Pārskats: Gliss Kur Million Gloss matu kopšanas sērija

27.05.14

Šī ir matu kopšanas sērija, kas paredzēta nespodriem matiem, lai atgriestu matu dabisko mirdzumu. Ir viens produkts, ko no visas sērijas dievinu, un par to nedaudz zemāk.

Ražotājs - Tagad ir piepildījies to sieviešu sapnis, kuru matiem trūkst mirdzuma - jaunā Gliss Kur Million Gloss produktu līnija matu kopšanas laikā piešķier tiem satriecošu mirdzumu. Lai atjaunotu mirdzumu, jaunā produktu līnija pārklāj ikkatru matu ar spogulim līdzīgu kārtiņu, kas nodrošina maksimālus atspulgus. Lietojot 10 dienu mirdzuma matu masku, mirdzuma efekts var būt noturīgs līdz pat desmit dienām. 

Million Gloss šampūns - attīra nespodrus matus un mazgāšanas laikā apvieno dziļu kopšanu ar īpaši koncentrētu mirdzumu. (cena €  3.12)
 - Par šo šampūnu es esmu vienkārši šokā. Es zināju, ka Gliss Kur šampūni ir spēcīgi, bet ne tik ļoti, jo pēc matu izmagāšanas man nākošā dienā visi mati bija vienās blaugznās. Es nebija ar tādām blaugznām saskārusies aptuveni kādu divus gadus. Otrkārt, bez tā , mani mati ļoti pieplaka pie galvas un bija sajūta, ka nav mazgāti nemaz. Diemžēl ar šo šampūnu es pavisam nevarēju sadraudzēties, un domāju vairs iespēju tam es arī nedošu.

Million Gloss balzams - pēc mazgāšanas Million Gloss bazlams nogludina matus, aizpilda plaisiņas, atšķetina tos un acumirklī atvieglo ķemmēšanu. (cena € 3.12)
 - Lietoju katru reizi kopā ar šampūnu, un varu teikt tik to, ka šis balzams tiešām dod to vieglākas ķemmēšanas iespēju, bet citādi, man tas neliekas tāds uh ah emociju vērts. Labs, diezgan labi barojošs, pašķidras konsistences balzams.

Million Gloss 10 dienu mirdzuma matu maska - tikai vienas minūtes laikā mirdzuma maska sniedz intensīvu, dziļu atjaunošanu ar šķidrā keratīna kompleksu un ilgnoturīgu, satriecošu mirdzumu, kas saglabājas līdz pat 10 dienām.  (cena € 5.68)
 - Ak, cik šī maska ir lieliska! Pat ja masku lieto pavisam ar citu šampūnu, tā arī dara brīnumus. Es svētdienas vakarā ieliku uz divām minūtēm, un ļāvu matiem pēc tam izžūt dabīgi, un nākošajā rītā atverot acis, matiem pieskaroties es sajutu, ka tie ir ļoti maigi un tik paklausīgi, bet viegli. Mati nebija tik pūkaini, un vēl otrā dienā saglabājas tāds zīdains efekts. Mati mirdz un ir tik brīvi un zīdaini.
Šo es pilnīgi noteikti iesaku pamēgināt!

Visa sērija kopumā nav slikta, tomēr ar manu jūtīgo galvas ādu šampūns nespēja sadraudzēties nu nekādīgi. Es biju pilnīgi šokā par to, cik ļoti daudz man parādījās blaugznas matos.. sobrīd mans mīļākais matu šampūns ir šis
Balzams ir maigs, un tāds labs ikdienas variants kondicioniera ziņā. Savukārt, matu masku es iesaku tik tiešām visiem pamēģināt, jo - 1. to ir jātur tikai 1 minūti; 2. tā lieliski parūpējas par vieglu matu ķemmēšanu; 3. sniedz matiem mirdzumu, elastību un paklausību.

Visi produkti ir nopērkami veikalos Drogas, lielveikalos Maxima, Prisma, Rimi, Elvi u.c.


bučas
&z



*fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

7 komentāri:

  1. kau kā ļoti sen neko neesmu lietojusi no Gliss Kur - pagaidām arī nekārojas. bet maska izklausās neslikta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik atceros, tad Tev mati ir tendēti nedaudz uz spurošanos, tapat kā man, un tādā gadījumā, esTev iesaku pamēgināt, jo to viņa labi noņēma nost ;)

      Dzēst
  2. Par masku piekrītu- miu miu miu, šķiet, ka šobrīd Drogās ir akcija ~4Eur maksā. :)

    AtbildētDzēst
  3. Uz vasaru gribu kaut ko no "saules līnijām" pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad iesaku pamēģināt tieši masku, jo tā tiešām deva to mirdzumu, bet pārējie nu tā, vismaz uz maniem matiem ne pārāk :)

      Dzēst
  4. Ierakstu masku wishlistā :) Sākumā jāizlieto esošās :D

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan