Izlietotie produkti - aprīlis

02.05.14

Biju jau pavisam aizmirsusi par savu izlietot produktu groziņu, ko lielāko daļu no šī visa jau biju izlietojusi mēneša sākumā, un pēdējā nedēļā praktiski izlietoju kādas 3 vai 4 lietas. 
Darvas šampūns - jau kāda 3. vai 4. pudele. Dievinu!
Batiste Tropical sausais šampūns - efekts tāds pats kā pārējiem veidiem, tik aromāts patīkamāks. atsauksme
Dove Purely Pampering dušas želeja ar kokosriekstiem un jasmīna lapiņām - pēdējā laikā lietoju tikai Dove dušas krēmus, un tie man ļoti patīk.
Rexona Linen Dry antiperpirants - atsauksme
Eveline Bio Hyaluron 4D losjons - man ļoti patika, ka šim losjonam ir pumpītis. Tas bija ļoti maigs, saudzīgs pret acīm, un arī mitrinošs.
Baikal Herbals putas - šīs putas ir ļoti labas, tāpat kā Siberikas, jo ir diezgan biezas un kosmētiku noņem jau ar pirmo reizi.
Nivea micelārais ūdens - sākumā man tas likās ne īsti efektīvs, tomēr tagad, kad esmu atgriezusies pie L`Oreal micelārā ūdens saprotu, ka Nivea tomēr pārtrumpē, jo L`Oreal nespēj tik efektīvi noņemt acu kosmētiku, it īpaši skropstu tušu.
(Nezināmas firmas )micelārais ūdens - noteikti metu laukā vienreiz lietotu. atsauksme .
Mossa Youth Defence mitrinošs anti-oksidantu dienas krēms ar mellenes vitamīnu E - paraudziņš pietika kādām 3 reizēm. Ja jāsalīdzina ar Mossa lāceņu krēmu, tad šis ir diezgan līdzīgs, bet tikai varbūt uz pusi vieglāks, bet tā, man nelikās, ka efekta ziņā tas būtu daudz labāks par lāceņu versiju.
Verdeoasi maska - gribēju izlietot, un beigās ieguvu svilinošu seju. Grūti teikt vai bija labs, jo uzreiz mazgāju nost.
Tējas koka eļļa - atsauksme
Catrice Eye Brow Filler uzacu tuša - lietoju jau trešo iepakojumu. atsauksme
Neutrogena lūpu bazlams -vai, cik šis bija labs. ātri izlietoju, un ļoti patika. Ja vajag labu, pārnēsāšani līdzi lūpu bazlamu, kurš nav jāsmērē ar pirkstu, tad varu ieteikt tikai šo.
Maybelline Express remover nagu lakas noņēmējs - ilgi kalpoja, un bija neaizvietojama manta. Kopš  šis parādījās manās mājās, tā nagus tīriju tikai ar šo. Daudzas toreiz strikti izteicās, ka tā švamme izjuks, bet ļaujiet man teikt, ka man gandrīz gada laikā, nekas neizjuka. Absolūti nekas. Metu laukā tikai tapēc, ka šķidrums jau no košajām krāsām ir nokrāsojies.
Guess Seductive smaržas - nebija slikts aromāts. Tāds klasisks, neuzbāzīgs, un gaisīgs. Labs aromāts ofisa darbiniecēm, kur aromāta izvēle ir svarīga.

Uh, kaut kā gari gāja. Bija daži produkti par kuriem man bija grūti apkopot konkrētas domas, bet nu rezultātā kaut kā tā. :)

&z

4 komentāri:

  1. Darvas šampūnu pērc Siberikas veikalos? :)

    AtbildētDzēst
  2. Oooo, cik daudz izlietots, man šoreiz ļoti pieticīgi. :)

    AtbildētDzēst
  3. Toties man nav tik daudz izlietotu paraudziņu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan