Pārskats: Schauma Fresh it Up! šampūns un kondicionieris

15.05.14

Ieraugot šo bubbly rozā iepakojumu, es tam uzreiz nenoticēju, tomēr man vajadzēja laiku, lai saņemtos un to pamēģinātu un lai vispār kaut ko par to izspriestu.
Vispār Shauma šampūni līdz šim man ir asociējušies ar to sliktāko, jo kādreiz (pirms 2 gadiem), mani mati nespēja uztvert šos līdzekļus normāli. Man visu laiku radās nieze un parādījās nenormāli sausas galvas āda, lai gan pats šampūns bija maigs un krēmīgs, tomēr matiem tas nemaz, nemaz nepatika.

Šim Shauma šampūnam ir ļoti interesanta tehnoloģija, jo šis šampūns ir paredzēts matiem, kam saknes ātri taukojas , bet matu gali ir sausi. Es nevaru teikt, ka mani mati ir taukaini baigi, tomēr paši gali ir tendēti uz sausumu, tas gan.

Ražotājs
Shauma Fresh it Up! vieglā, kopjošā formula nekavējoties kopj matus un liek pilnīgi no jauna matiem iemirdzēties.  

Predzēti matiem, kuri ir taukaini pie saknēm un ar sausiem matu galiem
  • Šampūnš maigi attīra matu saknes, saglabājot svaigumu līdz pat 48 stundām,
  • Tas stiprina matu struktūru un baro pat īpaši sausus matu galus
Iepakojums - sākumā man šķita, ka šis ir kāds bērnu šampūns, tikai to krāsu dēļ jau vien. Tomēr tad es padomāju, ka izskatam nav nozīmes. Pašam šampūnam ir liels dozējošais caurums, kas brīžiem var traucēt( situācijās, kad šampūns izspiežas pa daudz). Tomēr viss pārējais ir kārtība, ja runā par iepakojumu.

Šampūns matiem 
Silikonu nesaturošā formula ar pasifloras pieniņu attīra matu saknes, sniedzot svaigumu līdz pat 48 stundām, stiprina matu struktūru un kopj bojātus matu galus.  Formula ar intensīvi kopjošu proteīnu atjauno matos zudušos proteīnus. Lietošana: izskalot. Lietot regulāri, lai sasniegtu vislabākos rezultātus. 

 - Šampūns ir biezas konsistences, tomēr ļoti kremīgs. Tā aromāts ir salds, tomēr ne tāds, kas uz ilgu laiku iesēžas degunā. Pēc mazgāšanas aromāts pazūd diezgan ātri, tomēr manā gadījumā tas nav nedz mīnuss, nedz pluss. Vienai lietošanas reizei ir nepieciešams ļoti minimāls šampūna daudzums, jo lietojot to pa daudz un vēlāk slikti izskalojot tas var radīt pamatīgu galvas niezi.
Man patīk, ka mazgājot divas reizes, mati pēc tam ir tādi svaigi un attīrīti, bez nekāda smaguma, tomēr šī sērija nevar iztikt bez kondicioniera/balzama, jo mati ir nedaudz sausi ja lieto tikai šampūnu.

Balzams
Līdz pat trīsreiz vieglākai matu ķemmēšanai. Kopšana bez smaguma efekta.

- Balzams ir ļoti maigs un vidēji biezas konsistences. Tā aromāts ir nedaudz neitrālāks. matos to turēt vajag aptuveni kādu pus mīnuti un tad viss ir kārtībā.
Balzams ļoti efektīvi padara matus maigus un pabarotus. jau pēc tam izfēnojot matus, tie ir tik gludi, un ir pilnīgi prieks tiem izlaist pirkstus cauri, kā arī matu gali nav tik pinķerīgi.

Rezumējums
Šo sēriju lietoju jau kādas 3 vai 4 nedēļas un manas domas ir nedaudz dalītas tik un tā. Lai arī šampūns labi attīra matus, tas tomēr man rada nelielu sausumu matiem, tomēr tas nav nekas ārkārtējs. Lai gan, man šķiet tādā gadījumā, tas nebūs labākais variants pavisam jūtīgai galvas ādai. Šo šampūnu es redzu pilnīgi noteikti ceļojumu lietu sarakstā un sporta somā, jo ceļojot vai pēc sporta, tas sniegtu matiem tieši to, kas nepieciešams - efektīvu attīrīšanu un ilgstošu svaiguma sajūtu.
Matu bazlams ir labs, tomēr to es īsti nevaru nedz slavēt, nedz nopelt, jo tas man liekas tāds parasts, ja neskaita to, ka vienīgais lielais pluss, ir tāds, ka viņš matu labi atšķetina tieši galos un tie mati ļoti maigi un gludi.
Tā kā matus mazgāju ikcaur dienu, tad varu pateikt, ka to 48 stundu svaigumu šī sērija dod gan, jo lietojot šo sēriju, man nevajag tik bieži sauso šampūnu lietot, jo mati otrajā dienā nepieplok pie galvas, vai jau pēc dažām dienām neizskatās kā nedēļu nemazgāti. Un tas man visvairāk patīk šajā sērijā.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkti nopērkami veikalos Drogas, Rimi, Maxima, Elvi, Prisma
  • Cena - abiem aptuveni € 2.20


&z


* fotogrāfija no personīgā arhīva 
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manas pašas

9 komentāri:

  1. Šo šampūnu lietoju jau kādu mēnesi, un tā kā man nav jūtīga galvas āda, bet tieši pretēji - taukainas matu saknes, tad pēc lietošanas šķita, ka mati ir tīrāki ilgāku laiku. Protams, ir labāki šampūni, bet šī ir laba alternatīva zemo cenu kategorijā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis ir tāds labs attīrošais šampūns par nedārgu cenu :)

      Dzēst
  2. nu iepakojums patiešām fifīgs...ja godīgi šādu šampūnu nebiju pamanījusi...es esmu sajūsmā par dzintara antioksidanta šampūnu, un mainīt dotajā momentā nevēlos, bet ja vajadzētu varētu noprovēt arī šo, nav nekas pret lētā gala šampūniem, jo arī taukojas mati, protams arī manas iedomas, bet matus mazgāju katru dienu - must have, savādāk nejūtos savā ādā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. neesmu nemaz mēģinājusi dzintars šampūnus, bet būs iemesls pameklēt un painteresēties par tiem. ;)

      Dzēst
  3. ko nu tur daudz, es uz viņu vispār pat nepaskatītos, jo zils ar rozā man asocējas ar 5gadnieku... nevis ar 20... cik tur gadīgas sievietes skaistumplauktiņa poduktu izskatu. Iespējams, ka labs, bet nu tiešām.. noformējums man atgādina vairāk vannas putu vai dušas želejas flakonu. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es ar uz to iepakojumu skatījos ar greizu aci, bet kad pamēģināju,manās acīs iepakojums palika sekundārs ;)

      Dzēst
  4. Es tik domāju, vai nav tā, ka viņš pārlieku attauko matu saknes (kā dziļi attīrošais) un pēc tam nebūs tā, ka mati taukosies 2 x ātrāk?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man patīk dziļi attīrošie šampūni, bet neviens nav man tā matiem darījis, ka efektīvi attīra un tad satauko divreiz vairāk. Attīrošie šampūni ir jālieto tad,kad lieto daudz visādus līdzekļus matiem, kas nosēžas saknēs. Tāpat vien ikdienā to nevajadzētu tā lietot, jo tas nevis sataukos matu tad, bet gan padarīs super sausus. :)

      Dzēst
  5. Ļoti labs šampūns,tikai nevaru vairs nopirkt kondicionieri, nevaru vairs atrast nevienā veikalā!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan