kas, varu pačukstēt, ka STENDERS veikalos aizsargkrēmiem un pēc sauļošanās losjonam 50% atlaide :)
    atzīstu, ka pati ikdienā lietoju tikai sejai un tā, ne speciālos, vienkārši - ja krēmam, tonālajam ir, tad ir labi. ķermeni smērēju tikai tad, kad braucu uz pludmali.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ziemā arī pieturos pie šāda principa,ka ja tonālajā ir, tad labi, bet pati atsevišķi nelieku :)

      Dzēst
  2. Es ikdienā jau 8 gadus nemainīgi lietoju SPF 30 sejai un kaklam, darīt savādāk ar savu Sniegbaltītes ādu nemaz nevaru atļauties. Ķermenim SPF nelietoju, vien pludmalē un karstākās valstīs. Sejas un ķermeņa krāsas atšķirību kompensēju ar Too Faced bronzējošo losjonu sejai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar gaišu ādu ir lielas problēmas, kad runa iet par sauli :)
      bet redz, esi atradusi labu risinājumu abiem - gan gaišajai ādai, gan toņu atšķirībai!

      Dzēst
  3. Kad sauļojos, lietoju Garnier eļļiņu, ļoti patīk, bet ikdienā vasarā tikai uz rokām liku ar kādu SPF 10, jo šortus nēsāju reti, bet rokas, vismaz apakšdelmi ir atsegti un tas vairāk tikai tāpēc, lai saulīte tām vietām nepieķeras vairāk nekā citām, ja gribas iesauļoties vienmērīgi, un lai tetovējumus aizsargātu. Uz sejas - tik, cik BB krēms, sauļojoties seju aizsedzu.
    Vispār SPF līdzekļi ir forši arī ar to, ka tie uzreiz dod tādu vasaras iedvesmu, jo to smarža arī ir tā, kas atgādina par vasaru un siltu laiku! :]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to eļļiņu ar sāku lietot un ļoti patīk :)
      Es kādreiz baidījos no aizsarglīdzekļiem, bet tad sapratu, ka iedegums ir pat labāks ja lieto tomēr to aizsargu nevis iet laukā ar pliku ādu. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan