Jaunums: Maybelline Super Stay Better Skin tonālais krēms

17.12.13

2013. gads jau iet izskaņā un nākamais gads mūs gaida jauniem jaunumiem un inovācijām kosmētikas jomā. Viens no nākamā gada jaunumiem ir Maybelline Better Skin tonālais krēms.
Ražotājs apgalvo, kas šis tonālais krēms ir pats labākais, kas var būt nogurušai, stresa un maz gulētu stundu mocītai sejai, kas noved pie blāvas sejas krāsas, apsārtumiem, priekšlaicīgas ādas novecošanās un visa cita. Tonālā krēma sastāvā ir vairāku vielu komplekss (vitamīni, magnijs, varš un cinks), kā arī antioksidants.

Lasot aprakstu, es nodomāju, ka šis ir kas tāds, kas man ir noteikti jāizmēģina, jo tagad esmu studente, kam bieži diennakts laikā izdodas pagulēt vien 4 stundas un bieži tiek nojaukts dienas ēšanas ritms, kas tik tiešām ir ļoti atspoguļojies manā sejas ādā, it īpaši ādai ap acīm (tumšie loki).

Uzklājot uz rokas, pēc konsistences tonālais krēms ir ļoti viegls (vidēji šķidrs). Vienai lietošana reizei pietiek no viena līdz pusotram dozatora spiedienam, lai noklātu visu seju vienmērīgi ar tonālo krēmu.
Par nelaimi, tonis man trāpījies drusku ne manam ādas tonim piemērots (020 Sand), tāpēc man to nākas jaukt ar gaišāku tonālo krēmu. Atjaucot to ar kādu citu, es speciāli ņemu vērā, lai tas otrs līdzeklis tikai un vienīgi dod gaišāku toni, nemainot neko citu.
Klājot uz sejas, pamatā neizmantojot sejas bāzi, tas izsmērējas tā, ka nepaliek švīkas, un maskē praktiski visus sīkos defektiņus. Zemāk var redzēt, ka uz zoda izveidojušās pumpas tas nespēja nosegt, tomēr negulētu stundu noguru un sejas blāvumu tas paslēpa viens un divi.
Tonālais krēms pēc finiša ir tāds satīna, bet ar nelielu dabisko mirdzumu, respektīvi, tas neveido mākslīgo matēto maskas efektu.
Uz manas sejas tas ir turējies pat vairāk kā 12 stundas, bet bez bāzes tas vienkārši "notecēs". Tomēr kādas 6-8 stundas tas turas labi. Manuprāt, pēc noturības vislabāk derēs tieši normālas ādas īpašniecēm, varbūt ar nelielu noslieci uz sejas taukošanos.
Neteikšu, ka aptuveni 3 nedēļu laikā tas ir vizuāli uzlabojis manu sejas ādu, jo tas viss ir atkarīgs no sava ikdienas dzīves ritma, nevis no dekoratīvās kosmētikas. Miegu nevar aizvietot ar ideālu tonālo krēmu! Tā nu tas diemžēl ir.. Bet, visu citu, ko tas sniedz, mani ļoti apmierina.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams jau no decembra vidus veikalos Drogas, Douglas, Stockmann un visur citur
  • Cena aptuveni - Ls 8.99/ € 12.79
  • Rezumējot - ziniet, šim praktiski bezmiega un stresa pilnajam laikam, šis tonālais krēms mani ir vairākus rītus paglābis no zombija izskata sejas. Tas viegli atsvaidzina seju, padarot to starojošu. Viegli pludinās un neatstāj švīkas. Vienīgais, man gribētos, lai tas nedaudz ilgāk turas uz manas kombinētās sejas ādas.
bučas
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis ir produktu sponsorēts raksts, bet viss, kas augstāk rakstīts ir tikai un vienīgi manis pašas domas.

10 comments:

  1. Paldies par atsauksmi!
    Diemžēl neradās iespaids, ka tas ar kaut ko atšķiras no citiem tonālajiem Drogu plauktos...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atkarība kādi ir pierasti lietot. Es parasti lietoju tikai matējošos, tāpēc šis man likās kas jauns. Pēc konsistences varētu būt līdzīgs Bourjois Healty Mix, bet pēc noturības un tā, nemācēšu teikt. :)

      Dzēst
    2. Piekrītu, my beauty blog. Pati arī tagad lietoju šo tonālo krēmu un tas ne ar ko neatšķiras uz manas ādas, piemēram, kaut vai salīdzinot ar to pašu Maybelline Fit me.

      Dzēst
  2. Pirmajā kursā un pirmajā semestrī, negulētas naktis? 1. kursā tak vispār nav tāds režīms, Ko tu darīsi,kad bakalauru rakstīsi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār es nerakstīju, ka negulētas naktis, bet nu , jā, maz es guļu, bet es uzskatu, ka ejot mācoties augstāko izglītību ir jāmācās ar pilnu atdevi neatkarīgi no kursa, lai sasniegtu tiešām labus rezultātus. :) Lai arī cik tas laiku aizņem, viss ir jāpagūst izlasīt un vēl uzrakstīt darbus + rakstīt blogu un vēl uz nepilnu slodzi strādāt.

      Nezinu par citām iestādēm, bet RSU neatkarīgi no semestra vai kursa ir režīms. Tāpēc nevarēšu piekrist tam, ka režīma nekāda nav.
      Un, tad, kad pienāks bakalaurs, ko es darīšu? - rakstīšu! :D

      Dzēst
  3. Stradiņos tiesām režīms ir :D
    Raksts interesants, bet tonālais neieinteresēja... Vispār man grūti izvēlēties tonālos, viņi nav lēti un tik bieži nākas aplauzties. It kā sākumā patīk, bet ilgāk palietojot bieži vien atklājas kādas nepilnības vai arī āda mainās/pierod.

    AtbildētDzēst
  4. lasu Tavu negulēšanu un atceros savu. Jā, RSU komunikācijas studentiem jārukā no pirmās nedēļas. Vairs tā nespēju un esmu miega vergs :) Lai veicas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka ir kas mani saprot! :)

      Liels paldies! ;)

      Dzēst
  5. Zanda,man patīk,kā bildē tev izskatās uz sejas.Es gan neko no drogu tonālajiem nelietoju (izņēmums ir tevis pieminētais Healty Mix),bet šis Maybelline mani ieinteresēja:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņš tīri pēc tā efekts kaut kur būs līdzīgs ar Bourjois. :)
      Jā, man šajā tonālajā krēmā arī patīk tas, ka āda uzreiz tāda starojoša izskatās, un tāda.. svaiga.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan