Pārskats: Lush Ātrā Palīdzība svaigā sejas maska

03.12.13

Iepriekš es nebiju lietojusi nevienu svaigo sejas masku no Lush, bet veikalā man šo ieteica pārdevēja, kad īsi raksturoju savu sejas ādas problēmu. 
Lasām tālāk, ja interesē vai sejas maska atrisināja manu problēmu..

Vispirms daži uzmundrinošie vārdi no Lush par šo masku - 

 "Tad , kad nelaime uzņem lielus apgriezienus, „ Ātrā Palīdzība” spēs ātri nomierināt un attīrīt jūsu sejas ādu. Mellenes sastāvs maskā ir bagāts ar vitamīniem – antioksidantiem un minerāliem , tas spēs noņemt sejas apsārtumu un darbosies kā antiseptisks līdzeklis. Kaloīns saudzīgi attīra sejas ādu. Kumelītes , Īrijas aļģu sūnas, mandeļu eļļa mīkstinās sejas ādu. Jūsu diena ir glābta."

Dažos vārdos pateikšu kā toreiz es raksturoju savu problēmu pārdevējai, kura vēlāk man ieteica tieši šo sejas masku. 
 - Bija pienācis brīdis vai kāds izmaiņu periods (kas, nē, nav saistīts ar ikmēneša izmaiņām organismā), kad uz manas sejas gluži pa dienām metās daudz tādas dziļas pūtītes, un visvairāk tās skāra manu zodu, ka beigās es tam vairs nevarēju pieskarties, jo nežēlīgi sāpēja. Papildus, pa manu visu pieri gluži kā pusaudzei uzmetās nenormāli daudz pūtītes. 
Uzklausot manu sāpi, man ieteica tieši šo svaigo masku. Varbūt jautāsiet, kāpēc tā ir svaigā maska? Ir lieta tāda, ka šīs Lush maskas var lietot tikai mēnesi un uzglabāt tās vajag ledusskapī. 
Brīdinu: nelikt vecmammu vai vectētiņu tuvumā, citādi padomās, ka kāds jauns sviesta paveids izgudrots, un uz maizes virsū būs.. 

Pēc izskata maska neizskatās nekā, bet smaržo ļoti patīkami - kā māli ar mellenēm un vēl citām lietiņām..
 Pēc konsistences maska ir ļoti, ļoti bieza un prasa šādas, tādas iemaņas, lai uzklātu smuki un vienmērīgi. Maska ir jātur kādas 5-10 minūtes un pēc tam jānoskalo ar siltu ūdeni. Bet, iesaku laicīgi iet un skalot seju, jo paejot 10 minūtēm, ja jūs runāsiet ar kādu, tad no sejas maskas kritīs palieli gabali nost, kā no kādas ģipša figūras!
Pēc maskas lietošanas, sejas ir ļoti maiga un tīra. Iesaku lietot regulāri, lai redzētu kādas izmaiņas. Man vajadzēja palietot kādas 3 reizes līdz visas problēmas kā pagaisa.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Lush
  • Cena - Ls 6.30/ € 8.96 par 75 g
  • Rezumējot - manai problemātiskajai sejai, kad to piemeklējusi bija katastrofa, šī maska nāca kā glābējs. Ļoti bieza un dabīgi smaržojoša maska, kas manai sejai lieliski palīdzēja. Vienīgais es nesaprotu, cik lielā kārtā ir jāziež šī maska, lai 75 g varētu izlietot pa piecām reizēm??
Nākotnē izmēģināšu Cupcake svaigo sejas masku. Ko sakāt par to masku?

bučas
&z

10 comments:

  1. Pārdevēja teica, ka nekas slikts nenotiks, ja maksa ledusskapī pastāvēs arī ilgāk.
    Šī arī manā višlistā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu man sanāks nedaudz pārtērēt termiņu, bet ja reāli, es nedomāju, ka viņa izraisīs kādu ķīmisku reakciju uz ādas tikai tāpēc, ka ilgāk ledusskapī pastāvēja. Tas laikam ir tām ogām un visām citām lietām, kas ātri bojājas domāts.. :)

      Dzēst
  2. Bilde ar masku ir burvīga :)
    Es gan nevienu Lush masku neesmu mēģinājusi, tāpēc neko ieteikt nevarēšu. Mani joprojām no Lush attur tas spēcīgais aromāts, kas valda viņu veikalos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ;)
      Zini, es saprotu, ko nozīmē, ka deguns jūt šos stipros aromātiskos veikalus. Es, piemēram, nevaru ieiet veikalā kur tiek masveidā pārdots vīraks un citas smaržīgās, kūpināmās lietas. Es vienkārši nevaru...
      Bet, uz Lush es gāju ar domu: "ātri visu sapirkt un laukā!", tomēr tur ieejot es nemaz nejutu tik galvu reibinošu aromātu. Jā, bija tas saldenais bumbu aromāts, bet es laikam biju speciāli tā noskaņojusies, ka aromātu nemaz nesajutu. :)

      Dzēst
  3. Pirms pusotra gada tiku pie Cupcake paraudziņa, izlietoju kādās 3 reizēs. Man ļoooooti patika, bet, tā kā neesmu masku cilvēks, sapratu, ka svaigā maska būs neizdevīgs pirkums īsā termiņa dēļ.
    Cupcake smaržo tā, ka gribas apēst un atstāja sejas ādu tīru un maigu. ^^

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas, ka maskai ir burvīga smarža, es ticu, bet mani vairāk interesē tīri tā kopjošā daļa. Vai tiešām viņa ir tik laba problemātiskai ādai kopumā, vai der tikai ja ir kādi specifiski izsitumi uz sejas. ;)
      Liels paldies par Tavām domām, mani tikai pārliecināji vien aromāta dēļ kaut vai pamēģināt .

      Dzēst
  4. Man gan dižu efektu šī maska nedeva :(

    AtbildētDzēst
  5. Mana pieredze ar šo tāda pati kā tev. Arī bija saradušās problēmas, arī pārdevēja ieteica šo masku un voila! problēmas atrisinājās. Patika, pirkšu vēl, ja būs nepieciešams :)

    AtbildētDzēst
  6. šī maska nesausina ādu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, maska nesausina ādu. viņa palīdz likvidēt pumpas, bet āda netiek sausināta. :) Bez māliem tur vēl ir citas palīglietas, kas ļoti palīdz kopt problemātisku sejas ādu :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan