L`Oreal Studio Line Hot&Smooth izsmidzināms taisnojošais līdzeklis matiem

10.10.13

Šo produktu es "nomedīju" tīri nejauši, kad staigāju pa veikalu. Nekad iepriekš nebiju saskārusies ar L`Oreal aizsarglīdzekļiem matiem, bet cik bija lasīts, tad domas bija dažādas, bet vairums jau pozitīvas. 
Ražotājs sola, ka šis ir speciāli radīts taisnojošs izsmidzināmais līdzeklis matiem, kas ir paredzēts lietošanai kopā ar fēnu vai matu taisnotāju aizsargājot matus līdz pat 230°C karstumam. Matu gludums saglabājas līdz pat 3 dienām. Ideāli radīts smalkiem matiem vai matiem, kas ir spuraini un nepaklausīgi. 

Vispirms man jāsaka, ka ļoti patīk šī produkta jaunais iepakojums un izsmidzināmais uzgalis, kas ļauj dozēt daudzumu, kas tiek izsmidzināts matos. Pluss, uzgalim ir tāda poga ar kuru var noslēgt, lai pūšamais dozators nedarbojas.
Aromāts šim līdzeklim ir tāds "lorealīgs", ja jūs saprotat par ko iet runa.Pēc tekstūras tas ir balts šķidrums ar nedaudz samtīgu tekstūru. Līdz ko matos iesmidzina tā mati uzreiz tādi gludāki liekas.
Es šo lietoju nedaudz nosusinātos matos pirms fēnošanas. Uzreiz ievēroju to, ka matos arī ir mazāk savēlumi un tie vieglāk ķemmējas pat mitri būdami.
Tas nepaātrina matu fēnošanas ilgumu, bet jau uzreiz pēc veidošanas var manīt pavisam citādāku efektu. Man no dabas ir spuraini mati, un arī nepaklausīgi. Pēc izžāvēšanas mati nedaudz taisnāki un ne tik spuraini, bet kā arī minēts uz iepakojuma, labākam rezultātam vēlams izmantot papildus arī matu taisnotāju. Tāpēc es matus nedaudz vēl virspusē iztaisnoju un devu tiem brīvības dienu.
Es domāju, ka jūs zināt ko nozīmē ja mati ir viļņaini un tikko iztaisnoti, bet ja dodas laukā mitrā laikā. Mati paliek pūkaini un viļņaini, bet par pārsteigumu tagad tā nebija. Protams, pēc dažām stundām ponija daļā bija izveidojusies tāda vaļīga loka, bet tas arī viss. Jau otro dienu staigāju ar tādu frizūru un bez izmaiņām.
Iedevu šo arī draudzenei izmēģināt, jo viņa visu laiku sūdzējās par to, ka visi termo aizsargspreji viņai sausina matus un katru dienu tie ir jātaisno, jo viņai no dabas tie ir cirtaini.
Iedevu izmēģināt un viņa bija sajūsmā. Viņa teica, ka mati ir papildus arī mitrināti bez tā, ka matus katru dienu nevajag taisnot, jo labi saglabājas taisnums.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas, lielajos veikalos Maxima, Rimi un Prisma
  • Cena - Ls 3.19 /  4.54
  • Rezumējot - Laikam kopš ilgiem mēģinājumiem atrast labu termo aizsarglīdzekli un taisnojošo krēmu ir izdevies, jo iepriekš ir bijis dažādi. Matus aizsargā normāli, bet tie tiek ļoti sausināti. Nesaku, ka šis ir pats ideālākais variants, bet maniem matiem patīk. Augstāk attēlā var redzēt manus matus pēc tam, kad tie ir ieveidoti un nedaudz iztaisnoti lietojot šo līdzekli. 
bučas
&z

18 comments:

  1. baigais slinkums rakstīt savu pilno viedokli, bet saku, ka piekrītu, jo arī līdzīgas lietas pamanīju.
    smidzinu pirms fēnošanas, un pat es pirmajā dienā pēc mazgāšanas varu gandrīz vai iztikt bez taisnošanas [uzlieku cepuri ;D], bet pēc laika, kad dodos pāri tiltam ar kājām, čolka jau atliecas. man no dabas ir frizzy mati, šis noteikti tos nogludina, un nav tik liela nepieciešamība pēc taisnotāja.
    ir labs. un cena arī laba.

    AtbildētDzēst
  2. tev tik interesanta seja. bet labā nozīmē. tik ļoti skaista esi. :)

    AtbildētDzēst
  3. Izskatas jau labi.. Cena ari nav biedejosa :) kads tilpums ?

    AtbildētDzēst
  4. Izklausās pēc brīnumlīdzekļa , kuru jau sen kā meklēju. Es tā jūtu , ka drīz vienkārši lidošu uz Drogām pakaļ šim līdzeklim. Ļoti,ļoti iepatikās un Tava atsauksme ir vienkārši lieliska.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav jau brīnumlīdzeklis, bet tādiem matiem, kā man vai lokainiem tas ir īsts atradums. :)
      Paldies!

      Dzēst
  5. Tas, ka mati saglabājas taisni vairākas dienas, ir ļoti vilinoši, noteikti nopirkšu šo, kad beigsies mans ierastais Andrew Barton sprejs. Cik ml ir iepakojumā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es kad lietoju AB īsti neredzēju neko citu kā tikai aizsardzību, bet šis vēl nogludina.
      Iepakojumā ir 200 ml tilpums! ;)

      Dzēst
  6. Bildē ļoti skaista izskaties! :)
    Par šādiem līdzekļiem atsauksmes nav, jo taisnot nemēdzu, bet gribu nopirkt Kerastase Ciment Thermique, ko lietot pirms fēnošanas. Tikai cena tāda ne visai draudzīga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, paldies! ;*
      Jā, par tiem daudzreiz atsauksmes nav, jo to pašu ideju ir grūti aprakstīt. es sakumā arī domāju, ka nerakstīšu ja izrādīsies, ka tas ir parasts termo aizsargs, bet tad lietojot es sapratu, ka tas ir kas vairāk, tāpēc tapa arī rakstiņš! ;)
      Cena kodīga, bet ja produkts ir labs kāpēc gan ne.

      Dzēst
  7. Es arī nopirku un man ļoti patīk.Neviens līdzeklis nav stāvējis blakus šim.Un viņi tik slideni un zīdaini,pati biju šokā.Man ļoti patīk gan produkts,gan cena :)

    AtbildētDzēst
  8. Tiešām ļoti skaisti izskaties. :)

    Izklausās ļoti labi, būs jāiet medīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!

      Noteikti jāiet, ātri izpērk visās vietās! :)

      Dzēst
  9. man šis nu ļoti patīk, tiešām labs un mati tādi taisni un zīdaini :)

    AtbildētDzēst
  10. Es arī tā nesen ieraudzīju šo līdzekli. Būs jāpamēģina :) Paldies par apskatu :)

    AtbildētDzēst
  11. Esmu friziere, kas jau labu laiku ietoja šo līdzekli saviem matiem, kamēr viņš bija vēl vecajā iepakojumā. Šis parādījās salīdzinoši nesen un mainoties iepakojumam, mainījās arī kvalitāte. Mati sausināti netiek, aizsargā labi, bet nav pateicīgs pret lietiem... Jāzin arī aptuveni kā dozēt konkrētajam matu tipam, citādi, efekts ir - vai nu par sausu mati kļūst, vai trekni un smagi. Noteikti viens no labākajiem lētā Drogās nopērkamā gala produktiem.
    Taisnošanai kā profesionālis iesaku Nuande pieniņu. (Tirkīzzilā krāsā) ... Mati tiešām ir pasakaini mīksti un lieliski.,

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan