Pārskats: LaMav Wrinkle Defense and Skin Brightening fluīds sejai

11.12.13

Šī gada Baltic Beauty izstādes laikā man bija izdevība iepazīties ar La Mav un Inika eko kopjošo un dekoratīvo kosmētiku. Ir pagājis vairāk kā apaļš mēnesis un beidzot ir tas brīdis, kad varu par šo ikdienas lietojamo fluīdu pastāstīt arī jums. 
La Mav kosmētikā nevar atrast mākslīgās krāsvielas, parabēnus, sulfātus, smaržvielas, talku un vēl citas lietas, kas ilgstoši lietojot bojā mūsu ādu. Atšķirībā no citām "eko" firmām, La Mav tik tiešām ir vairāki sertifikāti, kas apliecina viņu "zaļo" kosmētiku. 
Iepriecinoši ir tas, ka La Mav var lietot jebkurš ādas tips tieši tā iemesla dēļ, ka produkti tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un satur antioksidantus, vitamīnus, taukskābes, augu ekstraktus un eļļas. 

Ražotājs apgalvo, ka šis ir matējošs dienas fluīds, kurš ir paredzēts taukainai un kombinētai ādai. Seruma sastāvā ir lakricas un melisas ekstrakti, kuri vienmērīgi palīdz izlīdzināt sejas ādas toni.  Hialuronskābe palīdz uzturēt ādas elastību, izlīdzina ādu un novērš priekšlaicīgu krunciņu rašanos.
Pēc konsistences fluīds ir diezgan šķidrs, bet līdz ko tas ir uzklāts uz sejas - tas burtiski iesūcas ādā, un atstāj to neticami matētu ādu. Man kā kombinētas ādas īpašniecei, tas jau ļoti patīk!
Es ikdienā lietoju zem dekoratīvās kosmētikas, un lietojot ievēroju, kas ir tonālie krēmi, ka sliktāk smērējās un līdz ar to stiepj ādu, bet pie tā ātri diezgan pierod. Kā arī, tas aromāts, kas no sākuma nepatika manam degunam, bet vēlāk jau pierada. Atzinīgi ir tas, ka fluīdam ir minimāls patēriņš, jo pie šķidrās konsistences visai sejai ir nepieciešams vien 1-2 dozatora spiedieni.
Interesanti ir arī tas, ka lasot citu atsauksmes no ārzemēm, ir meitenes, kas šo fluīdu slavē kā lielisku pumpu dziedinātāju. Pati gan neesmu mēģinājusi, bet ja tā padomā -kāpēc gan ne? Produkts taču ir ļoti naturāls.
Ja skatās, kā tas ilgtermiņā ir uzlabojis ādu, īsti nevaru teikt, tikai esmu ievēroju, ka tā sejas rēta no bērnības ir vēl vairāk savilkusies - palikusi gandrīz vai neredzama. Bet, tas varētu būt, ka āda vēl jauna un pati vēl reģerinējas.
Šobrīd šo fluīdu lieto mana mamma, un viņa ir ļoti apmierināta ar produktu. Saka, ka seja āda tāda gluda un matēta paliek, pietam, arī labi mitrināta.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams http://www.lamav.lv
  • Cena aptuveni - Ls 35/ € 50
  • Rezumējot - es sen nebiju lietoju nevienu produktu ar tādu konsistenci un aromātu, bet efekta ziņā tas ir ļoti labs un efektīvs. Manai kombinētajai sejai tas ļoti patika. Un, domāju, ka nākot pavasarim, vasarai, tas man iepatiksies vēl labāk, jo spēs kontrolēt manas sejas taukošanos un saglabāt tajā pat laikā pietiekamu mitruma līmeni ādā. 

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Ir labs, ziemā prasās ko treknāku, tāpēc pēc šī lieku vēl sejas krēmu.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es tagad viņu vispār vairs nelietoju. Man laikam pārlieku sāk jau matēt. :D

      Dzēst
  2. Man arī patīk, bet vienmēr lietoju kādu krēmu virs fluīds. Smarža ir ļoti jauka, bet par pumpām nepiekritīšu - uz manas sejas tas neiedarbojas kā pretpumpu brīnumlīdzeklis. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, es viņu nemaz tā nelietoju kā speciālu pretpumpu līdzekli, tāpēc nemācēšu teikt. Tomēr es domāu, ka katrai ādai jau drusku savādāk visi produkti iedarbojās. :)

      Dzēst
  3. 1x dzirdu par tādu lakricas ekkstraktu :) varbūt ta s dod to dīvaino smaržu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar lakricu tik reti saskaros kosmētika, ka aromātu nemaz nezinu, bet varbūt tas dod to savdabīgo aromātu. :) Kas lai to zina?

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan