Pārskats: Garnier Fructis Goodbye Damage matu maskas

12.05.13

Kad laukā paliek karsts laiks un mati ir vairāk pakļauti ārējiem apstākļiem, matiem ir nepieciešama daudz intensīvāka un padziļināta kopšana. Šādos gadījumos visefektīvāk ir lietot matu maskas. Ja patīk klasika var pieturēties pie klasiskajām matu maskām lielajos bunduļos, bet ja gribās izmēģināt kaut ko jaunu, var arī lietot ātras iedarbības maskas.
Nedaudz par pašu sēriju
Goodbye Damage ir paredzēta ļoti bojātiem un sausiem matiem, kas jau nedaudz atgādina salmus. Sērija sola, ka spēs atjaunot gada laikā bojātos matu vienā mirklī.

Goodbye Damage dziļas iedarbības maska
 - Pēc konsistences maska ir vidēji bieza, viegli izlīdzināma pa visu matu garumu. Pats labākais, ka turēt matos ir nepieciešams vien 3 minūtes, nekā citām, kas jatur 10 minūtes. Pēc lietošanas mati ir viegli ķemmējami un patīkami smaržo. Lietoju jau kādas 3 nedēļas un varu teikt, ka nedaudz savādāki tie liekas gan.
 Goodbye Damage Instant Ultra Care ātras iedarbības maska
 - Šādu masku lietoju pirmo reizi, bet pēc pirmās lietošanas reizes man likās, ka šī maska ir tāda pati kā kondicionieris, ko lietoju katrā mazgāšanas reizē. Šai maskai labi ir tas, ka var lietot katrā mazgāšanas reizē, jo tas neliks matiem izskatīties pārlieku sataukotiem un netīriem. Nedēļas laikā lietoju 3 reizes un katru reizi maska labi nogludina matus, bet ar matu galiem neiet tik labi. Man liekas, ka labs kondicionieris, ne maska.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - veikalos Drogas un lielveikalos (Rimi, Maxima)
  • Rezumējot - maska lielajā bundulī man labāk patika, jo tās sniedz intensīvāku kopšanu nekā ātras iedarbības maska, kas stipri līdzinās ikdienas kondicionierim. Abiem produktiem ir patīkama smarža un viegla konsistence, kas matiem neļauj izskatīties smagnējiem.
bučas
&z

1 komentārs:

  1. "Sērija sola, ka spēs atjaunot gada laikā bojātos matu vienā mirklī."
    Nu gan sasolījuši! :D

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan