Ziemas visvairāk lietoto konsīleru top 3

21.12.13

Sezonai mainoties, mainās arī ierastie kosmētikas lietošanas paradumi. Ja vasarā un pavasarī, es vairāk izceļu acis, tad drūmajos periodos kā ziemā un rudenī, es vairāk rūpējos par sejas ādas vizuālo izskatu.
Lai seja izskatītos daudz reizes svaigāka un možāka pietiek ar vienu konsīleri. Šobrīd esmu iecienījusi 3 tādus.
Vispirms nedaudz par to, kas vispār ir konsīleris?

 - Konsīleris nav tas pats kas korektors. Konsīleri izmanto, lai maskētu nepilnības zem acīm (tumšie loki), sīkos asinsvadus un grumbiņas, pumpas u.c. Visbiežāk tas ir šķidrā veidā.

Zem acīm konsīleris ir jāuzklāj "trijstūra tehnikā", tad tas sejai dod maksimāli izgaismotu efektu, un seja uzreiz izskatās daudz možāka. 
  • Catrice Re-Touch Light - Reflecting konsīleris | 020 Light beige (Ls 2.94/€ 4.18) - Šis bija tāds kā mans pirmais konsīleris ar otiņu. Un jāsaka, ka nekā vienkāršāka nevar būt par šāda tipa konsīleriem. Tikai retajā gadījumā ar šo izdosies pārspīlēt uzklājot. Pats konsīleris ir vidēji sedzošs un tāds ļoti krēmīgs. Tas viegli atstaro gaismu, un līdz ar to labi nosedz tumšos lokus. Šo es izmantoju vairāk ikdienā. Mīnusiņš - tas ātri izlietojas un sēžas rievās, lai arī tiek nostiprināts ar pūderi.  
  • Artdeco Perfect Teint konsīleris | nr. 7 - (Ls 8.95/€ 12.73) - šo es dēvēju par "izejamo" konsīleri. Izejamais konsīleris, jo tas lieliski izgaismo, nosedz gandrīz vai visu, un tas ir tieši tas, kas nepieciešams dodoties uz kādu saviesīgu pasākumu. Tiesa, tas ir vieglāks pēc konsistences un vairāk puscaurspīdīgs uz ādas, bet klājot divās kārtās tas nosegs arī visas pumpiņas utt. Un, Artdeco konsīleris mazāk sēžas rieviņās.
  • Maybelline Super Stay Better Skin konsīleris | 02 Light - (Ls 5.99/€ 8.52) - pats jaunākais no visiem, bet šis ir tāds labs ikdienas variants. Man pirmkārt, jau nepatīk uzklāšana. Es pirmās pāris reizes tik daudz uzklāju, ka nezināju kur vairs lai smērē. Tomēr, tas labi maskē un pavisam nemanāmi izgaismo, bet dienas laikā mēdz sēsties rievās ar visu piepūderēšanu. 
No šiem trīs konsīleriem pirmā vietā es lieku Artdeco, tāpēc ka, tas ne reizi mani nav pievīlis, kad esmu devusies kaut kur ārpus mājas izklaidēties. Ja ir kādi tumši loki, tad šajā trijstūra tehnikā klājot šo Artdeco konsīleri, tas lieliski izgaismos. Seja izskatīsies pavisam uzreiz citādāk.
Otrā vietā es lieku Catrice, jo tas ir biezāks pēc konsistences un labi maskē. Lielisks ikdienas produkts.
Pēdējais no šī trīnieka ir Maybelline, jo man nepatīk uzklāšanas veids un tas, ka tas nedaudz saiet rieviņās, bet sedzamības ziņā tas ir ļoti labs!


bučas
&z



* fotogrāfijas no personīga arhīva
* šis ir daļēji sponsorēts produktu raksts. visi produkti izņemot Maybelline konsīleri ir manis pašas pirkti, bet neatkarīgi no tā -  viss rakstītais ir tikai un vienīgi manas pašas subjektīvās domas.

8 komentāri:

  1. Šodien tieši lūkojos uz Artdeco konsīleri. Catrice man bija, nu tā.. Maybelline izmantoju arī kā korektoru, sedzamība diezgan laba. Vēl man patīk The Body Shop un Essence konsīleri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, paldies par ieteikumiem. Neesmu mēģinājusi nemaz Essence konsīleri, būs jāpamēģina. :)

      Dzēst
  2. Mans mīļākais ir Garnier rullītis un Benefit Erase Paste.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Garnier rullītis man sāka acis grauzt, bet Erase Paste būs jāpamēģina. Es jau acis metu uz to, tikai meklēju īsto toni. :)

      Dzēst
  3. Es sev nopirku Rimmel. Paskatīšos, kas par brīnumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ā, pareizi! Visu laiku gribēju izmēģināt to Rimmel ar to otiņu, bet ,re, biju jau aizmirsusi! Paldies par atgādinājumu!

      un, ja iepatīkas, padalies rakstā ar savām emocijām. :)

      Dzēst
  4. Cik € apmēram maksā tāds labs konsīleris ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katrā cenu kategorijā var atrast labu konsīleri, bet tas ir atkarīgs no Tavām velmēm, ko tu vēlies, lai tas dod sejai. :)

      Man, piemēram, konsīleri patīk lietot, lai izgaismotu, tāpēc man labs konsīleris ir Artdeco Perfect Teint (gan parastai, gan illuminating). ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan