Pavasara /vasaras lūpu krāsu top 5

23.05.13

Es iepriekš biju minējusi, ka lūpu krāsas īpaši ikdienā nelietoju, bet pēdējā laikā priekšroku dodu tām labāk nekā lūpu spīdumiem. Nodomāju, ka parādīšu savas mīļākās un skaistākās lūpu krāsas, kas noteikti pēc toņiem derēs kā pavasara sezonai, tā arī vasaras.
Maybelline Color Whisper lūpu krāsa, tonis - 440 Orange Attitude
Viens no vasaras top toņiem. Šī lūpu krāsa ir koša, tomēr lūpas paralēli arī mitrina. Uz lūpām nerada smagnējo sajūtu un rada vieglu spīduma efektu. Viens no maniem mīluļiem.
Maybelline Color Sensational Vivids lūpu krāsa, tonis - 910 Shocking Coral
Šī lūpu krāsa priekš manis ziemas sezonā bija stipri pa košu, ar domu, ka lietošu vasarā noliku maliņā. Aizvakar izvilku no krājumu kastes un uzreiz noprovēju, un nolēmu - lietošu. Uz lūpām klājas daudz biezāk nekā Whisper, bet es vispirms uzlieku Vaseline balzamu un tikai tad pa virsu šo, lai klājums nav tik mākslīgs un neizteiksmīgs. Tonis ir ļoti tēmēts uz elektro-rozā pusi, tomēr saucās Shocking Coral (tulk. šokējošais korallis).
MaxFactor Flipstick Colour Effect, tonis - Salsa Red 25
Krājumu kastē nostāvēja teju veselu gadu, biju nolikusi ar domu, ka kaut kad izlietošu. Īstenībā flipstiks sastāv no divām pusēm, bet man patīk tas sarkanais tonis. Arī vasarā var lietot sarkanos toņus, tomēr tiem jābūt daudz siltākiem nekā rudens/ziemas sezonā. No visām piecām lūpu krāsām, šī turās vis ilgāk.
Oriflame Pure Color Floral lūpu krāsa, tonis - Soft Pink
Šo maigi rozā lūpu krāsu pirku pagajušā gada pavasarī, tādēļ noteikti šis toni tiks novietots vairāk pie pavasara toņiem. No sākuma šis tonis mani īpaši neuzrunāja, tomēr tagad liekas tīri simpātisks. Man ļoti patīk Oriflame lūpu krāsu klājums.
Mua Power Pout lūpu krāsa, tonis - Rendezvous
Lietoju tikai mēnesi, bet esmu iemīlējusies līdz ausīm šajā tonī. Ja sākumā sūtot domāju būs man nude lūpu krāsa, tad saņemot paverās skaists pārsteigums - lūpu krāsa ir nude rozā, kas patiesībā ir vēl labāk. Lūpu krāsa ir ļoti mitrinoša un atsvaidzina jebkura toņa sejas ādu. Lūpu krāsai ir maigs piparmētru/mentola piejaukums. Mans pavasara favorīts!
Lūk visi toņi vienkopus:
Ja pagājušajā gadā man kāds pateiktu, ka man pavasarī un vasarā patiks tik koši toņi un es tos vispār zieķēšu kādreiz uz lūpām, tam cilvēkam tik slikti klātos, jo iepriekš lūpu jautājumā bija ļoti konservatīva - neitrāli vai balzams.
Tagad man gribās sarkanu, gribās rozā un gribās oranžu. Protams, tik koši kā redzat uz rokas, uz lūpām es nelietošu -  šokējošajam korallim un flipstikam apakšā noteikti būs balzams.

Kādus toņus pavasara/ vasaras sezonai priekšroku dodat jūs?

bučas
&z

9 komentāri:

  1. MaxFactor lūpu krāsai burvīgs tonis. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti interesants raksts! :)
    Piekrītu, MaxFactor lūpu krāsa tiešām ir ļoti skaistā tonī!
    Es šopavasar aktīvi lietoju Maybelline Color Sensational Popstick 070-Orange Crush.

    AtbildētDzēst
  3. O, man tas pats ar lūpām - ziemā bija vien kopjošie un daži spīdumi, kas sen nopirkti, pēdējos 2 mēnešos esmu apaugusi ar nude lūpu krāsās un vēl dažām. Tagad domāju, vai investēt Dior Jelly Lūpu "zīmulī".

    AtbildētDzēst
  4. Man gan visvilinošākais šķiet MUA tonis. Laikam gan tikai tāpēc, ka sarkanas lūpu krāsas praktiski nelietoju, nu ļoti reti. Pašai gan absolūts šī brīža favorīts ir Color Whisper #220 Lust for Blush. Kā laimēju konkursā, tā arī aizgāja...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man Lust for Blush ir pārlieku rozīgs, neder :(

      Dzēst
  5. Šis man atkrīt jo lūpukrāsas nelietoju ..bet TIKAI un vienigi lūpu zimulus Kurus Sapludinu kopā un izskatas dabigi ..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā esmu ar zīmuļiem uz "jūs" tad zīmuļus nelietoju. Man lūpu krāsas arī bija tāds tabu, lietoju tikai spīdumus. :)

      Dzēst
  6. Šogad man arī kaut kā velk uz sarkanajiem :D
    MaxFactor lūpeni var Drogās vai kkur citur dabūt? Iepatikās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo MF lūpu krāsu var nopirkt dažās Kolonnās un Douglasos. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan