Pārskats: Batiste sausais šampūns

22.12.13

 Pirms kāda laika, novembrī, es jau minēju, ka Mildas tirdziņā ir atvēries jauns veikaliņš, kas saucas MikroShop, kur ir iespējams iegādāties dažādas preces no Anglijas.
Man bija milzu šoks un prieks par to, ka Latvijā tagad ir iespējams arī nopirkt tik ļoti slavēto Batiste sauso šampūnu. Es ilgi nedomāju, un uzreiz to pirku, lai beidzot pamēģinātu uz savas ādas.
Es apzināti izvēlējos Original veidu, jo kā lai es labāk iepazīstu brendu, ja nesākšu ar pašiem pirmajiem to produktiem.
Katram Batiste sausajam šampūnam ir savs aromāts, bet šim ir klasiskais aromāts, kas ir neticami labs! Tas nesmaržo pēc konfektēm vai pēc avenēm, bet tam ir tāds svaigs un neuzkrītošs aromāts. Es nevaru to noraksturot vienā vārda, jo iepriekš mans deguns tādu aromātu nav jutis. Aromāts ir liels pluss šim produktam.
Iepakojums man atgādina tādu vintage skārdenes iepakojumu. Domāju, ka tajā arī slēpjas kāda unikalitāte. Tāds krāsains katram iepakojums un ar mazu aprakstu virsū.

 Tagad pats labākais - lietošana. Tās, kuras lieto sausos šampūnus droši vien zina, ka lielākajai daļai tiem ir slikts paradums "krāsot" sirmus matus, ja lietotājai ir tumša matu krāsa. Un ar to es pirmās reizes saskāros. Līdz kamēr tiešām kārtīgi neizpētīju lietošanas instrukciju, kur skaidri ir norādīts, ka jāpūš no liela attāluma. Kad to arī izdarīju, tad es beidzot līdz galam sapratu to šampūna būtību.

Video pamācība:
Zemāk attēlā jūs varat redzēt, kā vizuāli šis šampūns iedarbojas. (lūdzu, nepārmetiet, es zinu, ka attēlā var redzēt manas blaugznas, bet citādi es nevarēju atrādīt sausā šampūn efektu, kā tikai ļoti netīros matos. mati ir 3 dienas nemazgāti)
Attēlā var redzēt arī to, ka tas nedaudz ietonēja gaišus matus, bet tad vēl darbojās mana nemākulība.
Kas mani ļoti sajūsmina par šo sauso šampūnu ir tas, ka tas ne tikai atsvaidzina matus uz 100%, ka mati izskatās tikko izmazgāti, bet arī sniedz matiem nerēalu apjomu un tekstūru, kas mani ļoti pārsteidza. Pluss, tas ir ļoti maigs pret galvas ādu, ne reizi neradīja kairinājumu galvas ādai.
Interesanti, ka šo šampūnu pirmo reizi lietoju uz savas draudzenes, un man atlika vienu reizi pamēģināt uz viņas matiem, kad viņa jau fanoja par šo sauso šampūnu. Viņa jau lieto otro iepakojumu ar šo šampūnu, un domāju viņa pirks šo ne vienu vien reizi vēl.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalā MikroShop, interneta veikalos
  • Cena - Ls 3.00/ € 4.27
  • Rezumējot - es kopumā esmu lietojusi ļoti maz sausos šampūnus, bet iemācoties to pareizi lietot, esmu sapratusi, ka tas ir pats labākais sausais šampūns. Es noteikti nopirkšu vēl kādu citu veidu, jo mani interesē vēl kāds cits aromāts. Reāli, šis ir viens no must-have produktiem kas noderēs ceļojot un pēc aktīvām sporta nodarbībām, kad mati paliek nežēlīgi taukaini. Kur gan bija šis, kad man skolā bija sporta stundas?
bučas
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva, video no pakalpojuma youtube.com
** šis NAV produktu sponsorēts raksts

25 komentāri:

  1. Jā, tiešām redzams, ka strādā uz 100%! Super!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā, kad es ikdienā lietoju, jā, redzu izmaiņas, bet tikai reālās izmaiņas ieraudzīju tikai šajā foto, kad abus attēlus pirms un pēc saliku kopā. Pašai bija tāds neliels šoks par redzēto. :)

      Dzēst
  2. Vou, man arī vajag šo burvju līdzekli, jo Got2be jau iet uz beigām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja salīdzina Got2 Be ar šo, tad reāli got2be neko matiem nedod, kā tikai tekstūrur un nedaudz apjomu, bet šis plusā, bez smagnējas sajūtas noņem arī visas eļļas no matiem. :)

      Dzēst
  3. par tām blaugznām - iesaku pamēģināt atteikties no fructis uc drogu šampūniem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)

      Fotogrāfija tika uzņemta vēl pirms tam, kad es nomainīju šos visus draņķu šampūnus uz darvas šampūnu. Nav pat ko salīdzināt! Galva uzreiz tīrāka un mati feināki! :)

      Dzēst
    2. Kad šampūnus iedod nahaļavu, tad visas atsauksmes superīgas, bet te pēkšņi "draņķu". Sāku apšaubīt atsauksmju patiesumu...

      Dzēst
    3. Es tā saprotu, ka esi jauns lasītājs un neesi pamanījis, ka sezonāli man ikviens šampūns kļūst par.dranki. es diemžēl nevaru savās atsauksmēs paredzēt to vai pēc 4 mēnešiem man tas pats sampuns vēl patiks.
      Tā nu gan nav ka atsauksmēs es slavēju produktus un patiesībā tos neciešu.. piemēram, ultra doux šampūnus es esmu pirkusi neskaitāmas reizes atkal un atkal pēc izlietošanas, un tad man tie nenormāli patika un palīdzēja galvas ādai, bet tagad man palika ļoti sausa galvas āda un tie ultra doux palika par draņķiem jo vairs nepalīdz . tas pats ir ar darvas šampūniem, pavasarī tie man vispār nepalīdz . ;(

      tas, ka Tev ir radies iespaids par to atsauksmēs tiek melots ir ļoti skumji.. reāli, man no tā nav nekāda labuma. jo ja es viņu vairāk paslavēšuvl, tas nenozīmēs.ka tagad uzreiz kan par to maksās utt.
      es savās atsauksmēs saglabāju sabu subjektivitāti

      Dzēst
    4. Atvainojos par gramatiskajām kļūdām, vienkārši atbildēju caur telefonu ;)

      Dzēst
    5. Viss skaidrs.
      Vienkārši uzrakstīju kā no malas tas izskatās, jo neviens jau nezin to, kas tev ir galvā. Visi spriež pēc tā, kas notiek blogā.

      Dzēst
    6. Paldies, tagad zināšu kam vairāk pievērst uzmanību! :) Man prieks, ka viss ir noskaidrojies!

      Dzēst
  4. Tiešām labs,jau gadu šo lietoju,draudzene no Anglijas vadā!
    Runājot par smaržu,ja esi ļoti jūtīga pret visādām stiprām smaržām,tad aromatizētie šampūni tev nepatiks,jo orģinālais variants ir vispiezemētākais šajā ziņā,pārējie pat smaržas pārsit,sevišķi Tropu un Ziedu variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. em, žēl gan, ka tā. Tieši gribēji kādu aromātu izmēģināt, bet nu jā, esmu nedaudz uz tiem aromātiem nu tāda.. izvēlīga, laikam.
      Nu redzēs, varbūt noriskēšu, tā tīri zināšanas pēc. :)

      Dzēst
  5. iesaku iepūst šampūnu matos un pagaidīt minūtes 5, kamēr iedarbojas, un tad sabužināt/izķemmēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas dos vēl vairāk efekta?
      Nu man man pat pietiek ja uzreiz sabužinu, mati uzreiz pavisam citādāki izskatās! :)

      Tomēr, paldies par ieteikumu!

      Dzēst
    2. man liekas, ka maniem matiem jā. ja vienkārši sabužinu uzreiz pēc iepūšanas, tad liekas, ka mati pēc kāda laiciņa atkal ir nekādi. nezinu, vai tas ko maina, vai tikai man pašai liekas, ka ir labāk ;D

      Dzēst
    3. Es pamēģināšu, tīri salīdzināšanai, bet man it kā labi darbojas arī negaidot. :)

      Dzēst
  6. Es arī kādu laiciņu paturu sauso šampūnu matos, tad efekts labāks un šampūns lietojas ekonomiskāk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. būs laikam jāizmēģina tad paturēt ilgāk! Paldies, meitenes! ;)

      Dzēst
  7. Daudz biju lasījusi per šiem sausajiem šampūniem un gluži netīšām Tallinā, lielveikalā, ieraudzīju vairākus veidus. Paķēru tumšiem matiem domāto, jo tas un blondiem matiem domātais maksāja 2 eiro ar atlaidi, bet pārēji - ap 5/6 eiro. Vēl īsti neesmu mēģinājusi, bet nagi niez pamēģināt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti izmēģini, ir katra santīma vērts! :)

      Dzēst
  8. Iesaku izmēģināt iepūst slapjos matos sauso šampūnu uzreiz pēc matu mazgāšanas un tad izžāvēt ar fēnu. Mati paliek kuplāki par 150% :)

    AtbildētDzēst
  9. Nu gan interesants paņēmiens, bet es noteikti pamēgināšu :) Paldies!

    AtbildētDzēst
  10. Sveika!

    Negribu nevienu biedēt, tikai pabrīdināt - sāku ir pa 3 dienām lietot batisti un mēneša laikā esmu zaudējusi trešdaļu savu matu. Tā droši vien ir tikai mana reakcija, jo esmu ļoti jūtīga. Mati krīt ārā tādām kaudzēm kā nekad dzīvē. Viss, kas mainījies manā matu kopšanas rutīnā- sāku lietot šo šampūnu. Tagad nezinu, kā ataudzēt savus garos matus, kas nu palikuši tik plāni, ka izskatās ļoti nesmuki.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vau.. liels Tev paldies, kas padalījies ar savu sāpi. Es ļoti ceru, ka viss būs kārtībā, bet tiešām laikam ir kaut kāda viela, kas reaģēja ar Tavu galvas ādu un izraisīja šādu šausmīgu reakciju. Man ir tik ļoti žēl, ka Tev šādi ir sanācis.. bet, varbūt šajā jautājumā, lai labāk risinātu problēmu aiziet pie dermatologa un saglabāt visu, kas vēl glābjams. :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan