Pārskats: Gosh Velvet Touch Classic bāze sejai

16.12.13

Domāju lasot jau kādu laiku manu blogu esat pamanījušas, ka vienmēr esmu bijusi labas sejas bāzes meklējumos. Vasaras periodā atradu vienu ideālu bāzi no Artdeco, un tagad šo no Gosh, kura ir līdzīga, bet tajā pašā laikā ārkārtīgi atšķirīga.

Gosh pēc izcelsmes ir dāņu kosmētika, kas ir ļoti rūpīga ar šo slikto lietu nepievienošanu. Praktiski uz visiem iepakojumiem ir minēts tas, ka nesatur konservantus un ir bez smaržvielām. Tas priecē..

Ražotājs - aizpilda sīkās rieviņas un atvērtās poras, veidojot matētu un neatkārtojami maigu seju, ļauj viegli uzklāt jebkuru tonējošo līdzekli.

Gosh bāzei ir 30 ml tilpums, kas pietiks uhh! cik ilgam laikam. Man vienā lietošana reizē aiziet mazāk pat par vienu dozatora spiedienu.
Pozitīvi iepakojumā ir tas, ka lietojot, ar spiedienu tiek virzīts tāds kā rādītājs uz augšu, kas ļauj viegli redzēt cik iekšā ir palikusi vēl bāze.
Klājot uz sejas rodas neatkārtojamas sajūtas, kas sākuma šķita ļoti dīvainas. Sajūta ir tāda, ka jūs sejai pieskaraties kā kādai zīda šallei, jo bāze uztaisa seju super gludu un vienmērīgu. Tāpēc, vēlāk klājot tonālo krēmu pa virsu jāatceras, ka uzreiz samazināsies tonālā krēma patēriņš, jo krēms daudz vieglāk pludinās un labāk saplūst ar dabīgo ādu.
Bāze grimu tur visu dienu, līdz 12 stundām noteikti. Protams, beigās ir tāds neliels spīdums sejai, bet ne tāds nesmuks sejas spīdums.

Zinu, jautāsiet, lai salīdzinu ar Artdeco bāzi, bet es nevaru. Kāpēc - jo viņas IR ļoti atšķirīgas. Vienīgais, kas viņām kopīgs ir izskats un formula, tomēr finišs un klājums katrai ir savs. Tas pats ar noturību, bet šeit es nevarēšu pateikt, kura tur ilgāk, jo Artdeco es sāku lietot karstajā vasarā, bet Gosh tikai novembrī, kad kosmētikas uz sejas turas daudz labāk nekā vasarā.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Stockmann/ Elkor
  • Cena aptuveni - Ls 13/ € 18.50
  • Rezumējot - lieliska sejas bāze, ja vēlas no tiesas velveta maigu sejas ādu. Noteikti laba bāze vakar izgājieniem, jo fotogrāfijās sejas izskatīsies kā maigs persiks. Kosmētiku tur ideāli, nekas nekur neslīd vai nepazūd. Kā arī, bāzes patēriņš ir salīdzinoši minimāls. 
bučas
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis raksts NAV sponsorēts

8 komentāri:

  1. Viena no manām mīļākajām bāzēm. :)

    AtbildētDzēst
  2. Esmu šo lietojusi. Tad pārgāju uz Smashbox bāzēm. Bet nesen nopirku no Dermalogica... Dievinu Dermalogica...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu! :)
      Varbūt vari nedaudz vairāk pastāstīt kāda ir šī bāze? (konsistence, sajūtas, noturība, varbūt aromāts?)

      Dzēst
  3. Nedaudz nobiedēji ar spīdēšanu, bet ja jāizvēlas, kuru tad labāk pirkt kā pirmo bāzi ever?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kādā ziņā nobiedēju?

      Lai arī šī bāze tiešām ir ļoti laba, es vairāk dodu priekšroku Artdeco Skin Perfecting bāzei, tā iemesla pēc, ka uz manas sejas tā jūtas kaut kā drošāk, un gēla formula vieglāk saplūst ar seju neatsājot nekādas pazīmes par to, ka bāze vispār ir. :)

      Dzēst
  4. man bija paraudziņš-arī man ārkārtīgi patika bāze. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan