Izlietotie produkti - decembris

01.01.14

Jaunas gads sagaidīts, tagad čakli metas iekšā darbos, un pirmais raksts jaunajā gadā ir tāds pats, nemainīgs, kā citus mēnešus - tukšinieki!
Pagājušajā mēnesī izlietoju diezgan maz lietas, vairāk tieši no dekoratīvās kosmētikas, kas mani pašu ļoti priecē.
  • Garnier Fructis Pure Volume 48H kondicionieris matiem - diemžēl šo pie mums Latvijā nevar nopirkt, bet šis ir ļoti labs kondicionieris tādiem matiem, kas bieži tiek pakļauti siltā gaisā ietekmei. Šis kondicionieris piešķir apjomu un aizsargā matus. 
  • Garnier Fructis Goodbye Damage kondicionieris matiem - ļoti labs barojošs kondicionieris. man ļoti patīk Garnier kondicionieri to tekstūras dēļ un pēcsajūtas kādas tie sniedz matiem. 
  • Dove Go Fresh dušas želeja - nezinu kāpēc gan dušas želeja ja tas ir tipisks dušas krēms - ļoti biezs un barojošs ādai. Esmu pēdējā laikā daudz ko lietojusi tieši no Dove un esmu pārsteigta par barojošo un saudzīgo rūpēšanos par ādu. 
  • Dr. Sante Camomile putas sejas mazgāšanai - šis jau ir otrais iepakojums divu mēnešu laikā. Ļoti patīk, bet tagad lietoju nedaudz citas putas, kas ir tikpat labas, bet pēc konsistences nedaudz biezākas.
  • Lush Katastrofa sejas maska - ļoti laba sejas maska, kas manu seju burtiski izglāba no visiem tiem brīnumiem, kas man novembrī darījās uz sejas. Godīgi sakot, vienīgais, kas man traucēja šajā maskā, ka to ir nereāli izlietot pa to 1 mēnesi. Tāpēc es to nedaudz ilgāk pieturēju un gaidīju kamēr izlietošu līdz galam. 
  • Batiste Original sausais šampūns matiem - ļoti patīk! Neesmu jaunam vēl aizgājusi pakaļ, bet šis ir mans must have. 
  • Planeta Organica Brazil ķermeņa skrubis - oj, šo es lietoju ļoti ilgu laiku. Man patika skrubja biezā konsistence un lieliskā spēja attīrīt visu ādu no nevajadzīgā. 
  • Catrice Lashes To Kill False Lashes skropstu tuša - lietotu vēl un vēl, bet izžuva. Noteikti mana mīļākā skropstu tuša! 
  • Artdeco Amazing Effect skropstu tuša - ļoti patīk kompaktā otiņa un efekts kādu tā dod, bet tuša ātri diezgan izžuva. Noteikti es pirkšu vēl!
  • Catrice EyeBrow Filler uzacu tuša - viens no maniem 2013. gada atklājumiem, kas manu ikdienu ar uzacīm ir nenormāli atvieglojusi. Viens, divi un uzacis gatavas! Vairs nevajag no rīta mocīties ar uzacu zīmuli un tad domāt ir uzacis sanākušas vienādi tumšas vai tomēr nē. 
  • Catrice Re-Touch Light Reflecting konsīleris - ļoti patika sedzamība, bet varēja ilgāk turēties un ne tik ātri tērēties.  
  • Maybelline Master Precise laineris - patika šaurā otiņa, bet tā ātri noļurkājās un vairs nebija iespējams ar to uzvilkt smuku līniju. Varēja arī nedaudz ilgāk uz acīm turēties.
  • Halle Berry Closer smaržas - ak, manas pašas mīļākās smaržas! Par šīm smaržām es saņēmu tik daudz komplimentus ar teikumu: "Tās noteikti ir tavas smaržas" vai "Tas aromāts burtiski tevi papildina". Es pilnīgi noteikti pirkšu atkal šīs smaržas, jo manam degunam tās patīk nenormāli, bet vispirms man ir jāizlieto daži smaržu iekrājumi. 
  • Antibakteriālā roku želeja - nekas īpašs, parasta roku želeja. 
  • Bioderma Sensibio H2O micelārais ūdens (paraudziņš) - tā kā neesmu pieradusi šādi ņemt nost kosmētika, tad jūtas man ir dalītas. Jā, tas labi noņem kosmētiku, bet, vēlreiz atgādinu, ka man patīk kosmētiku ņemt nost tikai un vienīgi ar kādu līdzekli + ūdens.
  • Siberika mitrās salvetes - patika jaukais aromāts, un tās bija diezgan labi mitrinošas.
Pluss, vēl 3 produkti, kas attēlā diemžēl manas kļūdas pēc neiekļuva:
  • Garnier Fructis Oil Repair 3 kondicionieris matiem - kā jau visi kondicionieri no Fructis, arī šis bija tīri labs.
  • Зеленая АптекA gēls sejas mazgāšanai ar alveju - patika, ka nesausināja ādu, bet man alvejas aromāts nedaudz traucēja pašā gēlā. 
  • Faith in Nature Rosemary šampūns - izmantoju otām. ļoti labi tās attīrīja un otām deva tādu svaigu rozmarīna aromātu. 
Tas arī viss! 19 produkti, tas nav slikti, pēc manām domām. :)

bučas
&z

* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis nav sponsorēts raksts

9 komentāri:

  1. Var, var to kondicionieri Latvijā nopirkt.! :)
    Un laikam beidzot būs jāaiziet uz Lush pēc svaigās maskas, jo visi to slavē!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešam vai tad var? Es pat jautāju izplatītājiem pagājušajā vasarā un man pateica, ka nē, šo pie mums nevar nopirkt diemžēl. :)
      Noteikti vajag pamēģināt! Tā ir laba!

      Dzēst
    2. Jā, vasaras beigās iegādājos, bet maniem matiem īsti nederēja, tāpēc atdevu māsai. Pirku lielajā Rimi, ja nemaldos. :)

      Dzēst
    3. oo, noteikti būs jāpaskatās Rimi :)

      Paldies!!

      Dzēst
  2. Labi esi papūlējusies!!! Tik daudz kā izlietota!

    AtbildētDzēst
  3. Es ar lielām cerībām gaidu Batisti.

    Tev ar decembrī paprāvs izlietoto produktu pulciņš :)

    ievasblogs.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu viņu no kaut kurienes sūti ?? :)

      jā , tā nedaudz sanāca patērēt lietas..

      uu, Tev jauna bloka adrese??

      Dzēst
    2. Jā, biju pārsteigta, bet asos sūta uz LV. un piegāde bezmaksas :) kuru katru dienu jābūt klāt.
      Ja, pārvācos :)

      Dzēst
  4. Ak, es arī esmu uzsēdusies uz sausajiem šampūniem, mans favorīts pašlaik ir LUSH.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan