Pārskats: Artdeco Hydra Lip Booster lūpu spīdums

04.05.14

Varētu teikt, ka esmu vairāk lūpu spīdumu cienītāja, bet man patīk tādi lūpu spīdumi, kas nesalipina lūpas un nepadara tās mākslīgas un smagnējas.
Esmu atradusi sev jaunu favorītu - Hydra Lip Booster lūpu spīdumus no Artdeco. Atlika man pamēģināt vienu līdz sapratu, ka man vajag vēl un vēl. Un tagad man jau ir trīs toņi. Bet nedomāju, ka ar to beigsies.

Ļoti dīvaini, bet par šiem lūpu spīdumi es gribēju jau uzrakstīt vairākus mēnešus atpakaļ, bet kaut kā visu laiku es atliku šo rakstu, pat pati nezinu kāpēc, bet tagad, kad šos lūpu spīdumus lietoju nu jau četrus mēnešus bez pārtraukuma, tad tagad es esmu gatava līdz pēdējai detaļai par tiem pastāstīt. Par to, cik ļoti man tie patīk!

Ražotājs
Šis lūpu spīdums nodrošina lūpām pilnīgumu un jutekliskumu ar vieglu krāsas pieskārienu un brīnišķīgu spīdumu. Marine Fillings Spheres®  palīdz izlīdzināt visas līnijas un "grumbiņas", Blue Seakale un Collageneer® palīdz lūpām reģerinēties. Hydra Lip Booster lūpu spīdums nēsējot sniedz ekselentu komfortu, un redzami kopj lūpas. 

Vispirms jau tie paši labākie vārdi par iepakojumu.
Atšķirībā no vairuma lūpu spīdumu, iepakojums jau paņemot rokās liekas tāds bagātīgs un smagnējs, bet labākais ir tas, ka pat atrodoties somiņā, tas nenobružāsies un nepazudīs skaistais uzraksts, jo uzrakts ir kā iestrādāts iepakojumam iekšā.
Aplikators lūpu spīdumam ir parastais "švammītes tipa", bet produktu tas dozē pietiekami - ne pa daudz, ne pa maz.
Tonis 37 - translucent baby rose
Šis 37 tonis ir nude tonis ar vieglu veci rozā atblāzmu, bet priekš manis šis tonis ir perfekts nude toņa spīdums, ko nēsāju līdzi somiņā jau vairākus mēnešus, un ikdienu tas kalpo man perfekti. Ar šo lūpu spīdumu manas lūpas izskatās kā manas pašas lūpas, bet tikai nedaudz labāk. Lūpu spīdumam ir glossy spīdums. Klājas tas ļoti krēmīgi un vienmērīgi, tikai vējainā laikā mati noteikti lips pie lūpām.
Tonis 40 - translucent cryptal bud
Šis 40 tonis ir no 2012. gada rudens kolekcijas. Tāds korallīgi sarkanbrūns tonis, kas uz lūpām vairāk dod tādu korallīgi sarkanu toni. Tāpat kā 37 tonim, šim arī ir glossy spīdums, bet uz lūpām, tas klājas vairāk kā spīdums tieši, nevis kā 37 tonis, kurš klājas vairāk kā krēms. Šis tonis vairāk izceļ tieši to glossy efektu, un dod to raksturīgo spīduma efektu. 
Tonis 42 - translucent papaya
Pirmkārt, šis noteikti nav raksturīgais papaijas tonis, jo sliecas uz violeto pusi. Šo tonis es dievinu kopš ziemas. Tas ir tāds perfekts auksts, violets tonis, bet kas lūpas padara ļoti izteiksmīgas. Šim spīdumam iekša ir mazi mirdzimiņi, kurus uz lūpām nevar just absolūti. Uz šo tonis skatoties iepakojumā, tas liekas pārāk tumšs, bet uz lūpām tas klājas tik puscaurspīdīgi un smuki. Viens no maniem mīļākjiem lūpu spīdumiem, ko lietoju tieši vakarā vai kādā īpašā notikumā. 
Zemāk svači uz rokas
No K uz L: 37, 40, 42
Šie 3 toņi ir mans perfektais dzīves trio - 37 tonis ir mans ikdienas mīlulis, 40 ir siltāka un drosmīgāka noskaņojuma tonis, bet 42 ir mans ideālais vakara lūpu spīdums, kas neskaitāmas reizes mani ir glābis vakara pasākumos.
Visiem lūpu spīdumiem ir raksturīgais lūpu spīduma aromāts, lai gan 37 tonis smaržo vissaldāk no visiem. Atkārtošos, ka lūpu spīdumi nav lipīgi, un ilgāk nesējot nerada to nepatīkamo garšu mutē. Noturība ir aptuveni kādas 2 līdz 3 stundas, kas manā skatījumā ir ierasti. Tomēr man ir jāatzīmē, ka šie lūpu spīdumi ir ļoti mitrinoši un pēc tām 3 stundām, lai arī spīdums uz lūpām nav manāms, tik un tā var just, ka lūpas ir mitrinātas. Vienīgais mīnuss, ko sola ražotājs, bet tas neizpildās ir tas, ka sākumā tiek solīts lūpu palielināšanas efekts, bet ne reizi neesmu neko ne manījusi, ne sajutusi,tomēr visā visumā, es par to priecājos pat vairāk, jo neesmu apjomu palielinošos spīdumu/lūpu krāsu cienītāja. Es noteikti iegādāšos vēl kādu toni, jo šie spīdumi, hands down, ir paši labākie ko esmu lietojusi.

* 37 tonis vairs nav pieejams veikalos, bet 40 tonis ir ne visos veikalos, savukārt, 42 tonis praktiski ir visur.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkti nopērkami veikalos Drogas, Douglas, U/V Stockmann
  • Cena - € 11.45

Ir mēģināti šie spīdumi? Kā jums patika?

&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva 
** šis nav produkta sponsorēts raksts

15 comments:

  1. Piekrītu, Artdeco lūpu spīdumi ir vienkārši lieliski, un pilnīgi noteikti kvalitātes ziņā ir vienā līmenī ar dārgā gala lūpu spīdumiem, bet par zemāku cenu. Man patīk arī viņu Lip briliance sērija, mans mīļākais vasaras koraļļu tonis ir nr.38 ;)).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija no Lip Brilliance sērijas 64 nr lūpu spīdums un man tas patika, ja ne vienīgi tā sīvā garša mutē, ko pēc laika varēja just. :(

      Dzēst
    2. Hmm,man gan nav nekādas piegaršas,varbūt kāds brāķēts eksemplārs bija trāpījies.

      Dzēst
    3. Iespējams, ka tā :) Domāju izmēgināšu kādu arī Lip Brilliance spīdums, jo tomēr gribas pārbaudīt vai visiem ir tā piegarša, vai tikai man tāds bija trāpijies

      Dzēst
  2. Artdeco spīdumi nav mēģināti, bija viens tonis, kas iepatikās, tomēr beigās nopirku Chanel. Šobrīd lietoju tikai lūpu balzamu, īsti nekad cits neprasās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tomēr ja sakārojas kāds lūpu spīdums un rezerves beigušās, es iesaku tiešām pamēgināt šos :)

      Dzēst
  3. Šie tiešām ir labi, bet atkal esmu novērojusi, ka viņi ļoti ātri tērējas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, man pēc četru mēnešu lietošanas, pat tas 37 tonis, ko lietoju katru dienu, izskatās kā praktiski nelietots. ;)

      Dzēst
  4. Jā, šie ir ļoti labi :) Ļoti iepatikās tonis translucent papaya :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas 42 (translucent papaya) iepakojumā neizskatās tik smuki, cik uz lūpām. Noteikti, kad atrodi,ķer ciet :)

      Dzēst
  5. Arī mani favorīti. Bet vai viņiem nav tikai kādi 4 vai 5 toņi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielākoties visur ir kādi tikai 3 vai 4 toņi, bet šur, tur tie ir vairāk. Piemēram, 37 vairs nav pieejams, bet 40 ir vēl atrodams veikalos, lai gan ir no 2012. gada rudens kolekcija. Ir, ir vairāki toņi, bet pavisam daudz nav ar. :)

      Dzēst
  6. Artdeco lūpu produkti ir paši labākie. 42 tonis izkatās pēc mana sapņa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju tas 42 tonis Tev fantastiski piestāvēs - tā dabīgi, bet ļoti akurāti un izsmalcināti :)

      Dzēst
  7. Piekrītu! Man arī ļoti patīk šie spīdumi, perfekta konsistence!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan