Pārskats: Stenders ķermeņa jogurts ar dienvidu greipfrūtu

31.10.13

Ar Stenders kosmētiku nebiju saskārusies kādu labu laiciņu jau, bet atmiņas tā ir palikusi kā ļoti labas kvalitātes firma ar salīdzinoši draudzīgām cenām. 
Kā tādu atkal redzēšanās produktu es tieši izvēlējos ķermenim kaut ko vieglu, labi mitrinošu un smaržīgu. 
Vispirms jau daži vārdi par pašu iepakojumu, kas gadu laikā nav mainījies un saglabājis tādu vintage pieskārienu. Personīgi maniem plaukstas izmēriem gribētos, lai pats iepakojums būtu nedaudz mazāks diametrā, bet līdz ar to vairāk uz augšu pastiepts, jo man ,piemēram, ir diezgan grūti atvērt šo iepakojumu (plaukstas mazas).
Tomēr vāciņš ir ļoti stingrs un ja arī ņemu kaut kur līdzi ceļasomā nav bail, ka tas atvērsies un izlīs laukā. 
 Pirmais, kas mani sagrāba kā pircēju ir krāsa un aromāts. Es zināju, ka vēlos kaut ko gaisīgu, viegli smaržojošu, bet tādu, kas netraucē manam degunam. Un tieši šim aprakstam vislabāk atbilst tieši greipfrūta aromāts. tas ir svaigs, ļoti neuzkrītošs un atgādina nedaudz tādu kā greipfrūta uzpūteņa aromātu.
Krāsa šo visu kompozīciju tikai papildina - vieglais pasteļu persika tonis kļuva par gala lēmumu tieši šim konkrētajam jogurtam.

Pēc konsistences tas ir ļoti viegls, tiešām labi mitrinošs un ātri iesūcas ādā. Aromāts saglabājas kādu brīdi, bet jau nākošajā dienā ir pazudis pavisam. Man ļoti patīk, ka produktam ir tik daudz klāt visas dabīgas vielas, kas ādai nāk tikai par labu - E vitamīns, mandeļu eļļa, jogurta ekstrakts u.c.
Lai arī liekas, ka priekš rudens/ziemas sezonas gribas kaut ko treknu un biezu smērēt, tas nav rādītājs. Vienkārši vajag izvēlēties kādu labi mitrinošu vai barojošu krēmu, bet ne vienmēr tam ir jābūt ļoti treknam un biezam.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Stockamann un Stenders specializētajos veikalos (piem. t/c Origo)
  • Cena - Ls 6.40/ € 9.11
  • Rezumējot - kopš ilgiem laikiem esmu atkal patīkami pārsteigta par Stenders produkciju. Jogurts, kas likās, ka būs pa plānu priekš rudens un ziemas, likās tikai viegli mitrinās, bet līdz ko es pamēģināju tā sapratu, ka tas ne tikai lieliski mitrina, bet arī ātri uzsūcas, neatstāj lipīgu sajūtu un uzmundrina arī garu, pateicoties svaigajam, bet liegajam aromātam. 
bučas
&z

5 komentāri:

  1. Es šo jogurtu ar rožu smaržu lietoju vasarā- ātri iesūcās un visai ilgi smaržoja:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā rozes nav mans mīļākais aromāts kosmētiskajos produktos, tad to es nemaz nemēģināšu, bet prieks, ka domas mums sakrīt par šiem jogurtiem kopumā! ;)

      Dzēst
  2. 08.11. spicē ir iepirkšanās nakts, pagājušajā gadā Stenderā bija 40% atlaides visam. šogad iešu ķert skrubi un sviestu (tagad man ir mazais kokosriekstu sviests, ļoti patīk).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal no Stenders gribas ļoti to jauno matu masku pamēģināt, baigi ieintriģēja, kad pa to lasīju. :)

      Dzēst
  3. es dievinu stendera piparmētru skrubi :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan