Izlietotie produkti - septembris

02.10.13

Nekāds ievads, sākšu uzreiz ar visām iztukšotajām lietiņām!
  1. Dove Deeply Nourishing dušas želeja/ krēms - sen nebiju lietojusi Dove dušas želeja, tāpēc biju aizmirsusi par viņu krēmīgo un ļoti bagāto konsistenci. ļoti patika, kad nebūs ideju ko mēģināt es noteikti ņemšu Dove dušas želejas. Iesaku sausas ādas īpašniecēm!
  2. Gliss Kur Ultimate Oil Elixir kondicionieris matiem - labs kondicionieris, bet beigu beigās jau nedaudz apnika. Man patīk, ka kondicionieri ir sīki spīguļi, kas nedaudz paliek arī matos, bet tas laikam arī viss.
  3. Organic Ocean sejas mazgāšanas līdzeklis - stāvēja neatvērts no maija, bet tad septembrī izdomāju, ka vajag sākt lietot, un tā mēneša laikā izlietoju. Lai pārdevēja, pie kuras pirku minēja, ka pietiks vismaz pusgadam, man tas izvilka tikai kādu mēnesi. Patika kā nomazgā kosmētiku, ādu nesausināja.
  4. Natura Siberika putas sejas mazgāšanai - ļoti ekonomiskas putas, kuras izmantoju acu kosmētikas nomazgāšanai. Man patika tas, ka ilgi nevajadzēja berzēt līdz tas atmiekšķēja visu kosmētiku nomazgāja. Šādas putās noteikti ir vērts investēt!
  5. Avon Skin So Soft skūšanās želeja - patiesībā sī bija pirmā skūšanās želeja, ko iegādājos, bet varu teikt, ka priekš pirmā mēģinājuma bija ok. Tiesa, tā želeja, ko lietoju tagad man vairāk patīk, bet arī šai nebija ne vainas. Man patika tas, ka pēc šīs lietošanas, āda palika mitrināta un netika kairināta vai kā savādāk.
  6. Garnier Fructis Grapefruit Tonic šampūns - izlietoju otām. ļoti labi puto, labi attīra un piešķir feinu aromātu.
  7. Kruivat Natures ķermeņa skrubis ar greipfrūtiem - šeit
  8. Garnier Fructis Miraculous Oil  - superīga eļļa, kuru izlietoju vesela gada laikā Bija brīži, kad apnika, bet man ļoti patika efekts, ko tā atstāja, kad lietoju šo mitros matos. Kā jau iepriekš minēju, nopirku šīs eļļas jauno versiju, kas papildus aizsargā pret karstumu līdz 230 grādiem pēc Celsija. 
  9. Garnier Pure Active skrubis ar ogles ekstraktu - labs sejas skrubis, bet ne pārāk ekonomisks. Granuliņas ir diezgan raupjas, bet efektīvas, ja vēlās seju noskrubēt līdz pēdējam. 
  10. Catrice skropstu tuša - lietoju vien pāris reizes, bet tā burtiski sažuva. 
  11. Catrice Long Lasting acu zīmulis - ideāls zīmulis. No šīs sērijas man ir vēl daži, kurus ar;i dievinu! Superīga noturība un teicams klājums!
  12. Avon Care lūpu balzams - man pietika, ka šis balzam rada pretīgu un sīvu garšu mutē, tāpēc pat neizlietojot līdz pusei no tā atbrīvojos.
  13. Rožūdens - no pēdējās izveidotās partijas. Patika, bet kaut kas man tajos neliekas līdz galam. 
  14. Viktor Rolf smaržu paraudziņš - pārāk saldas un uzkrītošas smaržas. man vaniļa smaržās liekas daudz par traku, tāpēc šīs nekam nederēja. 
Nekas īpašs, bet vismaz kaut kas. Sākumā likās, ka vispār būs kādi zem 10 izlietotie, bet beigās, kad sāku krāmēt laukā no groziņa, re ka vairāk!

bučas
&z

14 comments:

  1. Jā, tā garša lūpu balzāmam galīgi garām, man ar tagad kaut kur plauktā mētājas pusizlietots :D

    AtbildētDzēst
  2. Es katru reizi kā redzu Drogās Kruivat Natures ķermeņa skrubi iedomājos par tavu rakstu, bet beigās izdomāju, ka man to nevajag. :D
    Kādā cenā ir Siberikas putas sejas mazgāšanai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nemaldos tad ap kādiem 4 Ls tās putas maksā. ;)

      Dzēst
  3. Kuras Viktor & Rolf smaržas? Saldi aromāti ir lieliski - piestāv sievietēm daudz labāk par visādiem svaigajiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam FlowerBomb.
      Man piemēram patīk tikai un vienīgi smaržas, kas nav ne rūgtas, ne saldas. Saldskābās. Un man šķiet, ka šāda veida aromāti arī ļoti labi piestāv sievietēm, bet tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis. ;)

      Dzēst
  4. Manis izveidotajā rožūdenī jau pēc nedēļas uzpeldēja pelējums. Visu darīju pēc instrukcijas, bet redz tāpat nogāja greizi...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā notika tāpēc, ka Tu nepievienoji nevienu vielu, kas paildzina termiņu, respektīvi, nevienu konservantu. ;)

      Dzēst
  5. es gan par slinku lai pati "ražotu" kosmētiku :D

    AtbildētDzēst
  6. man tās sejas putiņas ar interesē, vienmēr skatos bet nepaņemu :D.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Putas ir ļoti biezas un saudzīgas ādai. Ja ir iespēja es noteikti rekomendēju viņas pamēģināt! :)

      Dzēst
  7. ā, un par AVON balzāmu, piekrītu. Man likās, ka man vienīgajai tas rada pretīgi indīgu garšu mutē.

    AtbildētDzēst
  8. laikam pārliecināji, ka kkad jāpaņem Siberika putas. ieeju veikalā, pieeju klāt, paceļu, paskatos, palasu, nolieku atpakaļ ar domu - "aj, varbūt kkad." un tā katru reizi. ;D
    tagad daudz želeju, bet šīs varbūt būs nākamās aizstājējas. :]
    laikam esmu beidzot saņēmusies arī sākt ražot tonikus un ūdeņus pati, bet droši vien jādara pēc iespējas ātrāk, citādak noplaks iedvesma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, ar to ražošanu tā ir. Ir reizes, kad esmu pilna ar iedvesmu, lai radīt kaut kādas mājās pagatavotās lietiņas, bet tad paiet diena vai divas un tas viss kaut kur pazūd. Piem., kā bija ar rožūdeņiem. Tā bija mirkļa vājība, bet tagad es nezinu vai vēl kādreiz tādus taisīšu!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan