Nedēļas mīluļi #9

18.05.14

Šajā nedēļā mīluļu sarakstā ir vairāk ne-kosmētikas attiecināmas lietas, tomēr skaistuma kontekstā.


  • Philips SalonDry Pro 2300W fēns matiem - tā nu sanāca, ka ilggadējais matu fēns nodega, jo tam nebija iespēja noņemt aizmugures daļu, lai nekrājas mati, bet šim jaunajam ir tāda opcija, tāpēc tas kalpos ilgāk. Man patīk, ka šim fēnam ir jonizēta gaisa funkcija un ir vairāk siltuma un ātruma pārslēdzēji. 
  • Artdeco Color Lip Shine lūpu krāsa, tonī 69 (shiny english rose) - tāds auksts rozā tonis. man patīk, ka šim lūpu krāsām bez skaista, intensīva toņa, ir arī efektīva mitrināšana. 
  • Violeti klipši - tā kā man nav caurumi ausīs, un tuvāko gadu laikā man tos nemaz nevajag un nevajadzēs, tad ausu "profilaksei" esmu iegādājusies vairākus klipšu pārus un tagad kādu laiku tos nēsēju. Neteikšu, ka paši ērtākie, bet toties ļoti smuki izskatās ausīs.
  • Batiste Blush sausais šampūns - Batiste šampūni jau sen ir mani favorīti, bet šajā nedēļā man patīk tieši šis Blush aromāts, un ievēroju, ka šis sausais šampūns atstāj mazāk baltos pleķus matos.
  • Tonālā krēma ota - šī ir fake RT Expert face Brush ota. Pasūtīju no interneta, bet nebiju domājusi, ka būs tik līdzīga oriģinālam. Man patīk, ka ota labi sapludina tonālo krēmu un tonālais krēms tērējas ekonomiskāk. 
bučas
&z

11 comments:

  1. iedosi, lūdzu, linku otas sellerim? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirku piecas komplektā, bet reku ir sellera links - http://www.aliexpress.com/store/831227
      :)

      Dzēst
    2. paldies! :) cik ilgi savu pasūtījumu gaidīji?

      Dzēst
    3. Mēnesi kādu. Atnāca salīdzi°noši ātri :)

      Dzēst
  2. Kur to Batiste sauso šampūnu var nopirkt ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Batiste sauso šampūnu var nopirkt Mildas tirdziņā, kas atrodas uz Ernesta Birznieka Upīša iela, veikals saucas Mikroshop.

      Dzēst
  3. O, klipši! Man arī nav caurdurtas ausīs un ceru, ka nekad to nemainīšu. Vizuāli ļoti patīk garie auskari, bet, tā kā tie visbiežāk ir arī smagākie, ausu ļipiņas pēc to ilgstošas nēsāšanas izskatās izstaipītas - ir novērots. Pavisam neestētisks skats...
    Pirms pāris gadiem klipšus pirku "Kazenē", bet kur vēl tos var iegādāties? Skatos, ka vēl "Diva" piedāvā: http://diva.lv/lv/diva-kolekcijas/kategorijas-113209/klipshi-132651

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši šī iemesla pēc sāku nēsāt klipšus, jo gribu nedaudz auss ļipiņu pastiept uz leju, citādfi viņa man estētiski nu nekā neizskatās . :) Tā arī ir tā mana profilakse. :)
      Noteikti nedur caurumus ausīs, paliec unikāla ar to!

      Paldies par linku :)

      Dzēst
  4. Vaitad atmaksājas pirkt fake RT otas? Viņas taču tāpat salīdzinoši lēti maksā..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man mērķis jau vispār nebija apzināti pirkt fake otas, vienkārši tā sanāca. es vispār neesmu apmāta uz brend otām, man ir svarīgi cik labi ota spēj pildīt savu funkciju, ne kā savu vārdu nes. Man ir vienalga vai ota ir fake vai ne, bet man galvenais ir tas vai tā pilda funkcijas kuras esmu uzstādījusi.
      bet ja runa ir par summām, tad oriģinālā maksā gandrīz 13 €, bet par piecām fake otām, kas fantastiski kalpo un nekas nebirst laukā maksāja 8,90 €

      Dzēst
  5. Varbut kadam noder - es originalo RT expert face brush sutiju no iherb pa 9$ http://m.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Base-Flawless-Expert-Face-Brush/42482

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan