Izlietotie produkti - aprīlis

02.05.13

Mēneši aiziet kā smiltis vējā un kā jau katru mēnesi, arī aprīlī esmu izlietojusi vairākus produktus. Tātad, apspriedīsim visu izlietoto iepriekšējā mēneša laikā!
Tātad kopumā tika izlietoti 14 produkti, 11 no tiem ir pilnizmēra produkti. Tad jau nemaz tik slikti.
1. Garnier Miracle Skin Perfector BB krēms jūtīgai sejas ādai - pēdējā laikā lietoju ļoti bieži un beidzot izlietoju. Man ļoti patika tā tekstūra, bet seja diegan ātri sāka nelāgi spīdēt.
2.Garnier Fructis Fruity Passion šampūns matiem - bija palikusi maza drusciņa, kuru izmantoju otu mazgāšanai. Otas pēc tam smaržoja tik gardi un pluss bija ļoti tīras.
3. Delia Dermo kosmētikas noņēmējs - izlietoju ar šausmām. Ieraugot šo vairs nepirkšu. Štrunts, kas nekam neder pat par tādu naudu..
4. Dzintars Be Trendy nomierinoša mitrinošā sejas krēma paraudziņš - iedeva izmēģināt, un man tas patika, tikai vienīgais man likās dīvaini, ka seja tāda kā lipīga pēc lietošanas liekas.
5. Oriflame Silk roku krēms - lielisks aromāts un tas arī viss. Patiesībā man to vienkārši apnika lietot, tādēļ laukā!
6. L`Oreal Men Expert sejas mazgāšanas līdzeklis - tieši tā: MEN!! Aiz šī stāv diezgan kuriozs un ne tik kuriozs stāsts. Vienu dienu, kad es sapratu, ka man nebūs vakarā ar ko seju nomazgāt, man vajadzēja jaunu sejas mazgāšanas līdzekli. Tā kā pati tajā dienā vairs nekur nedevos, palūdzu, lai man atved no pilsētas. Galvenais nosacījums - jūtīgai ādai. Tā nu cilvēks laba gribēdams, vienā no lielveikaliem ieraudzīja lielu izpārdošanu L`Oreal sejas mazgāšanas līdzekļiem. Apgriežot tulkojumu viss kas bija rakstīts ir sejas mazgāšanas līdzeklis jūtīgai ādai, bet pašu galveno gan aizmirsa piebilst - tas ir vīriešiem paredzēts. Mājas bija lielie humori, bet vakarā seja jāmazgā. Tā nu izlietoju. Tas noņem ļoti labi kosmētiku, bet ilgstoši lietojot tas dikti sausināja sejas ādu, lai arī rakstīts jūtīgai sejas ādai.
 7. Cheri Lamour roku krēms - izlietoju ar lielāko prieku. Ļoti skaisti smaržo un vakarā viegli baroja rociņas. Ko citu var gribēt!
8. Avon smaržu rullītis Eternal Magic - bija lietots tik ilgi, ka beigās jau apnika, bet aromāts tik feins, ka nevarēja neizlietot.
9. Tējas koka eļļa - viens no maniem must have. Mans glābējs!
10. Salicilskābes spirta šķīdums - izlietojas tik ātri, katru mēnesi pa pudelītei. Jau iesāku jaunu. Lieliski palīdz cīnīties ar riebīgajām, sīkajām pumpiņām.
11. Keune matu laka - šo mazo tilpumu ļoti ilgi lietoju, bet lietoju ar prieku. Man patīk, ka lakai nav tas smagnējais efekts, nu tā kā ķiverei, bet matu pūkas tā savalda lieliski.
12. Maybelline Master Shape uzacu zīmulis - izlietoju tiktāl, ka vairs nebij kur asināt. Man patika zīmuļa tonis, bet klājot tas likās pārāk "vaskains". Tas diegan ātri arī nāca nost no uzacīm.
13. Smaržu paraudziņš - man likās pa stipru, bet kaut kā izlietoju.
14. Careline Oil-Free sejas krēma paraudziņš - iedeva Expo Beuaty izstādes laikā. Izmēģināju, patika aromāts, nepatika, ka sāka virpināties uz sejas un noturība bez "eļļām" nebija ilga.

Tagad ķeros klāt pie jaunu produktu izlietošanas, lai jūnijā jau varu jums par tiem pastāstīt.

bučas
&z

10 comments:

  1. 13. Smaržu paraudziņš - man likās pa stipru, bet kaut kā izlietoju.
    neesi minējusi kādu smaržu paraudziņš. :)

    Bet tā jau ražīgi - malacis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu minējusi, jo vairs neatceros nosaukumu. Izmetu, un pa miskati vairs neokšķerēšu. :)

      Paldies!

      Dzēst
  2. Ļoti patīk Cheri L'amour roku krēma iepakojums. Un tiešām esi pastrādājusi ražīgi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bija AdoreBox kastītē februārī, tieši pa tēmai no Valentīndienas.
      Krēms pēc krāsas arī tāds gards likās - kā rozā uzpūtenis! :)

      Dzēst
  3. Nu gan jau tiem vīriešiem nav tik traki atšķirīga āda, tā kā viss taču bija labi!

    Uzmanīgi ar salicīlskābes un saulītes apvienojumu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu it kā jau jā, bet tā apziņa, kas visu laiku kieru nelika. :D

      Paldies, uzmanīšos, bet šobrīd salicilskābi nelietoju sejai, vairāk kaklam. :)

      Dzēst
  4. Nav jau nekas traks ar vīriešu sejas produktiem.Es arī esmu lietojusi sava drauga skrubi,kad attapos,kad man mājās nav vairs.Nekas traks nenotika,pat labāk patika :D

    P.S-kā tu izmanto tējas koka eļļu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MAn arī labāk patika kā tas notŗija seju, bet kā jau teicu baigi žāvēja ādu. :)

      Es tējas koka eļļu lietoju uz visiem izsitumiem un pumpiņām uz sejas vai ķermeņa. Lietoju pēc uzacu raustīšanas, epilācijas, lai āda atrāk "dzītu" un nomierinātu. Odu sezonas laikā lieliski noder pret odu kodumiem. :)

      Dzēst
    2. Es ar neesmu pret vīriešu produktu lietošanu, īpaši jau šampūniem - dikti patīk tā smarža, ha. :D

      Dzēst
    3. Nav nācies lietot vīriešiem paredzētos šampūnus. :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan